Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana noluyyoo

Famy

Öne çıkan mesajlar

ya anlayamadığım bişekılde baskalarının dertlerıne fecı üzlüyorum sewındklerı şeylere sewınıorum benım olaylarım yok mu tabı war ama ndnse onlara yeterınce önem wermıyorum hep geri plana atmak istıyorum kendım için sewınmek de üzülmek de zor gibi gelıo
noluyo ya kendımı önemsemıo muyum nedır bu ya
(bı garıp halde yazılmıştır saçmalama ihtımali cok yuksektir)[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!!
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

eet galıba baskalarının hayatıyla ılgılenırken cok kasmıyorum nasılsa sonucta benım hayatım dııl dıye rahat oluyorum ama kendı hayatımla alaklı duygularımı bastırıyorum sanırım.[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

benim demek istediğim kendinle ilgilenmey,p başkarının sorunlarını dertlerini dinleyerek kendine önem vermeyişin biraz kendini düşünürsen belki bir sorumlulk bir aşkla kendinle daha çok ilgilenebilirsin ilişki bu işte sevgili fami :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

Başkalarının dertlerine üzülmek bir dereceye kadar kabul edilebilir, insancıl bir durum. Ama kişinin kendisine zarar verir boyuttaysa patolojik bir durumdur. Özellikle başkalarının dertleri dediğin dertler 'sanal' bir alemde beyan edilen dertlerse, fazla üzerinde durma bence. Çünkü insanlar sanal alemde olayları abartabiliyorlar. Elbette gerçek hayatta dile getirilemeyen sıkıntıların dillendirilmesi açısından önemli bir fırsat internet ancak muhattabının güvenilirliği belli olmadığından şüpheyle yaklaşmanı öneririm.[signature][hline]mantar
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben aydınlatıyım acık yazamadım galıba cewremdekı gercek arkadaslarımın dertlerı we sewınçlerınden bahsetmiştımm onlarla kendımden fazla ılgılenıodum sankı derdımı açsam onlara bıle cok acı werecek gıbı dusunuorum[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Famy, 21 Ekim 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
eet galıba baskalarının hayatıyla ılgılenırken cok kasmıyorum nasılsa sonucta benım hayatım dııl dıye rahat oluyorum ama kendı hayatımla alaklı duygularımı bastırıyorum sanırım.

burda da anlatmak ıstedıklerımın kucuk ozetı[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

Bu da pek sağlıklı değil. İnsan sosyal bir yaratık sonuçta, paylaşmak seni de rahatlatacaktır. Tabii ki sen arkadaşlarının da senin gibi, başkalarının dertlerini gereğinden fazla dert edeceğini düşündüğünden çekiniyorsun. Ama doğru olan şu ki insanlar dertlerini paylaşır.[signature][hline]mantar
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın ama dertler acıldıkca uzulceğımı dusunuyorum once bunu yenmelıyım galıba benı uzen seylerı hıç konusmak istemıorum eskıden cok konusurdum
ama saolun cıdden işe yarıycak tawsıyelerınız ..[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...