Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya anlayamadığım bişekılde baskalarının dertlerıne fecı üzlüyorum sewındklerı şeylere sewınıorum benım olaylarım yok mu tabı war ama ndnse onlara yeterınce önem wermıyorum hep geri plana atmak istıyorum kendım için sewınmek de üzülmek de zor gibi gelıo noluyo ya kendımı önemsemıo muyum nedır bu ya (bı garıp halde yazılmıştır saçmalama ihtımali cok yuksektir)[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 mani olmuşun sen :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ???!!!![signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 aşık olup ilgi görmek istiorsun sen be Fami jim[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 nasıl ya nerden cıkardın bu sonucu??[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kısa surelı aralıklarla uzulup sevındıgınden dolayıdır artık ne sevınc ne acı hıssetmek ıstemıoyrsın sanırım[signature][hline][b]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 eet galıba baskalarının hayatıyla ılgılenırken cok kasmıyorum nasılsa sonucta benım hayatım dııl dıye rahat oluyorum ama kendı hayatımla alaklı duygularımı bastırıyorum sanırım.[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bırak ya boşver. oluruna bırak herşey rayına oturur.[signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bence artık kendini düşün vede gününü yaşa bu arada arkadaşlar depremi hiseden herkese geçmiş olsun dilerim inşallah bir daha olmazzz :([signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ooff umarım yaaa seldom cvp wersene[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 saol seldom buarada ben de tekrar gecmıs olsun dıyım[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 famy tkma bence ilacı zmn bu arda izmirde deprem olmuş gene 5.9 muş sanırım arkadaşlar geçniş olsun[signature][hline][b]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 benim demek istediğim kendinle ilgilenmey,p başkarının sorunlarını dertlerini dinleyerek kendine önem vermeyişin biraz kendini düşünürsen belki bir sorumlulk bir aşkla kendinle daha çok ilgilenebilirsin ilişki bu işte sevgili fami :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ewet 5.9 mus...bosluk gibi diilde sanki bi garip bisi dimi...bak bendede war aynı seyden simdi aynı sekilde dumur oldum kaldım sen öle yazınca.......:([signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya umarım yoluna gırer seldom senle de aynı durumda olmamıza uzuldum cunku cok mutsuz yapıo bu insanı :-([signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 take it easy...akısına bırakkk. okadar kolay olsa keske hemen gecse...biraz zamann[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kesinlikle zaman vede bir anda çıkan bişi kendimize eziet etmenin hiç bir anlamı yok :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 eet kesınlıkle zaman inş zaman bıze gusel şeyler getırır :-)[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Başkalarının dertlerine üzülmek bir dereceye kadar kabul edilebilir, insancıl bir durum. Ama kişinin kendisine zarar verir boyuttaysa patolojik bir durumdur. Özellikle başkalarının dertleri dediğin dertler 'sanal' bir alemde beyan edilen dertlerse, fazla üzerinde durma bence. Çünkü insanlar sanal alemde olayları abartabiliyorlar. Elbette gerçek hayatta dile getirilemeyen sıkıntıların dillendirilmesi açısından önemli bir fırsat internet ancak muhattabının güvenilirliği belli olmadığından şüpheyle yaklaşmanı öneririm.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mantar' a katılmaktan başka birşey yapamıyorum.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya ben aydınlatıyım acık yazamadım galıba cewremdekı gercek arkadaslarımın dertlerı we sewınçlerınden bahsetmiştımm onlarla kendımden fazla ılgılenıodum sankı derdımı açsam onlara bıle cok acı werecek gıbı dusunuorum[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Famy, 21 Ekim 2005 01:11 tarihinde demiş ki: eet galıba baskalarının hayatıyla ılgılenırken cok kasmıyorum nasılsa sonucta benım hayatım dııl dıye rahat oluyorum ama kendı hayatımla alaklı duygularımı bastırıyorum sanırım. burda da anlatmak ıstedıklerımın kucuk ozetı[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bu da pek sağlıklı değil. İnsan sosyal bir yaratık sonuçta, paylaşmak seni de rahatlatacaktır. Tabii ki sen arkadaşlarının da senin gibi, başkalarının dertlerini gereğinden fazla dert edeceğini düşündüğünden çekiniyorsun. Ama doğru olan şu ki insanlar dertlerini paylaşır.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 haklısın ama dertler acıldıkca uzulceğımı dusunuyorum once bunu yenmelıyım galıba benı uzen seylerı hıç konusmak istemıorum eskıden cok konusurdum ama saolun cıdden işe yarıycak tawsıyelerınız ..[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 / Famy / [signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar