Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana noluyyoo

Famy

Öne çıkan mesajlar

umarımmm ...
benımde sabah dersım war nasıl kalkıcam bılmıorum.
ama hersey gusel olacak cok hosuma gıttı inş ya inş[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!!
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
böyle bi arkadasim var arkadaslarinin dertlerini okadar dert edindiki kendine üstüne karsiliksiz ask+aile sorunlari gelince intihar etti(ölmedi) bukadar dert edinmese kaldirabilirdi bence ama böyle 3-5 dostunun derdi+kendi dertleri kaldiramadi....
live for yourself[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda bende böyleydim(ki hala öyleyim diyebilirim ama eskisi kadar degil) sonra cok insanin buna deymiyecegini ögrendim, kazik yedim, arkadasligin okadar da yüce bir kurum olmadigin ögrendim(bazilari hariç tabikide) ve arkadaslarimi bukadar önemsememe karari aldim cok fazla uygulayabildim mi? HAYIR[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duende, 04 Kasım 2005 00:42 tarihinde demiş ki:
aslinda bende böyleydim(ki hala öyleyim diyebilirim ama eskisi kadar degil) sonra cok insanin buna deymiyecegini ögrendim, kazik yedim, arkadasligin okadar da yüce bir kurum olmadigin ögrendim(bazilari hariç tabikide) ve arkadaslarimi bukadar önemsememe karari aldim cok fazla uygulayabildim mi? HAYIR

ya cok haklısın aslında sınırını bılmek herzaman kendıne oncelik wermek lazım bencıllık sınırlarını aşmıyacak sekılde...
inş başarıcam lıve for myselff[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

arkandayiz famy...
bikac post yukarda bahsettigim arkimla konusuyoduk
agliyacak gibi oldugum zaman yapmacik bir kahkaha atiyorum gözyaslarimi saklamak için dedi bana(ve gercekten yapiyo bunu nezaman sesi titrese hemen biseye gülüyo o söylrdikten sonra farkettim)...
nedenide arkadaslari onu aglarken görürlerse üzülürler diyeymis...
kiz kendine aglama lüksünü bile vermiyo ve su anda aglayamaz bir halde kendini okadar sartlamiski evde yalnizken bile agliyamiyorum gülüyorum agliyacagim anda istem disi diyor...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

ooofff ya allah yardımcısı olsun cıdden ınsanlar ıçın bukadar kendını feda etmeye gerek yok inş yakında anlar ben anladım bıkac seyden sonra gercekten değen arkadaslarım da war ama değmez ınsanların coğu için maleseff....
saol ayrıca cıdden...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 04 Kasım 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 03 Kasım 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
Ciktim belen kahvesine, baktim ovaya demek istiyorum ben

+3

bu muhabbetı de anlamadım ya neyse?![signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duende, 04 Kasım 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
rica ederim
edik:bana mi söyledin?
höt diye atladim ama...
ya sana soledim tabı
ben de yenı gordum edıtı[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...