Cermy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 daha önce açıldımı bilmiyorum, ne diye aratıcağımı bilemedim. ama aşık oldum yani. bitane bana alırsanız köleniz olurum :P [spo1==)][/spo][signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Havuz yok olmaz[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 4-5-6 çok hoşuma gitti. Almak lazım esasında ama nerde sürücez abicim ya,bizim yollarda gitmez bunlar :p[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bu ne yaw.. iki oda bi solan gibi...:D gavur yapıo abi..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 annemi istiyorum. harbi, gavur yapıyo.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 selam, fiber kablo ile yapılan tavandaki yıldız modellemesi haricinde klasik amerikan tarzı; biz kocaman cafcaflı ve kullanışsız araçlar yapıyoruz :) saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 binin yarısı beşyüz o da bizde yoq napayım ben o parayı napayım ben o arabayı?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 heh şaka gibi. gerçi bunu istanbulda kullandığını düşünsene, ohoo o trafikte dururken yoldan geçenler rahat bırakmaz bunu :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: paramecium, 11 Ekim 2005 21:14 tarihinde demiş ki: selam, fiber kablo ile yapılan tavandaki yıldız modellemesi haricinde klasik amerikan tarzı; biz kocaman cafcaflı ve kullanışsız araçlar yapıyoruz :) saygılar. sevgiler, şahsen adamların böyle bir aracı kullanışlı olsun diye yaptığını sanmıyorum ben, süper zengin adamlar gece klübüne giderlerken arkadaşlarıyla 30 dakikalık yolda sıkılmasınlar diye kullandıkları arabadan fazla bir "kullanışlılık" ya da all-day kullanışlılığı da beklememek lazım tabi, aracın özelliği zaten cafcaflı ve pofuduk olması ,selamlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ben san franciscoda limuzin olan hummera binmistim. Cok tatli birsey ama icinde insana daral geliyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: paramecium, 11 Ekim 2005 21:14 tarihinde demiş ki: fiber kablo ile yapılan tavandaki yıldız modellemesi haricinde klasik amerikan tarzı; biz kocaman cafcaflı ve kullanışsız araçlar yapıyoruz :) Aslına bakarsan tamamen klasik amerikan tarzı yani kocaman ve cafcaflı kısmı evet ama kullanışsız kısmına katılmıyorum. Neticede bu tip araçlar herkese hitap etmiyor. Meraklıları için ise tabiki kullanışlı olucak çünkü verilen para ve harcana nemek sonucunda kullanışlı olmaz ise pek bir anlam teşkil etmez. Kullanışlılık biraz göreceli olmuş sanki. :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 selam, amerikan araçlar konusunda göreceğiniz üzere fazla ön yargılı ve alman otomobillerini göz önüne alırsak ırkçı davrandığımı bile söyleyebiliriz :) dediğim gibi 59 cadillac eldorado harici gözümde yoklar :P ha bir de 2 ve 4 karbüratörlü motorlarındaki ses gerçekten etkileyici. ne demişler zamanında; kadın sesi para sesi weber sesi saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Vaybee gercekten güzelmis gevur yapıyoo iste varbı bunlardan TÜRKİYE de :D:D:D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: metboy, 12 Ekim 2005 00:21 tarihinde demiş ki: heh şaka gibi. gerçi bunu istanbulda kullandığını düşünsene, ohoo o trafikte dururken yoldan geçenler rahat bırakmaz bunu :) hırs yapıp çizmeye kalktığını düşünsene...[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bole bi arabası olan insanın eve ihtiyacı kalmaz heralde...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Bu ne hobbit arabası mı? Yoksa Oturma bölümünden mutfağa emekleyerekmi gidiyoruz?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ben almam böyle araba ya park edemezsin heaheau hadi len :D[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ohanzi yaw bunlarda ne bole[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ağızım açık kaldı cidden.Pes doğrusu...[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 çok fantezi çok[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Cermy Abi naptın ağlıcam simdi limuzin hastasıyım vede böyle bişi yaptın ühühühü[signature][hline]Adamı evinden alırım Ben bişi yapmam Kendisi ailesine hasretinden ölür . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: metboy, 12 Ekim 2005 00:21 tarihinde demiş ki: heh şaka gibi. gerçi bunu istanbulda kullandığını düşünsene, ohoo o trafikte dururken yoldan geçenler rahat bırakmaz bunu :) kopru trafıgınde kucuk cıngene cocukların arabanın etrafını saracagı kesın eger ıstanbul da olsaydı boyle bır araba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 böyle bi araban varsa öne arkaya 2 otomobil ve toplam 6 koruma da koyarsin.. yaklaşmaz kimse. rahat rahat dolaşirsin.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hesap makinesi var mı bu arabanın ??[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 gerçektende güzelmiş. ama biraz abartmışlar gibi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar