Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 çok kötü ya kafası konuşur da konuşur insanın.. valla uyutmuyo şerefsizler.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 içimdekilerin bir sesi var.biliyorum =)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya bende uyuyamıorum ama derdım fılanda yok ben nıe uyuyamıorum?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Valla 1oo Tane Kadir sûresi 1oo tane ne$rahleke okudum 1oo tane de kadir gecesi'nde okunan duadan okuyacam :) Sonra uyurum heralde. ;)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bende uyuyamadım dün gece.[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: AthleT, 31 Ekim 2005 02:25 tarihinde demiş ki: Valla 1oo Tane Kadir sûresi 1oo tane ne$rahleke okudum 1oo tane de kadir gecesi'nde okunan duadan okuyacam :) Sonra uyurum heralde. ;) Valla patıcıkte ne ulvı ınsanlarda varmıs.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 benimde derdim vardı,annattım bi arkadasıma sora üzüntüm sinire dönüştü,misler gibi uyudum.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Evvettt bıremen mızıkacları yavrum :) Dün dilim dönmüyodu artık, çok okuyunca öyle oluyou$ :) Her neyse yeni kalktım bi daa yatıcam.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bende bu sorun her gece var[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Kreese, 31 Ekim 2005 12:04 tarihinde demiş ki: bende bu sorun her gece var ortak bi özeligimiz var 3 seneden beri ben ya sen?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben laptopu aldıımdan beri 3 ten önce yatamıyom. yatcam uykum geliyo ama yatmak istemiyorumç off[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 uzun zamandır içim rahat uyuyamıyorum[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Dertliyseniz mutsuzsanız aklınızda sorular varsa içinizi kemiriyorsa uyku diye bişey kalmıyor o zaman işte. Uyku tutmamasını geçtim hiç uyuyamaz oluyorsunuz bi süre sonra ve uykunun nedemek oldugunu uyksuzlugun nedemek oldugunu bile unutuyor bedeniniz zaman içerisinde. bizzat onaylanmıştır...[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Uykusuzluğa alışıyor insan ya. Şahsen günde 5 saatten fazla uyumamaya alıştım, başlarda çok rahatsız ediyordu uyuyamamak hatta ağlayacak gibi oluyordum bazı geceler ama alışıyorsunuz öyle yada böyle.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Hardter, 31 Ekim 2005 13:25 tarihinde demiş ki: said: Kreese, 31 Ekim 2005 12:04 tarihinde demiş ki: bende bu sorun her gece var ortak bi özeligimiz var 3 seneden beri ben ya sen? bende de tam 3 yıldır var[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bende vücudumu alistirmak isiyorum uykusuzluga ama uyku hayatta en sevdigim sey yaa :-) uykusuzluk dertliyken cok cekmistim ama simdi essek gibi 10 saate yakin uyuyorum[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 özellikle ben bişeye takıldıysam hiç uyuyamam:( sonra bütün gün aptal gibi gezerim ııy berbat oluyo..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 derdin olmasına gerek yok..uyuyamıyorum...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ulan derdim yok biseyim yok gunlerdir uyuyamiyorum daha da kotusu sabah 7de uykum geliyor,uyuyorum,bi kaliyorum saat 3 fln,al iste gunumun yarisi uyuyarak gecti,aksam oldu,yine uyku yok.cok sinir oluyorum kendi kendime harbi niye uyuyamiyorum ben!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 alkoll uyutur.. :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben mutluyken uyuamıyorum.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: _AvengeR_, 01 Kasım 2005 06:51 tarihinde demiş ki: alkoll uyutur.. :P sigara öldürür der gibi ...:D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funda Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben son bikaç yıldır uyuyamıyorum. Piskoğa gittim ama pek bi yardımı dokunmuyo aradığımız güç içimizde(bendepek inandırıcı bulmadım)ymiş. O zaman niye uyuyamıyorum içimdeki gücü keşfedemediğim için mi? Ya da uyumak için bi güçmü gerekio.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funda Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben son bikaç yıldır uyuyamıyorum. Piskoğa gittim ama pek bi yardımı dokunmuyo aradığımız güç içimizde(bendepek inandırıcı bulmadım)ymiş. O zaman niye uyuyamıyorum içimdeki gücü keşfedemediğim için mi? Ya da uyumak için bi güçmü gerekio.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funda Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben son bikaç yıldır uyuyamıyorum. Piskoğa gittim ama pek bi yardımı dokunmuyo aradığımız güç içimizde(bendepek inandırıcı bulmadım)ymiş. O zaman niye uyuyamıyorum içimdeki gücü keşfedemediğim için mi? Ya da uyumak için bi güçmü gerekio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar