Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sigarayi Birakmaya Calişan Biri Olarak Birbirimize Destek Olalim Diyorum... Bilginiz Onerdiginiz Yontemleri Buraya Yazalim...Konusalim Zararlari Hakkinda... 1.Nikotin Bandi 2.Nikotin Sakizi 1.Nikotin Bandini Kullanirken Sigara İcerseniz Zehirleniyosunuz Ve Olum Riskiniz %98 Olarak Belirtiliyo.. 2.Nikotin Sakizi Hep Agizda Durmali Sigara Icerseniz %74 Oraninda Olum Riski Var.. SIGARAYI BIRAKMAK ICIN YONTEMLERLE BIRKIKTE KAFANIZDA BITIRMENIZ GEREKMEKTE... Ayrica...180 YTL Karsiliginda 3 Seansta Biraktirabiliyorlarmiş...Tam Bilgim Yok...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 o parayla bırakma falan hikaye... Strest topu ve normal sakız çiğneyin bence sürekli... Sigara almayın,paranızı ona harcayacağınıza biraz nefsinize hakim olup sigara parasıyla kutu kutu sakız alın.Azda olsa işe yarayacaktır...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bilmiyorum ama sakiz olayi dogru suan benim yaptigim yani :) band ve sakiz bagimlisi olmassam iyidir :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Dostum nikotin band warken sigara içince örüm oranı %98 ise ben çok şansı bir insansım.. Oradanda nikotin alıyorsun oradanda daha cok elde ediyorsun olay bu ne ölümü.[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 babamın eski resimlerinde de hep vardı ama hala yaşıyo. 25 yıl falan oldu. Ne kadar sonra etkisini gösteriyo acaba:)[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ayrıca içmeyenlere de söliyim; Başlamayın kardeşim şu velete, bakın adamlar bırakamıoz diye yırtınıolar. Not : Ben de içmem nefret ederim yanımda içilmesinden.[signature][hline]-Soy un perdedora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 nicotinelller o kadar da fiaytlı şeyler deil.. kullanırken sigara içerseniz kalp krizi gewçirme riskiniz oldukça yüksek. bi de tiryakiler için o. mesela benim gibi arada bi içineler de kullanamıyo.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 aman be Aç davidoffun paketini ciğerlere çek ohh miss[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Prawler, 04 Kasım 2005 18:05 tarihinde demiş ki: aman be Aç davidoffun paketini ciğerlere çek ohh miss açmazsam...:) ohhhh!!![signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sigara bırakmak irade işi. Bırak içme işte kardeşim bu kadar basit diyecem, bir sürü kişi "höööyt" diycek biliyorum, ama maalesef öyle. Nikotin bandıymış cartmış curtmuş hikaye bence... İnsanın içinden gelecek içinden![signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paket aldığınızda başlamışsınızdır demek zaten. Almayın otlanın[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bence teknolojnin sigara bırakmaya bi faydası yok Hele bizim gibi genç yaşlarda çok daha zor O zehirin tadını alan bi insanın sigarayı bırakması için Yaşlanması ve bi sağlık problemi yüzünden tırsması lazım. yada gençken tryakilik aşamasında sigara bırakmak imkansınz gbi benim rekorum 3 ay ağzıma sürmedim ama bi tane yaktım ve ogün bugün yine deli gibi içiyorum başaran varsa yöntemi anlatsın dicem ama nafile gibi gelyo :([signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hipnozlada bıraktırıyorlardı gecen haberlerde gordum[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar