zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: BlaCk_DmC, 19 July 2003 17:19 tarihinde demiş ki: Zlorwf Death Gate i çeviren in Üvey annen oldugu konusunda ciddimisin? Niran Elçi Yani? Evet tam olarak öyle. Niye ciddi olmayayım yaw:) (Ünlü olduk yaw eheh..)[hline] Never was and never will be.. Necromancery 18:2019.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Ağustosun'un 8'inde açılacak.. Kitapları yazarken (çeviri ise) yayın evlerini yazmanızı talep ediceğim.[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Blind Guardian t-shirt'ü, şapkası, yüzüğü, çorabı, cübbesi, pelerini, kol saati, duvar saati, kolye ucusu, ayakkabısı. ha bi de tüm albümleri tabi ki :)[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 baaş üstüne lordum![hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Dükkan fantezi ürünleri üzerine mi kurulu olacak sadece ? Yoksa geniş bir yelpaze mi sunmayı planlıyorsunuz ? Büyük bir yer mi, küçük mü ? Bunlardan sözet önce, ona göre öneride/yardımda bulunabilelim efektif olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 anladığım kadarıyla nezih ya da alkım falan gibi normal bi kitapçı. ama böyle fantastik kurgu hedeleri de olucak. (mı?)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Yabancı kitaplar bu ay içinde gelemeyecek ama sonraki aylarda gelme ihtimali yüksek.[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Anne Rice kitaplari[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Ayşegül Cephede[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Manga! MANGA! HER AY PULP! İmparator hentai...[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ızmırdede acsanız olmazmı[hline]Ben Salağım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paticik tişörtleri de satın.[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: [Bu mesaj nightstalker tarafından 24 July 2003 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Siz bi istanbulda açın kitapçınızı.Büyük başarılar hede hödö hepsinden dilerim. Ama sonra türkiyeye yayılırken izmiri es geçmeyin yakarım çıranızı. Allahım geziniyorum bakıyorum.Bi lotr var bide Ölüm Kapısı Serisi.Lotr'ı ezberledim zaten artık şimdilik şu ölüm kapısı serisi'ne bakıcam azcık.O zamana kadarda sizin şubeniz açılır zaten izmir'de :P[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ölüm kapısına bakmayan ölsün :P[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 okul sezonu bi açılsın istanbula bi geleyim uğrarım dükkana nerede oluyo tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Aket sen boşuna kasma zlorwf'un yapacığı iş tutar mı(zlowrf yani Lazer Printer) yatakhaneye gelince herkesten dayak yiyen bir adamın bana %0.1 indirim yapan adamın dükkanı batar:) Batmassa ztn ben sömüreceğim için batacak[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Dem hibis think beat us Dem hibis be wrong Skini göremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 hmm o da yatılı demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gargyy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Yaw zlorwf, kimse bahsetmemiş ama Middle Earth serilerinin de İngilizcesini getirebilirseniz süper olur.Mesela "The Lost Tales 1-2-3" arıyorum.İngilizcesi yok.Türkçesinde ise sadece "Kayıp Öyküler 1" gelmiş.2 ve 3 yok piyasada.Adama soruyorum 1 senedir henüz gelmedi diyo..Middle Earth türü getirebilirseniz orjinalini minnettar olurum. Bi de Blind Guardian'ı nasıl es geçebiliriz ki? :) Üstelik sıcak bir kahve içerek FRP oynanabilecek bi ortam da olursa müptelası olurum söliim :)[hline]A Olorin i yaresse Maiaron i Oiosaila manan elye etevanne norie i melanelie? (Gargy lvl 43 wizard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 PULP! Kore manhwa ları. Manga. Anime olmasa da olur. KÖKÜNE KADAR MANGA!![hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Cin ali de getirin hala severek okuyorum cin ali ile berber fil in hastasıyım felan fil sufer tıraş yapıyor adamları hemıde usturayla sahsen cin ali yi raistlinden çok severim cin ali parmagını pardon parmagı yok kolunu raistlinin gozune bir soksa hadi sikiyosa buyu yapsin raistlin[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar