LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ama bunları yaparsan ilerde bir günde senin bir arkadaşın aynı topic'i senin için açar!:D[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o kendine baksın :D:D:D eehh iyi de kendi düşen ağlamaz herkes de bana geliyor:) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ne zihniyeti ulan ne modernliği anlıyamıyorum şu gayliği yada lezbiyenliği zegnanın dediği gibi hiç yok olursa döverim ![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Arkandayım Black onlara bide ben vuracam![signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ruby gay arkadışının üstüne patlama sakın, yanlış anlar.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ruby lez mi şimdi?[signature][hline]-Aşk, sona erene kadar değeri bilinmesi gereken kavramdır. -Soy una perdedora.. -Gerçek efsane topik! -Nightmare Before Christmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 O erkek kızım töbe töbe, yani lezin erkekçesi![signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 rya gayler genelde insanlrn ne düşündüğünü pek takmaz.alışmışladır çünkü.ona verilicek tek tavsiye de insanların hayatını yönetmesine izin vermemesini öğrenmesidir. kişisel bunun yeri ayrıca.[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: beybin, 03 Kasım 2005 20:03 tarihinde demiş ki: gayler genelde insanlrn ne düşündüğünü pek takmaz.alışmışladır çünkü.ona verilicek tek tavsiye de insanların hayatını yönetmesine izin vermemesini öğrenmesidir. kişisel bunun yeri ayrıca. [signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: LordOfBlood, 03 Kasım 2005 19:58 tarihinde demiş ki: O erkek kızım töbe töbe, yani lezin erkekçesi! haha ben KIZIM:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 zihniyet ,modernlik derken şunu söylemek istemiş olabilir miyiz: insanların kendi kararlarını yargılamamak ve bu nedenle onlara biraz da olsa saygı duymak ??ben şahsen bunu bir çok kişide göremediğim için üzülüyorum.insanlar onaylamak zorunda olmayabilirler ama en azından insanların kendi secimlerine de saygı duyabilirler. ayrıca ben kızım ,lez deilim ama biseksuelim,ve bundan bir rahatsızlık da duymuyorum.arkadasım gay ve bu nedenle tavsiye almak istedim,açıklık getiriyim dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ö.m. ler susmaz yakında o zaman,p.a.b. saldırısı bekleniyor[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Senin terchihindir saygı duymaktan başka bişi yapılamaz.Yapılırsa normal deildir.[signature][hline]-Aşk, sona erene kadar değeri bilinmesi gereken kavramdır. -Soy una perdedora.. -Gerçek efsane topik! -Nightmare Before Christmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Sabrina, 03 Kasım 2005 20:21 tarihinde demiş ki: Senin terchihindir saygı duymaktan başka bişi yapılamaz.Yapılırsa normal deildir. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 benm 1 ark. vardı gay ama ben baştan çekincemi söledm yok ben olgun erkeklerden hoşlanıorm tipim deilsin dedi haa ok dedm ben 18 o 24 bu arada sora bigün borç istedi baya bi miktar verdim geri gelmedi hayatımda tanıdıım ilk gayden kazık yedim bidaa tanımak istemiorm=)[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hahaha:D çok güldüm yaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Gülme komşuna gelir başına:D[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gül gül bende artık gülüyorum ama ilk zmanlarda o kdr komk gelmiodu bulsam kötü yapcaktım i.neyi.. ark.ların yannda diodm i.ne vermedi parayı die olm başka küfür bul bu küfür sayılmaz adam zten i.ne diolardı ahahah[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gay dövülürde travesti sıkar. Aslında gaylerde saglamdır;)en basitinden bülent ersoy artık tamamen erkeksel özelliklerinden arındı derken gecen televizyonda kameramanın teki ayagına bi carptı AGHGGghggaaah diye bi bagırdı ki korkulası cinsten.İcinde erkek cıktı ortaya birdenbire:)[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 olivies imzan süper derin düşüncelere daldım okuynca varmı bildiin başka çin atasözü=)[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 cocuun belkı kısılıgınde bı guvensızlık olabılır.erkeklerden hoslanmadan once de boyle mıymıs onu ogrenmek lazım...yoksa boyle kasmaması lazım kendını..bılmıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 valla geçmişini bilemicem ama erkekelrden hoşlanmayla alakası yok bnce bahanesi olamaz[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar