Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İntenet'i Tüketmek?

Davion

Öne çıkan mesajlar

Gene nostalji oldu bak

Sene 1999 Dial-UP;
Sadece geceleri girerdik ve bütün gün dışarıda gezer tozardık.

Sene 2001-2003 Dial-UP+UO;
Bütün gün nete girer fakat faturada bize girer...

Sene 2004 Hayat Offline, Sanal Alem Selam;
En çok zayıfladığım yıl. Uykusuzluk komasına bile giriyordum. Herşeye bir kerede abandım tadını bırakmadım. MMORPG'ler, film-music dl. etc.

Sene 2005 Everything is over...;
Evet herşeyin bokunu çıkardığımız için yapacak birşeyde kalmadı. Bahane bulsakta dolaşsak desek. Hiç bir heyecan zevk almadığımız yıl.

Peki neden böyle oldu?
Tadını kaçırdık bence. Biraz ara verip idare etseydik... Dial-UP ile bağlanırken geceleri bağlanırdık ki bari zevki olurdu. Yarın ki geceyi iple çekerdik vs. tabi otu boku çıktı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 04 Kasım 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
Valla artık internette yapabileceğim hiçbişi kalmadı gibi gelio bana. Forum okumak sıkmaya başladı. Download desek torrentlerde gerçekten indirecek bişi kalmadı bütün filmler en son çıkan bütün oyunlar var. Acab internet tükendimi?

Team Fortess oynayalım server istersen Ö.M at :D
Sosyal ağlarda paylaş

git bi yazılım kursuna falan ya da al bi yazılım dili kitabı öğren bişeyler onla vakit geçir.
al önce bi html visual basic falan sonra c+ falan derken bakmışsınki geçirdiğin o zamanlar sana ayda 3-4000 $ maaş getiriyo.Sevinirsin![signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

ekşisözlüğe girin, search'e

Hayattan zevk almanın yolları

yazın.Karşınıza çok güzel şeyler çıkacak ;)

Daha ilerde uçaktan atlama bungee jumping airboard tarzı şeyleri yapmak istiyorum.Bilgisayara tabi hayat boyu devam edicez yeni mmorpgler her zaman çıkar...

Ama single player devri kesinlikle bitti !![signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

Yine bi Davion klasigi baba sen Ajdar gibisin vala hani varya nane nane ajdar :).İnterneti tüketen insanı gururla Türkiye sunar *Davion* ve alkış kopar şak şak şak :)[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok

[Bu mesaj AxlXelru tarafından 04 Kasım 2005 11:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Wow'un kusura bakmayın ama oynamak bence hiçte akıllıca değil. Hem oyuna para vercem hemde her ay oynamak için para hemde gece gündüz onca para verdikten sonra kasacam. Yok itemdi yok skilldi yok bilmem neydi. Almıyım sağolun kalsın.

Wow oynayana kadar DotA oynarım daha iyi :) Yarım saatte level 20 char item desen oda var karşında player desen oda var char desen oda var. :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...