Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsan doğası

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

İnsan garip bi varlık yahu. Durup duruken, hiçbir özelliği olmayan sıradan bir gün geçirirken birden dinlediğim bir şarkı, izlediğim bi klip ya da gördüğüm bir manzara bile birden keyfimi yerine getirip yüzümü güldürebiliyor. Size de oluyo mu böyle şeyler arkadaşlar? Oluyorsa ne yaparken oluyor mesela?

Az önce mesela Maroon 5-Sunday Morning dinlerken paticik'te bir mesaj gördüm ;

said:
Akerfeldt, 31 Ekim 2005 15:06 tarihinde demiş ki:
boşuna tencere harcamayım şimdi annem fatality yapmasın bana

birden keyfim yerine geldi, yüzüm güldü... Size de böyle şeyler oluyosa bi kaç örnek verin de, optimistik bi başlığımız da olsun kişiselde...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

Ya belki çok komik ama irem -hayalet sevgilimi ilk dinlediğimde acaip mutlu oldum bi huzur çöktü üzerime aniden duygulandım defalarca dinledim dinledim sigara üstüne sigara
dinledim dinledim dinledim...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

bana oluyo.dielim moralim bozuk ,benim yanlız kalıpğ kendime vakit ayırmmam gerekiyo.oturuyorum bi nesquikli süt içiyorum en buzlusundan o ara müzik dinliyorum dergileri falan karıştırıyorum neşem yerine geliyo:)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Sosyal ağlarda paylaş

bende de oluyo aynı şeyler 2pac klip lerini izleyince kendimi bi anda böle onun gibi hissettiğim oluyor bazı kliplerine coşuyorum bazı kliplerinde düşünüyorum gülerken düşünüyorum sonra sonra klip bitiyo cam i açıyorum böle onun gibi yapmaya calışıyorum . olmuyor tekrar kafam karışıyor . ama acayip bi şey tabii anlatmak olmuyo yaşamak lazım[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

Reel'den örnek veriyim.
Dün kandildi malumunuz, mesaj beklediğim ki$iler atmadı.
Bizim tello$'a mesaj attım kutlamak için,

Köpek herif cevap olarak
" +1 " yazmı$
yattım yerlere ya.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 31 Ekim 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
Reel'den örnek veriyim.

Köpek herif cevap olarak
" +1 " yazmı$
yattım yerlere ya.

harbi spr ya:lol:[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hala hatırladıkça gülüyorum.
Bide $ey vardı ;
tello$'un doğum günüydü oo:o1'de msj attım kutlu olsun diye.
onun tlf'de saat 23:59'mu$ diye cvp attı

" 23:59 itibariyle attığınız doğum günü mesajı kabul görmemektedir. Bu yüzden telefonumdan banlandınız, lütfen fake açıp mesaj atmayın... göticik :) "

Bu çocuk bi gün beni yığacak ama :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

[Bu mesaj AthleT tarafından 31 Ekim 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cep telefonuma gelen mesajlari pek kaydetmem,silerim,ama bazilari silinmeyecek kadar güzel oluyor,en iyi arkadasimin yazdiklari,herhangi birinden gelen komik bir mesaj,ya da sevgilimden gelen ilk mesaj;bunlar hep kayitlidir,bazen SIKILIRIM (küçükle yazmiyim fena oluyo:D),okurum,sonra birden cok mutlu olurum,gülmeye baslarim fln..bu beni cok mutlu ediyor.[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Sosyal ağlarda paylaş

AthleT abi one yaa hehehehe spr yaa valla ben bile yarıldım yaa :D

Benimdeöel anlar var annele bazen ufak kavgalar ederis ogun sinrim bozuktu patlicaktım resmen o aralarda tanga ile ilgili topic vardı Isabella su yazısını görünce kopmuştu kahkaha ile patlamıştım :D

IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 31 Ekim 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
said:
AthleT, 31 Ekim 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
Reel'den örnek veriyim.

Köpek herif cevap olarak
" +1 " yazmı$
yattım yerlere ya.

harbi spr ya:lol:

e yuhhhh rolf :lol:[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yattım yere ne o öyle adam tutamıyo kendini :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

bazı fotoğraflarda tarih vardır ya Onlar aynı ayın aynı gününe denk geldiğinde ruh halim bi değişir hemen Aynı şey çok önceleri severek dinlediğim bir müziği tekrar dinlediğimde de olur
Çokmu nostaljikmiyim ne:)[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün sabah okula giderken otobüste hellspeyle karislastim yolda yavuz cetin dinledik ögle tenefüsüne kadar canim sikkindi hep nedensiz yere...
ogle tenefüsünde beatles - twist and shout dinledim bir anda sihirli bir degnek degmis gibi mutlu oldum sakalastim gülümsedim mutlu oldum...[smal]garipiz garip garip...
[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...