Redogski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 EEEVVVEEEEET bugün burda hep beraber gerçek sucuk ekmek nasıl yapılır öğreneceğizbazı arkadaşlar yapmış ama onlarınki b.ktanGerekli malzemeler -yarım kangal sucuk -yarım ekmek -bıçak -aliminyum(yada nasıl yazılıosa) folya -ekmek bıçaı -ızgara -ketçap ve mayonez(opsiyonel olarak) sucuğumuzu şekildeki gibi kesioruz sonra ızgaramızı açıp aliminyum hede yi yerleştirioruz sonra onun üstüne sucuklarımızı yerleştirioruz. sonra ızgarayı kapıyoruz. sonra ızgaranın fişini elektriğe verioruz elektriği verdikten sonra teller yanmışmı die delikten bakıoruz o orda pişe dururken ekmeğimizi alıp yarıyoruz yardıktan sonra sucukların pişmesini beklerken etrafta soslu fıstık neyin varsa atıştırıoruz sucukların piştiğini hissetiğimiz anda ızgarayı açıoruz(sucukları çevirmek için) ızgara yı tekrar kapatıcaz ama açarken bi kıvılcım görmüştük yaklaşıp iyice baktığımızda ızgaranın arıza yaptığını görüp(teli kopmuş) telini yapmaya çalışıoruz aynı zamanda ızgarayı iice bi sövüoruz.ve o sinirle ızgarayı yapmaya çalışıoruz ama teller sıcak dokunamıyoruz ve sucukları çevirdiimiz maşayla da bişi yapamıoruz.tekrar sövüoruz ızgarayı. çiğ çiğ yiemeyiz bunu(ben yerimde siz yiemezsiniz belki)ozmn farklı çözümler arıalım. ben mikrodalga fırını seçtim(ızgara modu).ama siz istiosanız işinize tavada dvm edebilirsiniz. bir adet tabak çıkarıoruz mikrodalgayı 5 dakkaya ayarlııp başlatıoruz o olurken bizde bu arada ketçap mayonez işine girioruz ve halledioruz hallettikten sonra etraftaki fıstık çekirdeklerden fln biraz tadıoruz.bu sırada fırınımız ötmeye başlıo gecenin bu saatinde gene sövüoruz.ve kapaını açıp sucukları alıoruz.burda bez gibi bişi yardımımıza koşuo yoksa o tabaı tutarsak elimiz yanar. sucukları yerine yerleştirdikten sonra dolaptan colamızı alıp bi bardağa koyuyoruz sonra 1 tepsi çıkarıp yiecek ve içeceklerimizi üstüne koyuyoruz. ve bunları yiceimiz mekana doru yol alıoruz evt efenim bonus olarak msnde bi arkımızı bulup webcam açıp ağzını sulandırıoruz [spo1=burdan][/spo] Afiyet olsun...katkılarından dolayı onfinite.com a teşekkürlerimi sunarım[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 açlığıma olan katkından dolayı ben pek teşekkür edemiicem ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 her eve lazım bu çocuktan bide soslu fıstıktan...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 saolun vaar olun beni sizler yarattınız. özel talepler olursa yapım ilgili p.m:D tlfonlarımız çok yoğun çalışıo hatlar kitlenecek[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Yemiş kadar oldum, eyvallah.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hiç uraşmayın gelin ben size yapim :p bu arada güzel olmuş hll gerçi sen çoktan hazmetmişsindir ama afiyet olsun :D[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 saolun varolun[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 canım çekti smdi war mı evde sucuk acaba??[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ana sen sahurdamı yedin bunların hepsini? 'yuhunuz' diyorum sana[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... [url]www.robbiewilliams-tr.com[url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bunu yapışkan yapalım yılın tutorialı :D[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ohh ıı yapmişsınn[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 heralde :D saolun[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 afiyet olsun.. iyi olmuş harbiden. ama bende mikro dalga fırın yok ne yazıkki.. tavada yaparsam koku olayı beni bitirebilir ama bi denicem.. (:[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 CANIM ÇEKTİİİİİİİİİİİİİİİİİİ![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 canım çekti..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 *!Sucuk Arar*[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 sahurda sucuk yedikten sonra ne süper oruç tutulur ha dimi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ztn benimde canım çektii için yapmıştım:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 +1[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ula sen neymişisn lan?:D canım çekti şero öğlen öğlen..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 birtane bana yap benimki tam porsiyon olsun offss canım çok çekti ya[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 *!yurtta nasi sucugu falani filani bulup yapip yicez lan simdi allah kahretsin der salama saldirir*[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bu soslu fıstıklar ne kadar ya cok pahalı mı ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 harbi süper olmu eline salık :P yani tutorial :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 walla benimde cnm çekti[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar