Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 onceden gur gur saclaqrim vardi cok havaliydim kizlar doner bakardi vay saclara bak diye simdi ben neyleyim?? gidip naapmali bu berberi!![hline] yuzumu gizledim sokakta gorup dalga gecmeyin diye bi daha uzasin koyacagim yuzum acik resimleri[Bu mesaj Infeqted tarafından 03 August 2003 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 tamada yüzünü niye gizledin be çok mu çirkinsin ya?hani bazı tv programlarında -eşini başka bi kadınla aldatan adaaaaam diye çıkartıp maske koyarlar ya onlar aklıma geldi muahaahaha[hline][b]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 haha (:çok utanıyorrumm (: wala yüz kapalı olduğu çin saç yorumu pek yapamam çünkü yüz hatlarınlada uyumlu yani , No Comment[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 $a$i bak $a$ir[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 hehe banada yaptılar anlıyorum içinden o berbere gidip dağıtmak geliyodur :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 moralini bozmak gibi olmasın da maçtan hatırlıyorum tipini bence öldür o berberi çünkü o seni öldürmüş bile...[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 kuaföre git bence ciddiyim berberler ,biraz isim benzerliğinden midir nedir, barbar olmaya çok musait oluolar ucundan diosun taam diip biraz kesio sora millet ne der die heralde şekil vermeden bırakmıo zaten o noktadan sora ne desen fayda etmez bırak felan desen taam şekil veriom diip kes diolar kibarca sorada saç maç kalmıo tabi tavuk kıçı gibi kalıo saçın :)[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 kafan güzelse, ustura iyi bi açılım sağlayabilir. Kafan güzelse derken yani şekil olarak. gerçi öbür türlü de oluyo da. :)[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 oha, o ne :) git 0'a kazit daha iyi hehe.[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 yazık çok yazık[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 benim babama ne demeli peki ?? 2 sene evvel olan bir olay: saç kesme makinası almış, gazla geldi eve. "bak sen de kestirecektin yakında berberde gel ben kesiyim" dedi. 3 numara takarız oh mis gibi olur dedi neyse başladı böyle kesmeye güzel güzel. makinanın içine çok saç girdiği için ucunu çıkarttı temizlemeye başladı falan. o sırada telefon çaldı salona gitti telefonunu açtı konuştu döndü. makinayı çalıştırdı kafamda şöyle bir gezdirdi. TA TAAAAAAM kel oldum. benim akıllı babacım makinanın 3 numaralık ucunu takmayı unutmuş. üstelik bu olay kasım'da oluyo. 1 ay boyunca kafam donmuştu okulda derslerde bereyle oturuyodum.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 la gözükmüo resimler[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki: ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 git berberin yuzune karşı berber şarkısını soyle :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 abi aynısı bugün bana oldu kafayı yiyecem ağzımdan "kısa" kelimesi çıkmadı ama şu anda dikilecek uzunlukta saçlarım var salak herif ya[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: LvL_Sabo, 04 August 2003 18:49 tarihinde demiş ki: benim babama ne demeli peki ?? 2 sene evvel olan bir olay: saç kesme makinası almış, gazla geldi eve. "bak sen de kestirecektin yakında berberde gel ben kesiyim" dedi. 3 numara takarız oh mis gibi olur dedi neyse başladı böyle kesmeye güzel güzel. makinanın içine çok saç girdiği için ucunu çıkarttı temizlemeye başladı falan. o sırada telefon çaldı salona gitti telefonunu açtı konuştu döndü. makinayı çalıştırdı kafamda şöyle bir gezdirdi. TA TAAAAAAM kel oldum. benim akıllı babacım makinanın 3 numaralık ucunu takmayı unutmuş. üstelik bu olay kasım'da oluyo. 1 ay boyunca kafam donmuştu okulda derslerde bereyle oturuyodum.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza ahah girişinden belli böle bişi olcağı mauhau patladım =) klasik baba "X olm şunu aldım gel bakalım" dediği zaman zaten bi baba bucak bucak kaçıcaksınız :)[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: PhalanX, 04 August 2003 21:48 tarihinde demiş ki: Var mı annemin kuaföründen iyisi be? :) 1 yıldır berbere gitmiyorum gayet mutluyum..[hline]Just gris.. oha ya bide kuaforr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Valla ben de bundan sonra annemin kuaförüne gidecem... Ya da katil olacam[hline]:D Born to be a kender :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 kesinlikle katılıyorum. 1.5 senedir berbere falan gitmedim ama kırıkları neyin aldırmam gerekecek elbet bi ara. ozaman kesinlikle berbere gitmem. kuaför rulz...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 berbere gitmedim m ile baslayip s ile biten 3 harfli bir yere gittim ben saci yanlis tarif ettim facia ondan gerceklesti[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 abi berberlerimiz malesef özürlü benim saşımıda yannış kesiyolar uyuz oluyorum.[hline]mutluyum çok mutluyum süper mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 sabo muhah yarıldım :) abi ne kasıyonuz kendinizi bukadar alın size bi vapurda cektigi m resmim cillop gibiyim :) kısa kesmiş yok 15 milyon vermiş, kuaförmüş berbermiş alırsın bi permatik bide traş köpüğü yıkarsın kafayı ılık su ile bi sabun yaparsın sonra köpüğü sıkar traş oluyo gibi kesersin saçları :)[hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 harbiden kesecen dinamik gibi kuaför parasından kurtulcan be helal en iyisini yapıyon ! :tebrikz:[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Lan özendirmeyin milleti sinek nüfusu azalırsa kermite yiyecek nerden bulcaz bea.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bende uzatacam ama ne kasacam yaw sıcak zati yanıyorum. Valla en iyisi 3 numara bence[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar