aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Agression Treaty diye albüm yapmışlar. Bir kaç ay oluyo galiba çıkalı. Biraz powera kayıyo, çok güzel müzik. Var mı bi yorumu olan?[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Nimloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Tüh. Geçen gün excaliburdan bi türk albümü alıyım dedim gittim salak gibi NotWithStanding aldım. Bi kere dinledim sadece. Keşke crossfire'ı alsaydım. Gerçi catafalque'da güzelmiş..Ohooo dinleyecek çook albüm var. [Bu mesaj Nimloth tarafından 01 Temmuz 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 çok güzel diyolar da daha elim ermedi , cidden çok albüm var alacak , dinleyecek...[signature][hline]chuck!
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Nimloth, 01 Temmuz 2005 11:58 tarihinde demiş ki: Tüh. Geçen gün excaliburdan bi türk albümü alıyım dedim gittim salak gibi NotWithStanding aldım. Bi kere dinledim sadece. Keşke crossfire'ı alsaydım. Gerçi catafalque'da güzelmiş..Ohooo dinleyecek çook albüm var. [Bu mesaj Nimloth tarafından 01 Temmuz 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Catafalque benim hoşuma gitmedi. Hiç sevmedim hemde. Gerçi türü pek sevmediğimdendir heralde.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Yuxexese çıkmışlardı grup gerçekten ho$..soundu yakalamışlar[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 6 Kasım'da Caravan'da konser verecek, var mı gelen. Ben bi aksilik olmazsa orda olucam. Caravan 4te açıcakmış kapıyı, iki üç grup daha var Crossfire'dan önce. Giriş 5 kağıt, ilk bira beleş. Emin olmak için Caravan'ın sitesine bakim dedim ama site yerinde yok (ya da ben bulamdım) . Pazara denk gelmesi kötü olmuş ama olsun. Gelmek isteyen olursa, beraber takılırız falan, olur...[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 severim.. dinlerim.. iyi gruptur.. konselerine gitmek isterim açıkcası.. canlı performanslarını dinlemek hoş olaiblir[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 crossfire bi sample şarkı falan koysanız olur mu? arkadaş tavsiye etmişti 2-3 ay önce ama hiçbiyerde bulamadım sample falan. şimdi hiç dinlemedende parayı vermek istemiyorum.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Abi 5 milyon. 3 milyon bira parasını çıkartırsan hatta 2 milyon kalıyo. Gel sen gel, thrash seviyosan kesin seversin. Duyduğuma göre performansları da çok iyiymiş. Gerçi Caravan gibi küçücük bi erde nbasıl olur bilmiycem.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 thrash severim :).. 5 ytl pahalı değilmiş be.. alayim hem gruba katkım olur.
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ohaa bulsam alırım güzel bi gruptu bulabilsem albumü[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill!
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Solist çok fazla Iced Earth kokuyor hatta RockRepublic'de sahne aldıkları sırada çadırdaydım Iced Earth mü geldi ya diye bi gittim konser alanına ama gerçekten hakkını verdiler sahnenin..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bi kafataslı demoları vardı bende bi kaç sene once almıştım çok çakma gelmişti.şimdi nası yapıolar bilgim yok ama o zaman beğenmemiştim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bilgi buldum.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Up! 3 gün kaldı, gelen çıkar mı acep?[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Mythisis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Geleni bilmiyorum da RockRepublic'Te performansları mükemmeldi.ayrıca non-serviam şarkıları da gayet güzeldir
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bnce çok güzel müzik yapmışlar ayrıca davulcu ve solo gitaristi tebrik ederim allah harbi sabır vermiş adamlara..[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Şahane grup, Agression Treaty albümünden slaves çok hoş.
circirbocugu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Solo gıtarıstlerden Kerem Beşli gruptan ayrıldı..Hatta Ankaradakı Trio muzık adlı bır yerde calısıyor..:)..Bırde kucuk anım olmustu gecen sene bununla ılglı ..Kerem Beşli yi tanımıyordum o zamanlar.. arkadaslada tam Trıo nun onunde crossfıre muhabbetı yaparken herıf bıze imalı bır laf ettı soradan ogrendıkkı o gruptan bırıymıs ve sorunlu bır sekılde ayrılmıs..Gıttık sorduk neden ayrıldın dıye...Arkadas kazıgı dedı..Nese ya cok konustm..
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 crossfire in demosunu alıp dinlemiştim bi kaç sene once sevmemiştim. çok bayık gelmişti şimdi tam hatırlayamıyorumg gerçi neydi sorun =) umarım gelişip iyi bir yerlere gelmişlerdir, bulayım ben bi
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 2 senelik topicmiş zaten yazdıgımı yine yazmısım,hiçbişe mi degişmez 2 senede fds
Öne çıkan mesajlar