Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disconnect

_Rion_

Öne çıkan mesajlar

cafeden deil onceden de oluyordu oraya gittim bişi olmadı ama :( deliricem valla

Edit:şifremi degiştirdim girdim girdiim gibi gene dondu yani hiç bişi hareket etmiyo sora 1 dk fln sora da disconnect diyo

[Bu mesaj _Rion_ tarafından 25 Ekim 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben evde oynuyorum ethernet kart kullanmıyorum bide bişi fark ettim şimdi ben ilk human sehrinde cok kobold cok wolf olan yerde gidiyor ve yani ben aslında oyunda oluyorum gittim yerden devam ediyorum girdiimde yani hiç bişi hareket etmiyor gozukuyor ama ben golshire a gitsem bu arada oradanm devam ediyor ger iatma yok
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
arkadaslar yeniden konu acmıım dedim zaten cok uzun zaman gecmemiş işte sorun hala devam ediyor ve ben su anda ekran kartı aldım 256mb ati radeon x300 pc express gayet ii ama hala aynı sorun var :([signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 21
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

sımdı bu konunun guru su oldum 1-2 haftada cunkı cok sık yasıyorum

oncelıkle modemın motorola veya toshıbamı motorola ve toshıbanın modemlerınde bır "hata" varmıs blızzard a gore aslında kullıyen yalan
oyun modeme bad packet yolluyor modem kafayı sapıtıyor ve internetı kıtlıyor

sorun bundan degılse ethernet ayarlarındandır once oyunun yuklu oldugu klasordekı WDB dosyasını sil sonra abckgrounda calısan programalrın buyuk cogunu kapa makınana bır spyware ıle virus taraması yaptır firewall ayarlarını kontrol et ama en onemlısı
bılgısayarım a sag tık ozellıklerden aygın yonetıcısıne gel ag bagdastırıcılarında ethernek kartını bul cıft tıkla ozellıklerden offload checksum ı bul ve dısable et
sorun gene gıtmesse oyunun bır denyolugudur veya bırısı accountunu kullanıyordur kı ıkıncısı yok dedıgıne gore ılkı kesın[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşın sorunu kadar sinir bozucu bi sorunu bende yaşamaktayım şu sıralar..
2 gündür tahmini olarak 60 dan fazla adsl baglantım gitti..
İşin ilginç yanı bilirsiniz mesela modemin fişini çekerseniz yada reboot yaparsanız araççubugunda ag kablosu takılı degil der..
2 gündür araççubugunda durup dururken Ag Adresi Alınıyor uyarısı veriyor uyarı 1sn gorunup sonra yok oluyor..
sürekli degil ama arada bi gelip gidiyor..
2 gün boyunca modemi izliyorum sanki kendine reset atıyor gibi bişiler oluyor..
Ama en garip nokta ise özellikle wow'dayken bu sorunla karşılaşıyorum download yaparken boyle bişi olmuyo pek..
gün gece 2 den sabah 11 e kadar 1 kere düşmedim oglen 2 gibi modem komboya başladı gene zırt pırt adsl sinyali gidiyor..

Modemin firewallını kapadım oyunu baştan kurdum DMZ ayarlarını yaptım modemin hala çozum bulamadım ..
Modemi aldıgım yerde çok uzak yollayamam şu sıralar oraya bayram oldugu için bide :([signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

bak yukardakı yazımı oku sorun sende degıl

oyunda problem var son patchden sonra olmaya basladı bu ama oyuncuların yuzde 5 ı fılan yasıyor bunu klasık blızzard teknık cozumlerı modemınız agrızalı degıstırın dıyor her zamankı gıbı

packet tracker ıle takıp ettık oyun modeme hatalı paket yolluyor modem sersemlıyıp kendı kendını kapıyor veya reset atıyor
blızzard ıse ınatla modemde suc dıyor veya her oyuna gırerken wdb dosyanızı sılın gıbı aşırı creatif cozumler buluyor

dis in dedigi gibi tum avrupa sunucularını fransızların elıne bırakırsan boyle olur[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...