Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaa uff !!!!

sunthewitch

Öne çıkan mesajlar

başbakanlık binasının önüne gelip camları kırmak orada çalışan müsteşarlara memurlara onların yakınları sekreterlerine bilgisayarımın monitörünü atmak istiyorum

ancak öyle rahatlarım[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

bnde rubye katılıorm.bagış yapmayı dene.. daha birçok sey var. ne bilim işte mesela bu tür çockların bulundu yerler var oraları ziyaret et genelde o çocklar ilgiye muhtaç olurlar.hatta bizm okul bizi engellilere götürücek tatilden sora.onlara giycek ve yicek desteinde bulunucaz yardım fln edicez.eger bagıs fln yaparsan belki kendini rahatlamıs hissedersn.:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kreese, 03 Kasım 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
başbakanlık binasının önüne gelip camları kırmak orada çalışan müsteşarlara memurlara onların yakınları sekreterlerine bilgisayarımın monitörünü atmak istiyorum

ancak öyle rahatlarım

Abi adam soru soruyor sen AKp mevzusu yapıyorsun .[signature][hline]Filozof pati,
Diktatör pati,
Psikiyatrist pati,
İşte ben buyum...
Sosyal ağlarda paylaş

abi buna nasıl yardımcı olabilirim aklıma gelmiyo valla.
ne bilim yani kişisel bi takıntı ama cidden çok kötü bişey söylediklerin.
aklına gelince insanın çok kötü ediyor insanı[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordOfBlood, 03 Kasım 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
said:
Kreese, 03 Kasım 2005 14:00 tarihinde demiş ki:

ancak öyle rahatlarım

Abi adam soru soruyor sen AKp mevzusu yapıyorsun .

işte diyorum böyle yaparsın vicdanın epey bir rahatlar
bahsettiğin açları Allah aç kalsınlar diye yaratmamış bi mazisi var di mi bu durumlarının :)[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

yarim et edemiyosan illa maddi yardim olmak zorunde degil ne bileyim en basitinden çocuk esirgeme yurdunu vb. yerleri ziyaret etmek bile harikadir bence...
üzülmek kolay bende burdan üzülebilirim onalr için ama yardim etmedikçe ne ise yarar...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

üzüldüğün bir durum varsa
elinle düzeltebiliyorsan gidip düzelt.
düzeltemiyorsan dilinle, tepkini göstererek vs. düzeltmeye çalış
onu da yapamıyorsan gönlünden geçirmek , istemek yeterli senin sorumluluğun budur.[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...