Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES5 PC çıktı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çözünürlük olayı işin içine girince süper oluyor bu oyun hakikaten.
PS2 versiyonunda ne kadar zevk aldıysanız, onu daha iyi grafiklerle düşünün...

Daha ancak 5, 6 maç yapabildim ama gene de süper olmuş.
Bu arada eski sürümleri klavye ile rahat oynayamazdım, bundaki pas ve fiziklerle klavye Gamepad'e göre daha rahat geldi bana.

DVD olarak çıktı.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Mesaj tarihi:
gamepad daha iyi diyordu LEVEL'da bende uzulmustum ama sen diyince icim rahatladi nedense:P gidip aliyim cuma[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
Bilemiyorum. Ekran kartım yüksek olduğu için fikrim yok malesef. Ama gamespot'u falan bir gez bakalım, forumlarında yazan olmuştur muhakkak?[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Mesaj tarihi:
grafik her zaman hersey demek degil bence ps2 de kesinlikle daha guzel oynanir hele turnuva icin vazgecilmez bence[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Mesaj tarihi:
birşey sorucam, ben turkiye ligini falan göremedim.. turk takım olarakta birtek gs yi görebildim.. benım aldıgım oyun 2 cd idi :)) aacaba cdler fln mı eksik dicem ama oyun yuklendı oynanıo :)) bi yorumunuz varm ı?[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Mesaj tarihi:
dantes pesde hic turk ligi olmadiki ? winning elevena cok yaptilar onlarda sonradan eklem ki benim fikrime gore igrenc seyler[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Mesaj tarihi:
beyler şu oyunda özel çalım filan yapabilen varmı? yani bikaç yerde yazıyordu mesela ronaldinhonun çalımı yapılabiliyormuş yapanınız warmı?[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
Mesaj tarihi:
Harbi bende onu soracaktım, bu oyunda çalım harketleri için falan bildiğiniz tuşları söylermisiniz? Ben bodoslama direk ok tuşları + şut, pas falan takılıyorum :D.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
  • Yeni Oluştur...