Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelecek sene kimler Final Dershanesine gidicek?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende diil :)[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
Mesaj tarihi:
2 sene finaldeydim.Reklam yapmak gibi olmasın;ama gayet memnundum.Çok iyi bir dersane bence.Tavsiye ederim.Finalle kazandım yani =P[signature][hline]Still Goin' Wild !
Mesaj tarihi:
istanbulda değilseniz dergisini alın yeter hele bursadaki şubeleri aman aman uzak durun...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Mesaj tarihi:
FDD berbat bir dersane tavsiye etmem her türlü olanak var ama adam gbi hoca yok tavsiye etmem ben hiç yararlanamadım..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
Sen yararlanamamissin ben de kadiköy fdd deydim gayet memnundum:) Hocalari rehberlikçikleri felem süperdi baya ilgiliydiler...

P.S: Final sinifinda olduum için ilgi olmus olabilir ona 1 si diyemem...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
said:
Hamish, 21 Haziran 2005 02:04 tarihinde demiş ki:
Sen yararlanamamissin ben de kadiköy fdd deydim gayet memnundum:) Hocalari rehberlikçikleri felem süperdi baya ilgiliydiler...

P.S: Final sinifinda olduum için ilgi olmus olabilir ona 1 si diyemem...

kesinlikle ondan..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
final,ogrenci fotoları kendi cekiordu sanırım.hazırlıksız yakalarsa tum sene boyunca arkadaslarınız size gulebilir fotolar yuzunden.
(cok dandik cekiolar),:pp[signature][hline]icqmsn
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
su an lise 2 de olup Fddnin Beşiktaş şubesine giden biri bana özelden ulaşabilir mi?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
said:
mutos, 21 Haziran 2005 10:40 tarihinde demiş ki:
final,ogrenci fotoları kendi cekiordu sanırım.hazırlıksız yakalarsa tum sene boyunca arkadaslarınız size gulebilir fotolar yuzunden.
(cok dandik cekiolar),:pp

dijital makineyle yaklaşık 20 cm uzaklıktan çekiyolar fotoğrafları :D[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz
Mesaj tarihi:
Lise-3te ben gidebilirm.Bakırköy Şubesine fln..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben çektim orayı bütün bi yıl :'( hiçbir zaman sevmedim çok sıkılıyordum ama haklarını yemiyim iyi eğitim veriyolar[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
  • Yeni Oluştur...