ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ÖSYS(Öğrenciye Seçme Yerleştirme Sınavı) na çalışmak için elbette test çözmek lazım. Çoğu öğrencinin sorunu, testlerin çok sıkıcı bişiy olmasıdır.Hemen öğğ gelir biliyoruz. İşşte bu tutorialı onun için hazırlıyorum... 1)İlk olarak inat etmek lazım. Ne biliyim o testi düşmanınız gibi görün.Yada bitirmeniz gereken bi quest diyelim... 2) İlk olarak test kitabımızı, unuttuğumuz dolabımızdan çıkarııyoruz. Aman örümcek ağlarına dikkat, kitaplara dokunmadan geçen aylar içinde örümcekler bi hayli semirmiş olabilirler... 3)Test kitabımıza ulaştıktan sonra üstündeki tozları, örümcek ağlarını ve hamamböceklerini silkeleyip masamızın üstüne koyuyoruz. 4)Kitabı açıyoruz. 5)Çözmemiz gereken konuyu(questi diyelim) buluyoruz 6)Şimdiii, bu sorunu aşmamız için bi kılıç bulmamız lazım... Kılıç bulamıycağımız için, kalem alıyoruz ne de olsa kılıçtan keskin. Ha, bide silgi lazım. 7) Aaa oda ne! Kalemimizin ucu kırılmış(kırılmamışsa çaktırmadan masanın kenarına çarpıp kırıyoruz)(uçlu kalemse ucu bitmiş)... Hadi açalım...(Uçlu kalemse içine uç tıkanmıştır) Ağırdan alarak bi yarım saat ayar yapıyoruz. 8)Bahanelerimizi tükettik... Aa durun daha açız, susuzuz... Gidin bişiyler atıştırın, kola, su filan için... 9) Teste tekrar oturun... Busefer bahaneler bitti... 10) Aaa tuvalete gidin bi 10 dk içinizi dökün... 11) Aha şimdi şapa oturduk, bahaneler harbiden bitti... 12) Test kitabı zaten açıktı, ekipmanımızı(kalem+silgi) alıp oturuyoruz. 13) Konuyu çözmeye başlıyoruz 14) "Babaaaaaaağğ ben bu konuyu bilmiorum bana anlatırmısıııın" diyip babamızı(opsiyonel olarak annemizi-amcamızı-teyzemizi) çağırıyoruz, onun "Ehh ben lisedeyken bunları çok iyi biliyodumda 30 yıl oldu" "Eh hep benmi anlatçam kendin çalış, hem okulda ders dinlemiomusun sen" şeklinde kıvırmaları izlenerek gülünür, biraz moral takviyesi yapılır... 15)Baba gittikten sonra test çözülür 16)Cevaplar kontrol edilir 17)Hepsi yanlış olduğu için test tamamen silinir 18)Test baştan yapılır 19)Test bittikten sonra sırıtarak test kitabı kapatılır 20)Kitap tekrar açılarak cevaplar kontrol edilir 21)Eh, busefer doğru yapmışız, hadi kapatalım 22)Test kitabı, dolabın ücra köşelerine fırlatılır, unutulur... 23) Bu tutorial baştan okunur, test kitabı tekrar çıkarılıp aynı işlem tekrarlanır...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arkadaslar össye gıcek kıymetli gencler okuyun burayı ozellıkle son kısım *!tebrıklerini iletir yazan arkadasa* :-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Biliyorsan çözersin ya,güven meselesi bi de :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenedra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Kilink-Öss dinleyin en ii o açıklıyo össnin nasıl igrenc bişi olduğu [Bu mesaj cenedra tarafından 04 Kasım 2005 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ise yaramıyo bu tutorial denedim kitap bana bakıyo ben kitaba:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bakacan bakacan sonra dalcaksın kıtaba soyle sınır koyup o surede bıtırmeye calışın ben ole yapıyodum bı haftada su kıtap 3gunde bu kıtap bıtcek dıe gaza gelıodum sız de deneyın bıtıo hakketen ben ole yaptım ii oldu....[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Asgard, 04 Kasım 2005 12:03 tarihinde demiş ki: ise yaramıyo bu tutorial denedim kitap bana bakıyo ben kitaba:) Doğru düzgün uygulamıyosun ozaman tutorialı... Hmm bence motivasyon eksikliği var, aile fertlerini maymun edip moral takviyesi yapma kısmını atlamışsın sanırım, cık cık cık:P Yada testi bi quest gibi görme olayını beceremiosun=)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar