Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crossfire (Ankara thrashi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Agression Treaty diye albüm yapmışlar. Bir kaç ay oluyo galiba çıkalı. Biraz powera kayıyo, çok güzel müzik.
Var mı bi yorumu olan?[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
Tüh. Geçen gün excaliburdan bi türk albümü alıyım dedim gittim salak gibi NotWithStanding aldım. Bi kere dinledim sadece. Keşke crossfire'ı alsaydım. Gerçi catafalque'da güzelmiş..Ohooo dinleyecek çook albüm var.

[Bu mesaj Nimloth tarafından 01 Temmuz 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Nimloth, 01 Temmuz 2005 11:58 tarihinde demiş ki:
Tüh. Geçen gün excaliburdan bi türk albümü alıyım dedim gittim salak gibi NotWithStanding aldım. Bi kere dinledim sadece. Keşke crossfire'ı alsaydım. Gerçi catafalque'da güzelmiş..Ohooo dinleyecek çook albüm var.

[Bu mesaj Nimloth tarafından 01 Temmuz 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir]

Catafalque benim hoşuma gitmedi. Hiç sevmedim hemde. Gerçi türü pek sevmediğimdendir heralde.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
Yuxexese çıkmışlardı grup gerçekten ho$..soundu yakalamışlar[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
6 Kasım'da Caravan'da konser verecek, var mı gelen. Ben bi aksilik olmazsa orda olucam. Caravan 4te açıcakmış kapıyı, iki üç grup daha var Crossfire'dan önce. Giriş 5 kağıt, ilk bira beleş. Emin olmak için Caravan'ın sitesine bakim dedim ama site yerinde yok (ya da ben bulamdım) . Pazara denk gelmesi kötü olmuş ama olsun.
Gelmek isteyen olursa, beraber takılırız falan, olur...[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Mesaj tarihi:
severim.. dinlerim.. iyi gruptur.. konselerine gitmek isterim açıkcası.. canlı performanslarını dinlemek hoş olaiblir[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
crossfire bi sample şarkı falan koysanız olur mu? arkadaş tavsiye etmişti 2-3 ay önce ama hiçbiyerde bulamadım sample falan. şimdi hiç dinlemedende parayı vermek istemiyorum.
Mesaj tarihi:
Abi 5 milyon. 3 milyon bira parasını çıkartırsan hatta 2 milyon kalıyo. Gel sen gel, thrash seviyosan kesin seversin. Duyduğuma göre performansları da çok iyiymiş. Gerçi Caravan gibi küçücük bi erde nbasıl olur bilmiycem.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Mesaj tarihi:
Solist çok fazla Iced Earth kokuyor hatta RockRepublic'de sahne aldıkları sırada çadırdaydım Iced Earth mü geldi ya diye bi gittim konser alanına ama gerçekten hakkını verdiler sahnenin..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
bi kafataslı demoları vardı bende bi kaç sene once almıştım çok çakma gelmişti.şimdi nası yapıolar bilgim yok ama o zaman beğenmemiştim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
bnce çok güzel müzik yapmışlar ayrıca davulcu ve solo gitaristi tebrik ederim allah harbi sabır vermiş adamlara..[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Solo gıtarıstlerden Kerem Beşli gruptan ayrıldı..Hatta Ankaradakı Trio muzık adlı bır yerde calısıyor..:)..Bırde kucuk anım olmustu gecen sene bununla ılglı ..Kerem Beşli yi tanımıyordum o zamanlar.. arkadaslada tam Trıo nun onunde crossfıre muhabbetı yaparken herıf bıze imalı bır laf ettı soradan ogrendıkkı o gruptan bırıymıs ve sorunlu bır sekılde ayrılmıs..Gıttık sorduk neden ayrıldın dıye...Arkadas kazıgı dedı..Nese ya cok konustm..
Mesaj tarihi:
crossfire in demosunu alıp dinlemiştim bi kaç sene once sevmemiştim. çok bayık gelmişti şimdi tam hatırlayamıyorumg gerçi neydi sorun =)
umarım gelişip iyi bir yerlere gelmişlerdir, bulayım ben bi
  • Yeni Oluştur...