Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dertli olunca uyku tutmaz ya..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
içimdekilerin bir sesi var.biliyorum =)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
Valla 1oo Tane Kadir sûresi
1oo tane ne$rahleke okudum
1oo tane de kadir gecesi'nde okunan duadan okuyacam :)
Sonra uyurum heralde. ;)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Mesaj tarihi:
said:
AthleT, 31 Ekim 2005 02:25 tarihinde demiş ki:
Valla 1oo Tane Kadir sûresi
1oo tane ne$rahleke okudum
1oo tane de kadir gecesi'nde okunan duadan okuyacam :)
Sonra uyurum heralde. ;)

Valla patıcıkte ne ulvı ınsanlarda varmıs.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now, entertain us
Mesaj tarihi:
benimde derdim vardı,annattım bi arkadasıma sora üzüntüm sinire dönüştü,misler gibi uyudum.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
Evvettt bıremen mızıkacları yavrum :)
Dün dilim dönmüyodu artık, çok okuyunca öyle oluyou$ :)
Her neyse yeni kalktım bi daa yatıcam.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Mesaj tarihi:
said:
Kreese, 31 Ekim 2005 12:04 tarihinde demiş ki:
bende bu sorun her gece var

ortak bi özeligimiz var 3 seneden beri ben ya sen?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:
Dertliyseniz mutsuzsanız aklınızda sorular varsa içinizi kemiriyorsa

uyku diye bişey kalmıyor o zaman işte.

Uyku tutmamasını geçtim hiç uyuyamaz oluyorsunuz bi süre sonra ve uykunun nedemek oldugunu uyksuzlugun nedemek oldugunu bile unutuyor bedeniniz zaman içerisinde.

bizzat onaylanmıştır...[signature][hline]Trust No One
Mesaj tarihi:
Uykusuzluğa alışıyor insan ya.
Şahsen günde 5 saatten fazla uyumamaya alıştım, başlarda çok rahatsız ediyordu uyuyamamak hatta ağlayacak gibi oluyordum bazı geceler ama alışıyorsunuz öyle yada böyle.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
said:
Hardter, 31 Ekim 2005 13:25 tarihinde demiş ki:
said:
Kreese, 31 Ekim 2005 12:04 tarihinde demiş ki:
bende bu sorun her gece var

ortak bi özeligimiz var 3 seneden beri ben ya sen?

bende de tam 3 yıldır var[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Mesaj tarihi:
bende vücudumu alistirmak isiyorum uykusuzluga ama uyku hayatta en sevdigim sey yaa :-)
uykusuzluk dertliyken cok cekmistim ama simdi essek gibi 10 saate yakin uyuyorum[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Mesaj tarihi:
özellikle ben bişeye takıldıysam hiç uyuyamam:(
sonra bütün gün aptal gibi gezerim ııy berbat oluyo..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Mesaj tarihi:
ulan derdim yok biseyim yok gunlerdir uyuyamiyorum
daha da kotusu sabah 7de uykum geliyor,uyuyorum,bi kaliyorum saat 3 fln,al iste gunumun yarisi uyuyarak gecti,aksam oldu,yine uyku yok.cok sinir oluyorum kendi kendime
harbi niye uyuyamiyorum ben!!!!!!
Mesaj tarihi:
Ben son bikaç yıldır uyuyamıyorum. Piskoğa gittim ama pek bi yardımı dokunmuyo aradığımız güç içimizde(bendepek inandırıcı bulmadım)ymiş. O zaman niye uyuyamıyorum içimdeki gücü keşfedemediğim için mi? Ya da uyumak için bi güçmü gerekio.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Ben son bikaç yıldır uyuyamıyorum. Piskoğa gittim ama pek bi yardımı dokunmuyo aradığımız güç içimizde(bendepek inandırıcı bulmadım)ymiş. O zaman niye uyuyamıyorum içimdeki gücü keşfedemediğim için mi? Ya da uyumak için bi güçmü gerekio.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Ben son bikaç yıldır uyuyamıyorum. Piskoğa gittim ama pek bi yardımı dokunmuyo aradığımız güç içimizde(bendepek inandırıcı bulmadım)ymiş. O zaman niye uyuyamıyorum içimdeki gücü keşfedemediğim için mi? Ya da uyumak için bi güçmü gerekio.
  • Yeni Oluştur...