forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: elm, 02 Kasım 2005 17:20 tarihinde demiş ki: Forgiver kendin yetmedi simdide fakelerin foruma zarar vermeye başladı.Sen bu mantıkla devam et millet eğleniyo senle artık çünkü herkes anladı senle adam gibi birşey tartışılmayacağını. nesir deki kafiye olayına ne deniyordu? şu mesajını okumak için zaman harcadım bari boşa gitmesin.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
heleloy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 çüüüüüüşşşş diyorum[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol! "gökçe" kız ismi aksi iddaa edilmesin sinirlenirim .gızarım
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Chemical, 31 Ekim 2005 22:08 tarihinde demiş ki: okuyucak üniverste yok, çalışacak iş yok, araştırma yapıcak labratuar yok ama bolbol camimiz var negüzel. Ucuz değil bunlar biliyorsunuz değilmi? +1 ne kadar arsızlaştı bunlar ya.. tükürsen şükür diyorlar. elin yabancılarına ülkeyi satıyorlar... devleti kasten güçsüz bırakıyorlar... onursuz kuklalar... isterlerse bin cami yapsınlar, taptıkları şey para sonuçta... forgiver da kına yaksın. [Bu mesaj kinetica tarafından 02 Kasım 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
GEd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 almanyadan tatil ve calisma amacli 2 ayligina izmire geldim. normalde gidip okulda kutuphanede veya sehir kutuphanesinde ders calisirdim ,simdi dusunuyorum izmir bornovada nerde kutuphane vardi diye :=) eskiden bir tane ufacik dandirik bisi vardi(hilal ilkogretim okulunun orda ,onun bile hala var oldugundan supheliyim). camiler bol bol heryerde ama biri kutuphane gostersin :) (konaktaki cok uzak)
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yeter be içimiz dışımız cami oldu.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Gitmediğiniz halde nası oldu abicim?[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 camiye gitmek sart deilki ibadet etmek icin...[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gitmediğimi nerden çıkardı onu da anlamadım.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Belli oluyor be abi...[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 herkes uymaz o genellemelere be abi...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 her camiye bir kütüphane[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Abiler ben baktım göremedim gazetelerde, acaba biri link verebilir mi?[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o camileri tek tek ! Ulan okul yap hastane yap zaten adım başı camii günah be bu[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
GEd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: forgiver, 03 Kasım 2005 19:55 tarihinde demiş ki: her camiye bir kütüphane her camiye bir forgiver.sen rahat biz rahat lol
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 All of my rights reserved.©[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 03 Kasım 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 forgiver sen yeni şafaka islamcı denmesine karşı çıkmışsın ya bende o zaman bu gazeteye akp nin köpeği ve uşağı diyorum bunada itirazın varmı
GEd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yok yok forgiverin bi itirazi. akp nin gelistirdigi akilli bot o. deneme asamasinda,basariya ulasirsa ,teknolojisi dis ulkelere satilarak , ulke borc batagindan cikartilacak :p[signature][hline]UYKUM VAR!
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: GEd, 03 Kasım 2005 22:15 tarihinde demiş ki: yok yok forgiverin bi itirazi. akp nin gelistirdigi akilli bot o. deneme asamasinda,basariya ulasirsa ,teknolojisi dis ulkelere satilarak , ulke borc batagindan cikartilacak :p lol[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
Öne çıkan mesajlar