Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hitman the movie

Maverick

Öne çıkan mesajlar

walla ben beğendim ..çok hoş bi film..

ama anlamadığım tek bi yanı var..

istanbul sahnesinde .az ilerde cami.ezan okunuyor..boğaz manzarası..herşey çok güzel..ama kadın çıplak bi şekilde balkondan istanbulu izliyo..heryer meydanda..Şimdi böyle bi durumda ..o cemaat onu affetmez birincisi..hadi diyelim ki cemaat kızı görmedi kıbleye ters tarafta kalıyo..e boğaza karşı kız..bütün istanbul görüyo..değil hitman kralı gelse hitmani de kızın yanında promosyon olarak bayıltana kadar skmezler mi çok afedersiniz ? ..bence orda filmin bitmesi lazımdı zira bütün istanbul seferber olurdu öyle bi durum için..hitmana da iyi kötü bi peruk ayarlarlardı sonrası malum..o bölüm biraz düşürüdündü..ben orda biter diye beklemiştim.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
bir kere hitmandeki tip oyundakiyle hiç uyuşmamış bence. hitmanin tamamen duygusuz olması lazım konsept olarak, tamam adam da ciddi olmaya çalışmış falan ama, kızı hayatta bırakmaması lazımdı bence. o zaman da film olmazdı ama. otel sahnesine bayıldım, oyunu hatırlattı bana. genel olarak ortalama nın biraz üstü bir film bence.
Sosyal ağlarda paylaş

sherbeth said:
bir kere hitmandeki tip oyundakiyle hiç uyuşmamış bence. hitmanin tamamen duygusuz olması lazım konsept olarak, tamam adam da ciddi olmaya çalışmış falan ama, kızı hayatta bırakmaması lazımdı bence. o zaman da film olmazdı ama. otel sahnesine bayıldım, oyunu hatırlattı bana. genel olarak ortalama nın biraz üstü bir film bence.

evet katılıyorum. oyuncu seçimi yanlış bikere. adam sempatik bir adam ve sesi hiç uymamış. birde fiberwire mı neydi. onu en sonunda kullanması kötü olmuş bence.

bende hitman 4 dü sanırsam bloodmoney'i oynamaya başladıktan sonra izledim o yüzden de biraz hayal kırıklığı oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...