Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

allahim kel etti berber! koyun gibi kirpti resmen

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

onceden gur gur saclaqrim vardi cok havaliydim kizlar doner bakardi vay saclara bak diye simdi ben neyleyim?? gidip naapmali bu berberi!!

[hline]

yuzumu gizledim sokakta gorup dalga gecmeyin diye

bi daha uzasin koyacagim yuzum acik resimleri

[Bu mesaj Infeqted tarafından 03 August 2003 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

moralini bozmak gibi olmasın da maçtan hatırlıyorum tipini
bence öldür o berberi çünkü o seni öldürmüş bile...[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

kuaföre git bence
ciddiyim
berberler ,biraz isim benzerliğinden midir nedir, barbar olmaya çok musait oluolar
ucundan diosun
taam diip biraz kesio
sora millet ne der die heralde şekil vermeden bırakmıo
zaten o noktadan sora ne desen fayda etmez bırak felan desen taam şekil veriom diip kes diolar kibarca
sorada saç maç kalmıo tabi
tavuk kıçı gibi kalıo saçın :)[hline]Sic vic pacem, para bellum.
Sosyal ağlarda paylaş

benim babama ne demeli peki ?? 2 sene evvel olan bir olay:

saç kesme makinası almış, gazla geldi eve. "bak sen de kestirecektin yakında berberde gel ben kesiyim" dedi. 3 numara takarız oh mis gibi olur dedi
neyse başladı böyle kesmeye güzel güzel. makinanın içine çok saç girdiği için ucunu çıkarttı temizlemeye başladı falan.
o sırada telefon çaldı salona gitti telefonunu açtı konuştu döndü. makinayı çalıştırdı kafamda şöyle bir gezdirdi. TA TAAAAAAM kel oldum. benim akıllı babacım makinanın 3 numaralık ucunu takmayı unutmuş. üstelik bu olay kasım'da oluyo. 1 ay boyunca kafam donmuştu okulda derslerde bereyle oturuyodum.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

la gözükmüo resimler[hline]http://www.frp-tr.net
Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki:
ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey
bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 04 August 2003 18:49 tarihinde demiş ki:
benim babama ne demeli peki ?? 2 sene evvel olan bir olay:

saç kesme makinası almış, gazla geldi eve. "bak sen de kestirecektin yakında berberde gel ben kesiyim" dedi. 3 numara takarız oh mis gibi olur dedi
neyse başladı böyle kesmeye güzel güzel. makinanın içine çok saç girdiği için ucunu çıkarttı temizlemeye başladı falan.
o sırada telefon çaldı salona gitti telefonunu açtı konuştu döndü. makinayı çalıştırdı kafamda şöyle bir gezdirdi. TA TAAAAAAM kel oldum. benim akıllı babacım makinanın 3 numaralık ucunu takmayı unutmuş. üstelik bu olay kasım'da oluyo. 1 ay boyunca kafam donmuştu okulda derslerde bereyle oturuyodum.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

ahah girişinden belli böle bişi olcağı mauhau
patladım =)
klasik baba
"X olm şunu aldım gel bakalım" dediği zaman zaten bi baba
bucak bucak kaçıcaksınız :)[hline]Sic vic pacem, para bellum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

sabo muhah yarıldım :)
abi ne kasıyonuz kendinizi bukadar alın size bi vapurda cektigi m resmim cillop gibiyim :) kısa kesmiş yok 15 milyon vermiş, kuaförmüş berbermiş
alırsın bi permatik bide traş köpüğü yıkarsın kafayı ılık su ile bi sabun yaparsın sonra köpüğü sıkar traş oluyo gibi kesersin saçları :)

[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...