Mr_JackaL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bu e-messenger ı nasıl kullanıyoruz[signature][hline]Forever Black & Trance Maksat yaşamak değil yaşadıklarını unutmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 diyorum ki,msnde değil sorun yine ttnin bi takozluğu var.ama kablocularda durumdan rahatsız,ne olduğunu anlayamadım,en iyisi proxy kullanıp girmek,hıh...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_JackaL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Heh işte ben de diyom ki onu nasıl yapıcaz : )[signature][hline]Forever Black & Trance Maksat yaşamak değil yaşadıklarını unutmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Mr_JackaL, 04 Kasım 2005 13:15 tarihinde demiş ki: zuauhahahau Su anda yarılmıs durumdayım biraz once msn acılmayınca mouse yı masaya vurmustum Sonuç = mouse yi bir kaldırdım topu yere bıraktı !!! :):)) bende buraya koptum bunu bazen bende yapıyorum :D bu arada e-messengerı şöle kullanıyorsun oraya mail adresini şifreni giriyorsun internet sayfası olaraktan bağlanabiliyorsun[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_JackaL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hehehe valla ya feci sinirliydim bir anda gulmekten kopmaya basladım :) tesekkur ederım bir deniyim e-messenger ı : )[signature][hline]Forever Black & Trance Maksat yaşamak değil yaşadıklarını unutmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben yine açtım ehuehuaheb[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_JackaL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yaws adama bak anormal midir nedir :P bu arada ben bu e-messenger da sayfa acıldıktan sonra nereye tıklıycagımı bulamadım :)[signature][hline]Forever Black & Trance Maksat yaşamak değil yaşadıklarını unutmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 modemi bi kapatıp açtım, 2. denemede girdi.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Gayet kabloyum Gayet msndeyim :)[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yazıverin güvenilirinden bi proxy[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 İnat etti girmiyor.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 165.228.133.10:3128 ie de connection menüsünden bağlantınızın settinginizin bi köşesine yazıyorsunuz işte.-çok açıklayıcı,üşendim-[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* [Bu mesaj Lancelion tarafından 04 Kasım 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 normal olarak girilmiyormu hala?[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bende düzeldi sorun[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 normal olarak girdim ben black şu anda[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_JackaL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Valla denemeye devam ben girdim :P[signature][hline]Forever Black & Trance Maksat yaşamak değil yaşadıklarını unutmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 düzeldi gibi çoğu kişide online benim listemde[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar