Quentin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ben scriptlerle oynayarak bir dragon yarattım.Ve bu dragonun lootundan herhangi bir +15 cıkmasını istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim.Ve bir de bu dragonu axis e gecirebilirmiyim, gecirebilirsem nasıl?
taz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bu kadar basit sorular icin kullanmayın burayı ne kadar hazırcı olmuşsunuz ya scriptleri kurcalasan direk görüceksin template dosyasını
Quentin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Kusura bakma ama bu işe daha yeni başladım bu yüzden fazla anlamıyorum.Sorularımı ayrıntılı bir biçimde cevaplarsanız sevinirim
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Scriptinde herhangi bir trigger'ın altına filan olmadan, CATEGORY=İstediğini Kategori SUBSECTION=İstediğin Bölüm DESCRIPTION=İstediğin İsim Satırlarını ekliyceksin.Daha sonrada scripti, atıyorum hebele.scp ise, spheretables.scp'de en alta ekliyceksin ([EOF]tan önce olmak şartıyla) Daha sonra Axis'e gelip reload scripts yap, yada açıp kapa Axis'i.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future...
Quentin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Peki ya dragonun lootundan herhangi bir +15 cıkması icin hangi komutu kullanmalıyım?
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Sphere 55i yüklü olmadığı için yardımcı olamıycam o konuda.Ama sanırım sphereitem_loot.scp diye bi dosya vardı.Onun içinden red dragon'un script satırlarını bulup, onun loot'unu örnek alabilirsin.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future...
Quentin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Serverda ki butun yaratıklarda rastgele artılı cıkıyor.Yani baska yaratıkların scriptlerini örnek alamıyorum bu konuda
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 +15 çıktığını düşündüğün başka bir yaratığın template dosyasına bakarsın.Random +15 verme nası oluyodu hatırlamıyorum.Neyse atıyorum ben random_vanq olsa, ayrı bir loot dosyası oluşturabilirsin sırf random_vanq olan.Azcıkta kendin kasıp araştırman gerekicek.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future...
Öne çıkan mesajlar