sheref Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: golgotha, 24 Kasım 2004 22:32 tarihinde demiş ki: arakmı? arak değil tarak dermişim ortamı gerermişim..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra. yahu hala gülüyorum bakıp bakıp. sufer cevap.
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Popeye, 25 Kasım 2004 00:42 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 24 Kasım 2004 22:46 tarihinde demiş ki: valla sen bile söylüyorsun sözlüğe bakmadığımızı ehehehhe valla 6. nesil üye alımı başladıgında da koşa koşa gitmiştin ama ahahahaha super[signature][hline]Dienst ist Dienst, Schnaps ist Schnaps
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bonecrusher You're pwned! ssg ile konuştum sürekli patiden üyeler ona şikayet mailları atıyomuş (adamla 2 dk tanıştım ve sohbet edebildim ofise vedalaşmaya geldi, Seattle a taşınıyo) Sözlük ile Paticik arasında bi savaş olduğunu söyleyenler anca kendi komplekslerini savaş olarak gösteriyolardır... (3 nokta olunca anlamlı oluyo ya, ondan :P)[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Volfied, 25 Kasım 2004 08:34 tarihinde demiş ki: ... (3 nokta olunca anlamlı oluyo ya, ondan :P) :) anlamlı anlamlı konuşma öle :p[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Gelin arkadaşlar sözlükten sokella arakladım, taza taza sıcak sıcak, yiyelim afiyet olsun. *!yumulur*[signature][hline]
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ne paticik çalıntımı... olamaz o yav kedidir kedi...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue
duende Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Cuce, 24 Kasım 2004 22:49 tarihinde demiş ki: said: Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra. Guldum guldum, şimdi quote'larken bı daha guldum. cok guldum[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where
duende Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Rewendor, 24 Kasım 2004 22:55 tarihinde demiş ki: İtiraf ediyorum diğer üyeler tamamen suçsuz. Her şeyi ben yaptım. Geçen gece önce ekşi sözlüğü ardından paticiği hackliyerek databaseleri c/pledim. Sora da çakmasınlar diye de sırf hepsini kendi adımla değil diğer üyelere dağıtarak yaptım. Böylece ben de 1k madalyası sahibi oldum. Nihohaha! Yaşasın kötülük! sandalyeden dustum gulmekten yaaa[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where
duende Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Rewendor, 24 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki: said: armra, 24 Kasım 2004 23:19 tarihinde demiş ki: tahmin etmiş ama yanlış tahmin etmişsin herkesten gizleniyor ama sana söyliyelim (yabancı sayılmazsın) biz aslında bir gavur forumunun klonuyuz hatta clonuyuz Bi de esas forum adresinin www.put-it-chick.com olduğunu söyle tam olsun... Sırları gizli tutalım lütfen! www.littlepaw.com hatta bu topicin adıda out of subject ama dikkatsizler garbage'ı degistirmeyi unutmus lutfen garbage'ında adını deiştiriniz[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 w7f??!?! area masterz!![signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Insomnia_, 29 Kasim 2004 18:18 tarihinde "sevgilinize nasil hitap edersiniz" basliginda demis ki: acilmamis goncam Gothic_Angel, 29 Kasim 2004 21:35 tarihinde yorumunu yapmis: sende ac gul olsun.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 aslında ekşi sozlugu uzaylılar yaptı bızım admınelrde araklıyalım teknolojıyı mantıgıyla kopya cektıler ama arada bır suru bug oluştu o kadar cok bug varkı yanı daha degısık gozukmeye basladı sıte hadı patıde oluşan 15 flawed code u bulalım kampanyasını baslatalım[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ya sık kullanılanlara aldım açıp açıp bakıyorum saeroz un sözüne lol.. =)))[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Cuce, 25 Kasım 2004 19:16 tarihinde demiş ki: Gelin arkadaşlar sözlükten sokella arakladım, taza taza sıcak sıcak, yiyelim afiyet olsun. *!yumulur* Hooop banada ayır taze ekmek getiriyom (sözlükten arak ekmek tabi)
Habit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra. HAHAHA! gercekten cok kral mesaj..
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 asjhdasjfasasjh biz var dünyayı işgal etmek
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 tamam bitince haberim olsun.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
dory Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: golgotha, 24 Kasım 2004 22:45 tarihinde demiş ki: valla bilemem biraz bakın ondan soora konuşun bence yeni bir efsane doguyor:D[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 sana link vermek zor olurdu heralde :)[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ekşisözlükçüler zaten paticik gibi bi site yapılmasını istiyolar ekşisözlüğün..kahretsin aşmışız ya :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 eksisozluk paticiğin yanında halt etmiş bea :) ordaki konuların düzensizliği fln cık cık cık patiiciiik ruleeeeezz :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 -arakmı? -Bak aslında konular arak değil. Yazarlarda değil. Aklında birçok soru var. Yinede cevaplarımdan bir kısmını anlıycak diğerlerini anlamıycaksın. Yinede sorduğun sorunun aslında en aptalca olduğunun farkında değilsin. Ekşi sözlük mükemmel yaratılmıştı. İnsan ırkının her türlü şekilde tatmin olması için dizayn edildi. Fakat insan beyni bu tarz bişeyi kabullenemediği için mükemmelliğin boyunduruğunda olmayan bir sistem geliştirildi. Paticik. Eğer ekşi sözlük net aleminin babasıysa, oda annesi sayılabilir. Fakat matematiksel uyumun içindebir uyumsuzluk olarak sen doğdun. Bonzi. Hatırladığım kadarıyla sen 6. yada 7. versiyonusun(cem_jedi, AreAMASTERZ v.b). Bu olay tamamen kontrol dışı olmadığı için doğmana izin verildi. Şimdi iki seçeneğin var. Sağdaki kapı kaynağa yani ekşi sözlüğe dönüyo. Kendi haline çekilip denklemle uyumlu hale gelip, senden sonraki bonzilerin doğuşunu bekliyceksin. Soldaki kapı paticiğe yani kendi kafanda kurduğun denklemlerle istediğin gibi konu açtığın sisteme dönüyo. İlginç. Diğerlerinden daha hızlısın. Doğru seçimi yaptın seçilmiş kişi. Hoşçakal. ZBAM!! *Kapıyı kapatır* *arakçı logged off* *system shutdown*[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) [Bu mesaj delikedi tarafından 03 Haziran 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ..peki biz sizi ararız...[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 evet burada 10000 üye oturuoz orayı c/p'liyoz ilginç dimi?[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Benim gibi ekşiye hiç girmeyenler de araklıo olabilir. Herkesten şüphe etmeliyiz.. Konuyu açmadan önce sinapslarda biraz daha fazla seçici direnç kullanmanı tavsiye ediyorum..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Öne çıkan mesajlar