Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Demin kapı çaldı, açtım. Bayramda kapı kapı dolaşıp bahşiş isteyen çocuklar geldi. Elimi öptüler, bende para verdim. Yaşlandığımı benimsemeye başladım galiba o_O[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 "Dayı, dede, amca" gibi ifadelerde bulundular mı? Yok yani "Abi v.s" dedilerse sorun yoktur.[signature][hline]-Aşk, sona erene kadar değeri bilinmesi gereken kavramdır. -Soy una perdedora.. -Gerçek efsane topik! -The Shadow Zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben megafondan "kim o" dediğimde birisi "bayramınız kutlu olsun amca" dedi galiba o_O :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ehe bana da geldiler sabah sabah uyandırdılar neyse bayram olmasa kızardım verdim 1 YTL cimri abi modunda :)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Megafon insanları yaşlı gösterirmiş.Yüzüne dememişler ona bak.[signature][hline]-Aşk, sona erene kadar değeri bilinmesi gereken kavramdır. -Soy una perdedora.. -Gerçek efsane topik! -The Shadow Zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bn olsam seker verir gnderirdim:D.yaa banada daha deişik bişe oldu.tatildeyim sabah saat 10 ve kapı çldı.kapıyı ablam açtı karsısında babam.adam girdi ve para verdi sorada gitti.ama bunda bi anormallik var çnkü baban normalde harçlık vermek diil bayram bile kutlamaz:D böle biz babamı görürsek.o da baya bi nadir oluo.valla anlamadım bn böle dumur oldm kaldım.sora babam gitti hiç bişe demeden.garip valla sasırdım.bide böle az bi parada vermedi 100 milyon verdi.valla basına tas mı düstü nooldu anlamadm ya hayırlısı...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yalannnn megafon ve telefonda sesim anneminkiyle karışıyor normalde gayet kalın olmasına rağmen[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 kaç para verdin? fx 57 ye verdıın parayı cocuklara versene eheh[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Telefon demeyin sesin içine edio :)[signature][hline]-Aşk, sona erene kadar değeri bilinmesi gereken kavramdır. -Soy una perdedora.. -Gerçek efsane topik! -The Shadow Zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 @SoulCube : 3 kişiydi 5'er YTL verip yolladım. elimi öptüler lan. böhühühüh :(:(:([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Cd verseydiniz ya. :)[signature][hline]-Aşk, sona erene kadar değeri bilinmesi gereken kavramdır. -Soy una perdedora.. -Gerçek efsane topik! -The Shadow Zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aaa olmamış lonely 15 milyona cd rom bile alınmıyo :yapma:[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 benim hiç kapı kapı dolaşacak halim yok valla , zaten komşularımızı hiç sevmiyorum bi de ellerini öpüp para mı isticem şeker verirlerse saklar daha sonra kafalarına atarım o ayrı bi konu[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Asgari harçlık nedir ki bu sene?[signature][hline]-Aşk, sona erene kadar değeri bilinmesi gereken kavramdır. -Soy una perdedora.. -Gerçek efsane topik! -The Shadow Zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 "KKDBİÇO" bi açıklama yapmadı galiba, asgari bayram harçlıklarıyla ilgili.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! [Bu mesaj Lonely tarafından 03 Kasım 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 En son 5 milyon idi. (5 ytl)[signature][hline]-Aşk, sona erene kadar değeri bilinmesi gereken kavramdır. -Soy una perdedora.. -Gerçek efsane topik! -The Shadow Zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 3 çocuk geldi demin 10 milyon verdim 13 yaşındayım ama evden çıkmadığımdan öyle bi para birikmiş ki gidip razer diamondback'le thunder9 pad alıcam vala burs parası da gelsin onla da speedlink medusa kulaklık alıcam ooh[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Benim elimi öpen yok ühü bühü..[signature][hline]-Aşk, sona erene kadar değeri bilinmesi gereken kavramdır. -Soy una perdedora.. -Gerçek efsane topik! -The Shadow Zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gel öpim ben hacı *!Sabrina'nın elini öper, başına koyar. Avucunu açıp harçlık bekler*[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Al hacı sana 20 ytl.Bozuk kalmamış kusura bakma. *Lonely'nin de pek kusura bakar hali yoktur.* :)[signature][hline]-Aşk, sona erene kadar değeri bilinmesi gereken kavramdır. -Soy una perdedora.. -Gerçek efsane topik! -The Shadow Zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hehe babamla annem bayramlaşmaya gitmiş(bayramlaşacak kadar tanıdığımız birilerinin olması ne ilginç) dönüşte ellerinden öptüm pek bi sevindiler babam bayram harçlığı olarak mouspad alcak heralde hehe kulaklığa daha çok para kalıyor edit:E200-FW alıcam kulaklık oalrak 200 ytl[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? [Bu mesaj Kreese tarafından 03 Kasım 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ehe mousepad bedava be olm:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Lonely evine gelsem elini öpsem banada harçlık verir misin:D?[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 @Sabrina : eheh. memnun olmaz olurmuyum. 15 milyonu kurtardım, 5 milyon kardayım ;) @LordOfBlood: ayıp ettin :-)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Asgard, 03 Kasım 2005 12:53 tarihinde demiş ki: ehe mousepad bedava be olm:) Func 60 YTl X-ray Thunder 9 65 YTL(Benim Tercihim) RAzer Exctractmatch 67 YTL[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar