Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fat Actress

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

ama kadın haklı ndn erkekler şişmanken star olabiliyoda kadınlar olamıyor mesela birisi bana şişman kadın bi film starı söylesin bilen var mı?[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
elvyn, 03 Kasım 2005 14:23 tarihinde demiş ki:
rol için şişmanlamıştır kesinlikle. maynak mısınız o kadın bu hale gelmez yoksa

[Bu mesaj elvyn tarafından 03 Kasım 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]

tutup tutmayacağı bile belli olmayan bir dizi için 96 kilo almak aklına yatıyor mu?[signature][hline]...Nevermore...
Sosyal ağlarda paylaş

Kadın depresyona girdikten sonra bu hale gelmiş. Dizide yaşananlar biraz gerçeği anlatıyormuş, kadın kilo aldıkça iş alamamış, iş alamadıkça kilo almış. Sonunda çok iyi arkadaşı olduğu için üzülen John Travolta (tam hatırlamıyorum Travolta mıydı ama ünlü bi aktör) haline acımış ve bu şovu yaptırmış. Baya bi kilo vermiş dizi sonrasında.

Çok yazış bi dizi bence. Konuşmalar doğaçlama deniyor ama bana çok yapmacık geliyor ve hiç komik de diil. Cnbc-e de dandik diziler almaya başladı artık. Nerde 2 guyz a girl & a pizza place nerde fat actress..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

depresyona girmesinin nedenide eşinden ayrılması (sebep de aldatılmak olabilir) diye okumuştum gazetede...
hatta diziden önceki fotoğrafları da vardı, çok sefil görünüyordu,şimdi biraz daha iyi olmuş...
[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
figure.09

[Bu mesaj Frigg tarafından 04 Kasım 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...