sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 benim bi sorunum var beyler bayanlar yardımcı olabilecek kimse var mı ? Güzel bi yemek yerken yiyemeyenleri aç kalanları düşünüyorum zehir zıkkım oluyo o yemek bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bunu düsünmek yerine kötü durumda olan insanlara yardim et,bagis yap,kendini daha iyi hissedersin:) ve böyle düsünceli olman cok iyi:) keske herkes böyle olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 başbakanlık binasının önüne gelip camları kırmak orada çalışan müsteşarlara memurlara onların yakınları sekreterlerine bilgisayarımın monitörünü atmak istiyorum ancak öyle rahatlarım[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bnde rubye katılıorm.bagış yapmayı dene.. daha birçok sey var. ne bilim işte mesela bu tür çockların bulundu yerler var oraları ziyaret et genelde o çocklar ilgiye muhtaç olurlar.hatta bizm okul bizi engellilere götürücek tatilden sora.onlara giycek ve yicek desteinde bulunucaz yardım fln edicez.eger bagıs fln yaparsan belki kendini rahatlamıs hissedersn.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Kreese, 03 Kasım 2005 14:00 tarihinde demiş ki: başbakanlık binasının önüne gelip camları kırmak orada çalışan müsteşarlara memurlara onların yakınları sekreterlerine bilgisayarımın monitörünü atmak istiyorum ancak öyle rahatlarım Abi adam soru soruyor sen AKp mevzusu yapıyorsun .[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 abi buna nasıl yardımcı olabilirim aklıma gelmiyo valla. ne bilim yani kişisel bi takıntı ama cidden çok kötü bişey söylediklerin. aklına gelince insanın çok kötü ediyor insanı[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ne gusel aslında bukadar duyarlı olabılmek keske herkes brz bari dusunebilse...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sunthewich ne güzel düşünüyorsun aslında senin bir sorunun yok bizim sorunumuz var doğru olan sensin ama yapman gereken çok ufak bir şey daha var bunu uygulamaya geçirmek sana saygı duydum[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: LordOfBlood, 03 Kasım 2005 14:11 tarihinde demiş ki: said: Kreese, 03 Kasım 2005 14:00 tarihinde demiş ki: başbakanlık binasının önüne gelip camları kırmak orada çalışan müsteşarlara memurlara onların yakınları sekreterlerine bilgisayarımın monitörünü atmak istiyorum ancak öyle rahatlarım Abi adam soru soruyor sen AKp mevzusu yapıyorsun . işte diyorum böyle yaparsın vicdanın epey bir rahatlar bahsettiğin açları Allah aç kalsınlar diye yaratmamış bi mazisi var di mi bu durumlarının :)[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yarim et edemiyosan illa maddi yardim olmak zorunde degil ne bileyim en basitinden çocuk esirgeme yurdunu vb. yerleri ziyaret etmek bile harikadir bence... üzülmek kolay bende burdan üzülebilirim onalr için ama yardim etmedikçe ne ise yarar...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 helal olsun valla.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 üzüldüğün bir durum varsa elinle düzeltebiliyorsan gidip düzelt. düzeltemiyorsan dilinle, tepkini göstererek vs. düzeltmeye çalış onu da yapamıyorsan gönlünden geçirmek , istemek yeterli senin sorumluluğun budur.[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar