Berk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Yok sa bana mı öyle geldi ; gökyüzünde bişi var sanki ?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 * panjuru açıp bakar * evet aydınlık ama anormal bi durum yok gibi..çok gördüm böyle daha önce.[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 phkk pıhhkk -Kozyatağı burda herşey normal- phhhkk Şimdi sen söyleyince bana da sanki kar bulutları biraz renkliymiş gibi geldi.Hayra alamet değil bu olay . .[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 kardandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 beyaz rengin ışığı yansıtması olayıdır o.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 biliyordum! biliyordum geldiler, sonunda geldiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ewt kadıköyde de normal den farklı bi aydınlık var.. *!sığınak arar*[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 yazdan kalma birgün... tek farkı etrafın beyaz oluşu...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Berk biliosun sana yakın oturuyorum tam aynı şekilde topic açıcaktım gökyüzü toz rengi ! ohannesburg nooluyoruz dedim çözemedim olayı[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 oha sabah mi oldu lan :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ben yatip isiklari kapayip disarsini izlicem hadi ii seyirler[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 oha hakkaten hava aşırı aydınlık... ups sabah olmuş:)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Saddam'ın gönderdiği Şarbon bulutu olmasın? Oda beyaz beyaz toz oluyoya ondan ..[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 sabahın 3.5 unda pencereden ilk baktığımda bende "hass saddam attı bişe" dediydim eheh sonra baktım bişe yok eeheh paranoya yapmıştım süferdi[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 saddam icten cookertiyo devleti once egitim bak adam isini biliyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Küçükyalıdayım ben ve bugün sabah 5 te yattım bırak birazı hava harbi harbi aydınlıktı. O saatte dışarı kartopu oynamaya çıkmamak için kendimi zor tuttum.[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ben gece terasa kardanadam yaptım süfer oldu.. Ama yuvarlamadan kardanadam yapmak zormuş hakkaten Baya da büyük yaptım. Hemde mobil bi kardanadam oldu. Süpürgenin üstüne yapmışım, sapından çekebiliyosun yerlerde mermer olduğu için ilerleyebiliyo hehe Saklanıp kardanadamı sağa sola oynattım teras da yoldan geçenler Nörüyo lan bu kardanadam şeklinde bakışlarıyla yarıldım falan baya eğlenceli oldu[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar