Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya bi hata verio cannot open the file(write)-null string hö wtf is that ?[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bendede işleminiz yarım kaldıysa bla bla .. omg diorum daa da bişi demiorum[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 59 Malvarlığı : 0 Np : 100 Xd Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 galiba paket gelicek cunkı bir dosyayı aradına gore yada senın pcde bır sorun oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 evet discronnet et diyorum oyun hata veriyor omg[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 peki senin işinde yarım kaldımı ^^[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 59 Malvarlığı : 0 Np : 100 Xd Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 şimdi girio mu girmio mu :D sonuç plz...[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 girmio malesef..sanırım dun dc olanlar giremedi msnden girdim diyenler var bana[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 59 Malvarlığı : 0 Np : 100 Xd Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 girdiği fln yok girsede lag den bişe yapabildiğin yok sonuç? --------> 0 .... yani just w8 ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bendede aynı beklıcez napalım[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 59 Malvarlığı : 0 Np : 100 Xd Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arkadaşlar ben tam bilmiyorım ama timeout diyo yani şu an upgrade etme zamanı deil büyük ihttimalle dün notice geçtiği yazıları uyguluyodur heleşükür :D zannedersem tabi dediği laftan caymaz ise global wepsitedede dediği gibi skill bug yapanların ve diğer illetleri yapanların(gold bar dupeleyim 3m ye satan insanlar gibilerin)300 milyon ex i alınacak diyo biliyorum tabii lafından cayymassan[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage [Bu mesaj BADDAL tarafından 02 Kasım 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 İnanmıyorum ya ilk kez askıya alındım napcam şmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 o_O kimler gelmiş :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
victory__j Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 insan işe yaramaz kimse almaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Jean_Ali, 02 Kasım 2005 16:38 tarihinde demiş ki: İnanmıyorum ya ilk kez askıya alındım napcam şmdi asdasda askıya alındım XD[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 59 Malvarlığı : 0 Np : 100 Xd Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oyundayım cafedeki herkes girdi hiç bi deişiklik yok sanırım ilk etapta sadece datalar tasınmış[signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade Master Clan:şu an yok bug var Nation: El Morad Server: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: LorDofHmN, 02 Kasım 2005 16:38 tarihinde demiş ki: said: Jean_Ali, 02 Kasım 2005 16:38 tarihinde demiş ki: İnanmıyorum ya ilk kez askıya alındım napcam şmdi asdasda askıya alındım XD adamın nickten belli ztn afsfsafs[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Dün dc olanlar yanı b,z server res imi beklicez şimdi :([signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 59 Malvarlığı : 0 Np : 100 Xd Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya beyler..askıda kalanlar ne yapıcak peki? bi seçenek var mı?[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: polifonik_osuruk, 02 Kasım 2005 16:39 tarihinde demiş ki: ya beyler..askıda kalanlar ne yapıcak peki? bi seçenek var mı? res atılcak çok yakında anca beklicez galiba :/[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: BADDAL, 02 Kasım 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben tam bilmiyorım ama timeout diyo yani şu an upgrade etme zamanı deil büyük ihttimalle dün notice geçtiği yazıları uyguluyodur heleşükür :D zannedersem tabi dediği laftan caymaz ise global wepsitedede dediği gibi skill bug yapanların ve diğer illetleri yapanların(gold bar dupeleyim 3m ye satan insanlar gibilerin)300 milyon ex i alınacak diyo biliyorum tabii lafından cayymassan + şu koyu yazdığım yere dikkat edelim arkadaşlar 300m ex bu beramustaki schicci(kendisi 70 lvl di enson)nin civciv olması olur herhal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 filistin askısında olmadıgınızı düşünüp şükredin euehuehue[signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade Master Clan:şu an yok bug var Nation: El Morad Server: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hmm..eski patchle oyunu açın :S..daha önce işe yarıodu xD[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ehhh be foçaya gitcem bi char ı görüp öle gidek dedik server geldi currently use bla bla bla sına takıldık[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: polifonik_osuruk, 02 Kasım 2005 16:41 tarihinde demiş ki: hmm..eski patchle oyunu açın :S..daha önce işe yarıodu xD afassfa lwl düşcen lem xD[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: zzz, 02 Kasım 2005 16:40 tarihinde demiş ki: said: polifonik_osuruk, 02 Kasım 2005 16:39 tarihinde demiş ki: ya beyler..askıda kalanlar ne yapıcak peki? bi seçenek var mı? res atılcak çok yakında anca beklicez galiba :/ çok yakında?yapma abi ya ztn bir gün knightsız geçti xD[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar