ibliSSsil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldim[signature][hline]İmza yoktur kardeş... Alıntıla
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 o ne ya iblis miblis :S hoşgeldin yine de..[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Alıntıla
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgelmissen[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hosgeldin[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cehenneme hoşgeldin =)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | | anti-telekom | Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Kırarım boynuzunu...[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 şşşş.. taş olursun taşşş :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Alıntıla
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldin :tebrikz:[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Alıntıla
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ayhh korktum ! *Yatağın altına saklanır.Yanına da vişne suyu alır.* Hoşgeldin. Edit : Vişne Suyu severim. [signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) [Bu mesaj SweetShadow tarafından 01 Kasım 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ramazan ramazan tööbe[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Alıntıla
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cennete hoşgeldin o zaman iblis bey. biz seni dogru yola sokucaz burda inanıyoruz. nickini bile değiştirticez heh =)[signature][hline] | anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: toggie, 01 Kasım 2005 19:59 tarihinde demiş ki: cehenneme hoşgeldin =) heh :) Hoşgeldin...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla
tellos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldin[signature][hline]DN 41 Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldin[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Alıntıla
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hoşgeldin ama kusra bakma ugursuz geldin ben böle tuncayın ta....[signature][hline]AreYouGay Alıntıla
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldin *!arkasına döner* -ştt.. konstantini çağırıver abem[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Alıntıla
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldin[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Alıntıla
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldiniz efenim lütfen bizi bağışlayın :-P[signature][hline]:0) ? Alıntıla
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldın[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Alıntıla
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 seytan gorsun yüzünü...[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Alıntıla
mexze Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hoşgeldimişsen bakim iblis nickde dehşet yaw :) Alıntıla
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hoşgeldin[signature][hline]"la fée aimée" Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hoşgelmişsen[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.