Ashauntion Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Tmm arkadaşlar Hitman hayranlarını belki tatmin edecek bi film deildi kabul ediorm ama gzl bi aksiyon filmdi... Bazı yerleri baya komikte olsa film gzldi... Arkadaşlar o hatunun telefonunu ve adresini bulun, gidip basacam ewini kadınım oljak uleynB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 marc dorcelin bol para verip bu hatunu kandirmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Angelina Jolie'den kat kat daha iyi olduğu kesin,zaten Angelina'ya gıcık kapıyorum nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Mr_Hand said: said: hitman de olsa insan sonuçta, yapmayın etmeyin. değil. 47 kromozomlu. insan olmuyo :P doğru düzgün duygu yok. oyundaki olay oydu zaten... ben bilmem, filmde numaraların isim olarak verildiğini söylüyordu ne kadar doğru tabi tartışılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 640509-040147 hitman in gerçek kodu budur.. klonlara verilen kodlar onları bibirinden ayırmaya bide onları üreten adamın belirlediği yelere girmelerini sağlıyo okuttuklaırında 47 de son 2 rakamdan gelmekte.. ayrıca klonlar 47 kromozomlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ha ek olarak türkiye ile rusya'yı sınır komşusu zannediyor yapımcılar heralde ya da ben körüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 bence ordaki olay gürcistanı direk es geçmek :D onları es geçersek.. rusya ile türkiye sınır komşusu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 baya bir ülke ve okyanusu es geçersen abd ile de sınır komşusuyuz :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 walla ben beğendim ..çok hoş bi film.. ama anlamadığım tek bi yanı var.. istanbul sahnesinde .az ilerde cami.ezan okunuyor..boğaz manzarası..herşey çok güzel..ama kadın çıplak bi şekilde balkondan istanbulu izliyo..heryer meydanda..Şimdi böyle bi durumda ..o cemaat onu affetmez birincisi..hadi diyelim ki cemaat kızı görmedi kıbleye ters tarafta kalıyo..e boğaza karşı kız..bütün istanbul görüyo..değil hitman kralı gelse hitmani de kızın yanında promosyon olarak bayıltana kadar skmezler mi çok afedersiniz ? ..bence orda filmin bitmesi lazımdı zira bütün istanbul seferber olurdu öyle bi durum için..hitmana da iyi kötü bi peruk ayarlarlardı sonrası malum..o bölüm biraz düşürüdündü..ben orda biter diye beklemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Bence Aksiyon olayina epey hizli girilmis esasinda iyide olmus. ama bir kere aktor role uygun degil jason statham basrolde oynayacakti. Hatun olayina cok takilmadim ben, ayrica angelina dan daha iyi oldugu kesin:) Bence daha iyi olabilirdi guzel bir potansiyel kacmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 en guzel sahnesi: bizim 47 camdan içeri daliyo ve bi bakiyo, veletler orda hitman oynuyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 filmi izledim, hitman 4 ü kurdum.. o derece güzel olmuş. ama hitman oynamayana hitap etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bir kere hitmandeki tip oyundakiyle hiç uyuşmamış bence. hitmanin tamamen duygusuz olması lazım konsept olarak, tamam adam da ciddi olmaya çalışmış falan ama, kızı hayatta bırakmaması lazımdı bence. o zaman da film olmazdı ama. otel sahnesine bayıldım, oyunu hatırlattı bana. genel olarak ortalama nın biraz üstü bir film bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sherbeth said: bir kere hitmandeki tip oyundakiyle hiç uyuşmamış bence. hitmanin tamamen duygusuz olması lazım konsept olarak, tamam adam da ciddi olmaya çalışmış falan ama, kızı hayatta bırakmaması lazımdı bence. o zaman da film olmazdı ama. otel sahnesine bayıldım, oyunu hatırlattı bana. genel olarak ortalama nın biraz üstü bir film bence. evet katılıyorum. oyuncu seçimi yanlış bikere. adam sempatik bir adam ve sesi hiç uymamış. birde fiberwire mı neydi. onu en sonunda kullanması kötü olmuş bence. bende hitman 4 dü sanırsam bloodmoney'i oynamaya başladıktan sonra izledim o yüzden de biraz hayal kırıklığı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar