Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bence olay budur.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

daha önce açıldımı bilmiyorum, ne diye aratıcağımı bilemedim.
ama aşık oldum yani. bitane bana alırsanız köleniz olurum :P

[spo1==)]

[/spo][signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]

Mesaj tarihi:
bu ne yaw.. iki oda bi solan gibi...:D
gavur yapıo abi..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
heh şaka gibi. gerçi bunu istanbulda kullandığını düşünsene, ohoo o trafikte dururken yoldan geçenler rahat bırakmaz bunu :)[signature][hline]Biziz | Değiliz
twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki:
genk ne demek?
Mesaj tarihi:
said:
paramecium, 11 Ekim 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
selam,

fiber kablo ile yapılan tavandaki yıldız modellemesi haricinde klasik amerikan tarzı;
biz kocaman cafcaflı ve kullanışsız araçlar yapıyoruz :)

saygılar.

sevgiler,

şahsen adamların böyle bir aracı kullanışlı olsun diye yaptığını sanmıyorum ben, süper zengin adamlar gece klübüne giderlerken arkadaşlarıyla 30 dakikalık yolda sıkılmasınlar diye kullandıkları arabadan fazla bir "kullanışlılık" ya da all-day kullanışlılığı da beklememek lazım tabi, aracın özelliği zaten cafcaflı ve pofuduk olması

,selamlar.[signature][hline]
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
paramecium, 11 Ekim 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
fiber kablo ile yapılan tavandaki yıldız modellemesi haricinde klasik amerikan tarzı;
biz kocaman cafcaflı ve kullanışsız araçlar yapıyoruz :)

Aslına bakarsan tamamen klasik amerikan tarzı yani kocaman ve cafcaflı kısmı evet ama kullanışsız kısmına katılmıyorum. Neticede bu tip araçlar herkese hitap etmiyor. Meraklıları için ise tabiki kullanışlı olucak çünkü verilen para ve harcana nemek sonucunda kullanışlı olmaz ise pek bir anlam teşkil etmez.

Kullanışlılık biraz göreceli olmuş sanki. :)[signature][hline]*
Mesaj tarihi:
selam,

amerikan araçlar konusunda göreceğiniz üzere fazla ön yargılı ve alman otomobillerini göz önüne alırsak ırkçı davrandığımı bile söyleyebiliriz :)

dediğim gibi 59 cadillac eldorado harici gözümde yoklar :P
ha bir de 2 ve 4 karbüratörlü motorlarındaki ses gerçekten etkileyici. ne demişler zamanında;
kadın sesi
para sesi
weber sesi

saygılar.[signature][hline]paramecium
www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Mesaj tarihi:
said:
metboy, 12 Ekim 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
heh şaka gibi. gerçi bunu istanbulda kullandığını düşünsene, ohoo o trafikte dururken yoldan geçenler rahat bırakmaz bunu :)

hırs yapıp çizmeye kalktığını düşünsene...[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Mesaj tarihi:
ohanzi yaw bunlarda ne bole[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
çok fantezi çok[signature][hline][b]cats rulz =)
cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.
Mesaj tarihi:
Cermy Abi naptın ağlıcam simdi limuzin hastasıyım vede böyle bişi yaptın ühühühü[signature][hline]Adamı evinden alırım
Ben bişi yapmam
Kendisi ailesine hasretinden ölür .
Mesaj tarihi:
said:
metboy, 12 Ekim 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
heh şaka gibi. gerçi bunu istanbulda kullandığını düşünsene, ohoo o trafikte dururken yoldan geçenler rahat bırakmaz bunu :)

kopru trafıgınde kucuk cıngene cocukların arabanın etrafını
saracagı kesın eger ıstanbul da olsaydı boyle bır araba :)
Mesaj tarihi:
böyle bi araban varsa öne arkaya 2 otomobil ve toplam 6 koruma da koyarsin.. yaklaşmaz kimse. rahat rahat dolaşirsin.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
  • Yeni Oluştur...