Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark & Light

tunch

Öne çıkan mesajlar

said:
Mighty_THoR, 25 Ekim 2005 02:14 tarihinde demiş ki:
lotr ve d&d da pvp yok çöp
rf nin yapımcısı sakat priates güven vermiyor bi darkfall

Dark Fall; firmanın vaat ettiği gibi olursa pvp potansiyli en iyi olan oyun gibi görünmekle birlikte 2 senedir internal beta yı geçemedi. Oyunu büyük bir firmaya satamazlarsa oyunun çıkacağı da şüpheli.
Sosyal ağlarda paylaş

Diger oyunlarin tartisildigi basliklara gidip ayri bir oyunun reklamini yapmak yerine uzerinde konusmak istediginiz oyunun konusuna yazarsaniz daha yapici olur diye dusunuyorum.
Oyunlar arasi sidik yarisi yaptigimizi sanmiyorum.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change

Sosyal ağlarda paylaş

darkfall daki pvp yi de nasıl sağlam yapacaklar videoyu izledim de yani biraz , biraz değil baya yamuk/garip geldi... Ne yani geleceği olan güzel bi mmo yokmu yaa offfffff[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

mighty yoktun ortada epeydir gene basladin sacmalamaya. zamaninda wow filan laf atardin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

laf atmak cık cık cık bana nekadar uzak şeyler

wow için ne dedim derinliği olmayacak,tek düze olacak,kolay olacak,yaş ortalaması düşük olacak,oyuncu kalitesi düşük olacak bir mmo dan çok single player ı andıracak bunları oyun çıkmadan 1 yıl önce söylemişim büyünce sende anlarsın bu işlerden[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

bende başlıyorum bi mmorpg yapmaya... streed rod ve nfs underground u birleştiren bir araba similasyonuna , flight similator ekleyip fabla tarzında bir karakter gelişimyle birleştiricem. oyun içinde grand theft autoda olucak biraz. ayrıca star wars galaxiesteki craft sistemine benzer bir craft sistemi olucak ve loot itemler crrafted itemlerin kalitesini arttırıcak sadece... dark and lighttaki combo sistemi de eklenebilir...[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 26 Ekim 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
bok atmakla alakası yok hadisenin söylediğiniz şeylerin dayanağı yoksa mümkün ama ben söylediklerimi genel geçer doğrulara dayandırıyorum nazar etme ne olur çalış seninde olur

sen bi çay koy, rahatlarsın , bu kadar kasarsan kabız olursun, yazık günah sinirlerine.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty iyi bi mmo gözlemcisi olsada çoğunlukla oyunun negatif yönlerini eleştirir hiç iyi taraflarından bahsetmiyo , veya ben rastlamadım. önümüzdeki maçlara bakalım[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bu darkfall un sitesinde ırkları yazmışlar sınıfları yaw[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship."
Sosyal ağlarda paylaş

geldimi oyun? hemen başlaylaım.. nerden indircez? ne yapıcaz? nası olcak? paralı deil di mi?[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben grafik motoru üstünde ve oynanabilirliği üstünde çok iyi çalışılmış bir Path of neo istiyorum

Seraphla dövüşücez ajanlarla dövüşücez Matrix lobi sahnesini yapıcaz training yapıcaz offfffffffffffff bunun multiplayerının olduğunu da düşünürsek mükemmel ötesi olur.

Eğer bu oyun fazla güzel olmazsa hayatımın amacı bu oyunu kusursuz şekilde programlamak olucak 10 yılımı alsa bile :([signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...