Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuklara bayram harçlığı.

Lonely

Öne çıkan mesajlar

bn olsam seker verir gnderirdim:D.yaa banada daha deişik bişe oldu.tatildeyim sabah saat 10 ve kapı çldı.kapıyı ablam açtı karsısında babam.adam girdi ve para verdi sorada gitti.ama bunda bi anormallik var çnkü baban normalde harçlık vermek diil bayram bile kutlamaz:D böle biz babamı görürsek.o da baya bi nadir oluo.valla anlamadım bn böle dumur oldm kaldım.sora babam gitti hiç bişe demeden.garip valla sasırdım.bide böle az bi parada vermedi 100 milyon verdi.valla basına tas mı düstü nooldu anlamadm ya hayırlısı...:D
Sosyal ağlarda paylaş

benim hiç kapı kapı dolaşacak halim yok valla , zaten komşularımızı hiç sevmiyorum bi de ellerini öpüp para mı isticem şeker verirlerse saklar daha sonra kafalarına atarım o ayrı bi konu[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

3 çocuk geldi demin 10 milyon verdim
13 yaşındayım ama evden çıkmadığımdan öyle bi para birikmiş ki gidip razer diamondback'le thunder9 pad alıcam vala

burs parası da gelsin onla da speedlink medusa kulaklık alıcam ooh[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

hehe babamla annem bayramlaşmaya gitmiş(bayramlaşacak kadar tanıdığımız birilerinin olması ne ilginç) dönüşte ellerinden öptüm pek bi sevindiler babam bayram harçlığı olarak mouspad alcak heralde hehe kulaklığa daha çok para kalıyor
edit:E200-FW alıcam kulaklık oalrak 200 ytl[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Kreese tarafından 03 Kasım 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asgard, 03 Kasım 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
ehe mousepad bedava be olm:)

Func 60 YTl
X-ray Thunder 9 65 YTL(Benim Tercihim)
RAzer Exctractmatch 67 YTL[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...