kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Çözünürlük olayı işin içine girince süper oluyor bu oyun hakikaten. PS2 versiyonunda ne kadar zevk aldıysanız, onu daha iyi grafiklerle düşünün... Daha ancak 5, 6 maç yapabildim ama gene de süper olmuş. Bu arada eski sürümleri klavye ile rahat oynayamazdım, bundaki pas ve fiziklerle klavye Gamepad'e göre daha rahat geldi bana. DVD olarak çıktı.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 gamepad daha iyi diyordu LEVEL'da bende uzulmustum ama sen diyince icim rahatladi nedense:P gidip aliyim cuma[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
arc Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya mx serisi geforce 4'lerle çalışmıyormuş bu doğru mu?[signature][hline]
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bilemiyorum. Ekran kartım yüksek olduğu için fikrim yok malesef. Ama gamespot'u falan bir gez bakalım, forumlarında yazan olmuştur muhakkak?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 dünyanın en rezil datasına sahip oyun. pes4'ü adam etmek için yapmadığımız maymunluk kalmadıydı en son...[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Lixad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bu gece ağdan çektim ve oynadım tek kelimeyle süper hehe[signature][hline]Elleme orama burama ya!
GEd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 oyun guzel olmus ya ,demoda daha bir kotu gelmisti nedense.
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Arkadaş Kadıköy'den aldı bugün. Oyun demo çıktı iyi mi :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Tek DVD ya da 3CD RAR set olarak piyasada oyun. Almak isteyen haber verebilir =P[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben nedense çok beğenmedim bence oyunu gerçekçi yapmak için uğraşmaları kötü olmuş pes 4 çok daha güzel geliyor[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 grafik her zaman hersey demek degil bence ps2 de kesinlikle daha guzel oynanir hele turnuva icin vazgecilmez bence[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
Dantes Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 birşey sorucam, ben turkiye ligini falan göremedim.. turk takım olarakta birtek gs yi görebildim.. benım aldıgım oyun 2 cd idi :)) aacaba cdler fln mı eksik dicem ama oyun yuklendı oynanıo :)) bi yorumunuz varm ı?[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 okuldayım indirdim 1 saat içerisinde falan :) 3cd oyun.. laptopta süper çalıştı oyun valla[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 dantes pesde hic turk ligi olmadiki ? winning elevena cok yaptilar onlarda sonradan eklem ki benim fikrime gore igrenc seyler[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 beyler şu oyunda özel çalım filan yapabilen varmı? yani bikaç yerde yazıyordu mesela ronaldinhonun çalımı yapılabiliyormuş yapanınız warmı?[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ronaldinho için (defeault tuşlarla) hiç durmadan c ye bas[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
Ronaldinho Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yapıyorum fakat hep aynı hareketi yapıyor :)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Harbi bende onu soracaktım, bu oyunda çalım harketleri için falan bildiğiniz tuşları söylermisiniz? Ben bodoslama direk ok tuşları + şut, pas falan takılıyorum :D.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bu arada hakemler cem papiladan beter[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal
Öne çıkan mesajlar