Asmodeus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Daha önce açıldımı bu konu bilmiyorum. Okuyup okumadığımıda hatırlamıyorum. Okuduğum bir makalede, uzun saatler bilgisayar başında kalmanın belli bir süre sonra bağımlılık yapmaya başladığı, insanları a sosyal olmaya yönlendirdiği, hatta gerçek problemlerden çok sanal problemlerle meşgul ettiği yapılan araştırmalarla istatiksel olarak kanıtlanmış. Hatta insanların konuşmalarında bile buna rastlamak mümkün diye düşünüyorum. Nasıl derseniz bi düşünün nete çok takılan arkadaşlarınızın gülme efekti olarak ehu ehu dediğini yada yeni tanıştığı bir kişiye farkında olmadan asl pls dediğine,yada konuşmalarında nette kullanılan kısaltmalara yer verdiğine şahit olmuşunuzdur. Bu örnekleri çoğaltmak sanırım mümkün. Düşüncelerinizi almak istedim. Bide yararlı bir konuda tartışalım ne dersiniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 6-8 evdeysem.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ikinci paragraf çok saçma. karşındaki insanın cinsiyetini mi soruyosun? ya tamam örnek olarak verilmiş ama takıldım bi an. ama yine de saçma. yok öyle bişey. günün yarısından fazlasını ekran karşısında geçiriyorum evde olduğumda. asosyallik yaratacak tek durumum da uyandığım saatlerden sonra sosyal aktiviteler için geç olabilmesi. onun dışında gayet dışarı çıkan gezen bi insanım da. tanıdığım kişiler de öyle[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 çok saat[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 sıkıntıma göre değişir (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 server gibiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 eskıden epey bı saat dı kısaldı zaten 2 haftaya kadar 0 salıseyı bılem bulacak :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Farkında isen orada farkında olmadan kelimesini kullanmışım, kendi adıma ben bu tür şeylere rastladığım için bu örnekleri verdim. Bir arakdaşımızı zuahaha diye gülme efekti kullanmaktan kurtarana kadar canımız çıktı. Sosyallik konusunda söylediğini gelince neden geç kalıyorsun, geç saatlere kadar bilg. başında oturuyor ve geç yatıyor geç kalkıyorsun. Ozaman oturmayacak ve sende sosyal faaliyetlere katılacaksın. Sana bu konuda da bir örnek veriyim, arkadaşlarını kıramayacağı için dışarı çıkan, ama için için eve dönsede bilg. başına otursa diye düşünen bir çok insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 günde min. 6-8 saat bilgisayar başındayım baya da sosyalim hafta da 4-5 gün gezmeye/kaykaya binmeye çıkıyorum evde olursam bilg başında 24 saat geçiririm vala :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bnet ten daha cok online ım en azından benim baglantı onlar kadar gitmiyo[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 banamı soruyon ? hehe bilmem bazen 2 gün makine başında oluyom ama en aşağı sabah 8 den akşam 11 e kadar ne yapıyo ? 15 saat evet hesaplarıma göre en aşağı 15[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: CEDAY, 03 August 2003 17:02 tarihinde demiş ki: server gibiyim :P puah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 en az ıkı saat gerısını bılmıyorum[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 çok saat[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 günde 11 saat civarı. ancak 2 paragraftaki olaylara hiç rastlamadım eğer bir insan sanal dünyadaki alışkanlıklarını gerçeğe entegre ediyorsa bilgisayardan uzaklaşıp psikoloğa gitmesi gereklidir.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 5-6 saat yemek devam falan. insandan insana değişir. zaten adam aktif biriyse pek etkilenmez hede hödö.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Son bir aydır 24 saat onlineım ama bilgisayar başında değil. Sadece 2 kere restart atıyorum makinaya rahatlasın diye o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Dial-up olduğum için bilgisayar başında değilken nette olamıyorum ancak en fazla bir gün içinde 19 saat internette kaldım yemek yemek için filan çıkmıştım bir de arada sırada nefes almak için onun dışında bütün gün internetteydim. Nedense arkadaşlarım bir gün bilgisayar başında çürüyeceğimi söylüyor ROFL![hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 6-9 saat[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 24 saat[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 kablo saolsun 24 saat (günde bir kere restart o da belki) Monitörü kapayıp gezmeye gidiyorum evdeyken de hep bilgisayarın başındayım. (Tv de hiç bir şey olmuyo)[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 arkadaşların arasında geyigine selam asl lort plz dersinde ciddi ciddi konusan pek adam yoktur herhalde bi kızın yanına gidip slm asl plz? dien adam oyktur sanmam[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokantaci Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ben 8 9saat onlıne'ım a sosyal oldugumda dogrudur!!! asl pls dısında her kısaltmayı kullanıyorum hatta aılem anlamadıgı ıcın lamer lol sux her zmn kullanırım... [Bu mesaj Lokantaci tarafından 04 August 2003 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 25 saat[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 evde olduğum sürece[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar