angband Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 arkadaslar sizle paylasmak istedigim bisiler var..bu yaz kızın biriyle internet üzerinden tanıstık. kızla aynı ilceden,aynı okuldan,aynı bolumden cıktık,baba meslekleri aynı,burclar aynı,daha bi ton benzerlikler cıktıki bi yerden sonra saşirmamaya başladık,aynı olmasa saşirirdim gibilerinden sozler.... neyse biz bulustuk tabii ki gezdik eglendik... bugunde gorustuk,gezdik tozduk ama kızla ne zaman buluşsam kız bu bahar aylarından kalma bi askını anlatıp duruyo hala unutamadım diyo,tel.inde fotosu var... benlede sadece arkadas olmak icin dolasmadigi malüm..ben cıkamadım isin icinden ne yapmaya calisiyo????[signature][hline]follow the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 sabret unutur ve turn sana gecer[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Kadınları anlayan bana p.m atsın plzz :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kadınları anlamak mı?[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 acik acik konus onla. bu dusuncelerini ona da soyle . Ya da basit bi soru sor: Ben senin icin ne ifade ediyorum?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 verebilcegi cevaplar beni ürkütüyo,acikcasi....[signature][hline]follow the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Peki su an kafandan gecen sayisiz olasilik da urkutmuyo mu seni?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 korkma, noolucak ki. En kötü ihtimalle sadece arkadaş der ki eski erkek arkadaşını unutamadığını yanınd sürekli belirtiyorsa bu normal. Sana kız mı yok, bulursun bir tane daha... ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hmss..acikcasi senin sordugun sey bi baglamda kıza acilmaktan farkız,kıza senin icin ben ne ifade ediyorum demek,gel beraber olalım demek gibi bu konumda...ben simdi zamanı olmadıgını dusunuyorum,zorlama olamsını istemem olcaksa bile...o yuzden birazda sormak ta istemiyorum...ama onunda ne pesinde oldugunu anlayamıyorum o kesin...[signature][hline]follow the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kızlar soyledir : arkadas degilsen arkadas olalim sonra arkadas kalalim der arkadassan da yine arkadas kalalim der ya da sana umut verirler sonra ortada bir umut olmadıgının farkına varırsın falan ilginctir kızlar[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bence de acık acık konus kesınlıkle en ii cozum konusmaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Diyeceksin ki, "Banane senin eski sevgilinden, beni bağlamazki yaşadığın aşk meşk olayları. Eğer hala onu unutamıyorsan benimle ne diye gezip tozuyorsun?" Dümdüz söyle niyeti az-çok belli olacaktır.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: LordOfBlood, 28 Eylül 2005 20:54 tarihinde demiş ki: Diyeceksin ki, "Banane senin eski sevgilinden, beni bağlamazki yaşadığın aşk meşk olayları. Eğer hala onu unutamıyorsan benimle ne diye gezip tozuyorsun?" Dümdüz söyle niyeti az-çok belli olacaktır. okadar da değil ya bıde döwsun kızı istersen :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: angband, 28 Eylül 2005 20:31 tarihinde demiş ki: neyse biz bulustuk tabii ki gezdik eglendik... bugunde gorustuk,gezdik tozduk ama kızla ne zaman buluşsam kız bu bahar aylarından kalma bi askını anlatıp duruyo hala unutamadım diyo,tel.inde fotosu var... benlede sadece arkadas olmak icin dolasmadigi malüm..ben cıkamadım isin icinden ne yapmaya calisiyo???? Bu kızın amacı ne, Ne yapmak istiyor! Adama ne Len Kızın eski sevdalarından? Madem unutamamış Arkadaşla niye keyif yapıyor.Keseceksin bu tipleri Taksimde, o zaman kız milleti ayağını denk alacak![signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 sana ask konusunu actirmaya calisio baba.Istedigini yap ask-i ilan yap.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: nileppezdel, 28 Eylül 2005 20:34 tarihinde demiş ki: Kadınları anlayan bana p.m atsın plzz :D banada b@B :)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 açık açık konuş muhtemelen arkadaş kalalım diyecektir kendini ağırdan sat birazcık kaç bakalım kaçanı kovalarsa şeettirirsin[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Kadınalrı Anlayan Eşcinseldir :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Hepimizin de bildigi uzere karsilikli iletişimin %90 gibi sacma bir rakamini konusmadan hallediyoruz. Garip di mi ? bence de oyle zaten.. Neyse bence onun hareketlerinden ve senin ona atak yaptigin anlarda ki hareketlerinden, bu tur konularda anlik fikir sahibi olabilirsin. Ancak bu her an degisim gosterebilir. Bu hayat boyu herkes için degiskendir. Ancak bunu anlayabilen yada kabul eden cok az insan vardir. Cogu zaman bitmiş bir aşki yasatmaya calisan bitti denildiginde bitmesinin uzerinden aylar gecen ve saygisiz bilinen davranis sekli gelismiştir.. Bence senin yapman gereken atak ol illa ki sormana gerek yok beden dili her zaman daha etkili..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 şimdi şöyle yapıyorsun: konuşurken bi ara yüzüne 10cm kadar yaklaşıyorsun. Böyle 3 ila 5 saniye kadar kalıyorsun süresi artık sana bağlı Bu esnada suratında şaşkınlık ve korku karışımı bir ifade oluşuyorsa hemen geri çekilip, "hmm evet öyle hakkaten" gibi continue muhabbet tuşuna basıyorsun Yok eğer, böyle anime tadında, yüzde kızarmalar, gözleri kaçırmalar, konuşmanın kesilip kekelemeye başlamalar felan sezinlersen hemen atılıyorsun. Bu 'atılma' nın boyutu da yine sana kalmış bunları kız konuşurken yapıyorsun tabi. Nefesini kızın suratına üflemeyi istemezsin herhalde[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bu durumlara sürekli düşüyoruz gerçekten kadın milletini anlamak çok zor![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Aramis, 28 Eylül 2005 21:05 tarihinde demiş ki: sana ask konusunu actirmaya calisio baba.Istedigini yap ask-i ilan yap. aşk-ı ilan? yani ilanın aşkı? ilan-ı aşk? yani aşk ilanı? aşk derin mevzu tabi olur öyle ufak hatalar.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 seni o sevdiği çocuğu unutmak için kullanıyor. güven bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: nileppezdel, 28 Eylül 2005 20:34 tarihinde demiş ki: Kadınları anlayan bana p.m atsın plzz :D yeni okudum msjları bana bi zamet atarsa iyi olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: nileppezdel, 28 Eylül 2005 20:34 tarihinde demiş ki: Kadınları anlayan bana p.m atsın plzz :D hahaha çok güldüm :) vallaha anlasan bile bir anları diğerini tutmuyor be pm atana kadar tekrar değişirler emin ol[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar