noob_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben bi komut ar1yorum filim dosyalarini birlestirmek icin kullan1lan bi komut ward1 ama ben unuttum yard1m1 dokunanlara simdiden tnx Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hoşgeldin (nasıl otomatiğe bağladıysam herkese hoşgeldin diye post kasıorum)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noob_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hos Bulduk konu basl1nda b1 yanl1sl1k yapm1s1m ama neyse :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bi$i olmaz. Gel hojgeldin.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noob_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tekrar hos bulduk yanl1z komutu nas1l ogrenecem f1l1m 1nd1rd1m b1rlest1rem1yom del1 oluyom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Z@m@|| ! @ Öğr3n1rs||[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noob_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ogren1r1möde ama ne zaman :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 V@Kt! G3l3c3K S@Br3T|/|3y! Öğr3n3c3k$!||[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noob_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sabreden derv1s beklemekten had1m kalm1s :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 i$ini bilmeyen çavu$lar var bide.. Onlar nolacak?[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noob_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 isini bilmeyen cavuslar1 salla komut oneml1 olan 1lk konumuz o :) konuyu sapt1rmayak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 C: filmbirle$tirebilirmiyim C: yenigelenlerekonuaçtım C: kesinta$larlarbeni C: ... C: ... C: ... WARNING : Kural ihlali yaptığınız için yardımcı olamıyoruz *!fıstık atar* nihaha[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noob_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 wallaha burada anlad1m kadar1yla sadece m1llet madalya fln almak 1c1n msj at1yo cvp veren yok :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hoşgeldin ama yazıların ne kadar da çirkin görünüo.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: noob_, 02 Kasım 2005 19:43 tarihinde demiş ki: wallaha burada anlad1m kadar1yla sadece m1llet madalya fln almak 1c1n msj at1yo cvp veren yok :) Madalyam olmadığı için eziğim i$te naparsın?[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noob_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Uzulme sende bunlara uyarsan al1s1n 10 dakkaya kalmaz :)))) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noob_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu arada ben sayfay1 yen1led1kce okunma say1s1 art1yo bunda b1 1bnel1k olmas1n sak1n :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hAyır gAy deĞiliz, gAy yo0okKk. burada tanışıyoruz bu bölümde bilg. alakalı soruları soruyoruz (tıkla) soruna yanıt bulmadan önce bunları okumak genel kültürünü arttırır. http://forum.paticik.com/view.php?id=78364 http://forum.paticik.com/view.php?id=100154 bir de dos da deil de windows ta yapmak istersen google da easy video joiner diye arama yapıp, aynı adlı programla yoluna devam edebilirsin.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 slm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: noob_, 02 Kasım 2005 19:43 tarihinde demiş ki: wallaha burada anlad1m kadar1yla sadece m1llet madalya fln almak 1c1n msj at1yo cvp veren yok :) ya pardon da ne alaka gelir gelmez???[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hiç[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yeni gelenlerle ne alaka anlamadim ama yeni geldigin belli selamm :p[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.