Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Famy, 08 Ekim 2005 13:32 tarihinde demiş ki: ee şimdı nıye yzdın bu tellerı ya çok karizmatiğim arayın beni kızlar[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Davion, 08 Ekim 2005 02:30 tarihinde demiş ki: Ya bakın demin başıma bi olay geldi 5 dakika önce. 1 Haftadır benim kız arkadaşlarımla yeni yeni takılan bi kız var. Buraya yeni gelmiş yeni taşınmışlar ve bizim kızlarla gezio. Neyse bende kızla tanıştım daha 1 HAFTA oldu tanışalı. Ama kız bu gece beni aradı ve "Annemle babam kavga etti çok kötüyüm arayabileceğim tek insan sendin inan ne yapıcamı bilmiyorum" Bende aynen böyle cevap verdim " Yat uyu". Şimdi yarın bi ton saçma sapan laf konuşacak biliyorum. Hayır kıza takılmakta istemiyorum ama bi düşemedi yakamdan Allah kahretsin keşke tanışmaz olaydım. Ulan 2 laf ettiğimiz her kız beni psikolog zannedio galiba. Her sorununda beni arıolar bıktım valla. o kız da hakkaten salakmış ya:Dbir hatun olarak sölüorum hatunların çoğu kendi kendilerine halletmeyi bilmez sorunlarını, halbuki biraz daha güçlü olmayı denemeleri lazım. misal ben, genelde kendi kendimin psikoloğyumdur:D[signature][hline]bugüne en uzak gün dün... (özdemir asaf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: black-cat, 08 Ekim 2005 12:36 tarihinde demiş ki: said: dasaaa, 08 Ekim 2005 02:24 tarihinde demiş ki: Niye biz erkekler kızlar hakkında tonla şikayet etmemize rağmen kızların peşinde koşarız? Ne biliim.. işte ööle bişi.. Dalganıza bakın siz öyle deme çoğu zamanda onlar bizim peşlerimizde koşarlar. al mesela liseden kızn birisiyle çıkıyoruz.ben liseli değilim ve daha büyüğüm. kız bana tutuldu. bana sürekl,i mesaj atıyor. kızın kontoru bitiyor gidiyor. diğer hattından atıyor. bir bakıyorum 05446567587 bir bakıyorum diğer hattı 05358157904 dan mesaj gelmiş . kızlar bağlanınca dehşet oluyor. Boş işler yapmasana yahu ahah. Bak sen şu numaralara; eğlenmek için daha yaratıcı metodlar var artık, bu numaralar eskide kaldı. Hadi canım, hadi güzel kardeşim.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hector Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Kimseye fazla guvenmemek lasım hele kızlara hem guvenmıceksın hemde gozunde fazla buyutmeyeceksın.yoksa sonun dumurluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yakamı silksem 10 kadın paçamı silksem 10 adam düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bir tek kızların değil her insanın derdi var . hiçbir insan da durup dururken seni kolundan tutup derdini anlatmaz.seni kafa dengi görmüştür , hatta seni akıllı bir insan yerine koyup derdini anlatmıştır.atalarımız da şöyle buyurmuştur ; derdini söylemeyen derman bulamaz. çünkü bu toplumda en çok çekiştirilen , (bkz. kişiseldeki çoğu konu ) aynı zamanda en çok ezilen cinsiyetiz biz. Kız dediğin evde oturur , kız dediğin şöyledir , kız yapsa o.. erkek yapsa erkekliğinden . Kadınlar kendilerini savunur bi gruba girerler , bkz.feminizm , ama erkeklerin kendini savunmaya asla ihtiyaçları yoktur , çünkü normal olan erkeklerin haklılığıdır. çünkü yüzyıllardan beri ve hala devam etmekte süregelen bir ezilme aracıdır kadınlar . Çünkü eve kapatılan , dövülen , dertleri dinlenmeyen , şeytan oldukları savunulan , kız çocuk doğurdu diye taşlanan kadınlardır. Siz de bunu yapmyor musunuz? Bir kadını kadın olduğu için suçlamıyor musunuz? Bir kadını kız çocuk doğurdu diye taşlamaktan ne farkınız kaldı ? Evet , aptal,saf olanlarımız tabii ki de var . Ama erkeklerin yok mu ?? İnsanız biz arkadaş . İnsanız ve aptalımız da var zekimiz de .Kusura bakmayın , sizi adam sanıp derdimizi anlatıyoruz.Paylaşıyoruz. Paylaşmadığımız zaman içine kapanık oluyorz , o da ayrı bir mesele. İnsanız , kusura bakmayın. İşinize bakın . [signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 doğru söze susulmalı[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 susun bakem beybin e +9875432143584235843141354.......sonsuz bravo:)[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Kızlarda erkeklerde aynı bütün insanlar aynı, ezilme devirleri çoktan geçti.[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 stiki yapınız şu beybin'in mesajını.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 evt bugunlerde sticky lazım[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 valla beynimden kopya çektim biraz:) ayrı mı dediniz??nee?peki o zaman sana aç gazete oku diyorum. daha geçen yaz değil miydi kocasından boşanmak istedi diye taşlanan , vatan haini yerine koyulan , sınır dışı edilen kadın ? 2 yıl önce değil miydi kocası tarafından vücudu,yüzü kezzapla yıkanan kadın ? Geçen sene değil miydi ,(burası gazeteden alıntı) Mardin’in Yalım beldesinde birlikte oturduğu Halim Açıl’dan hamile kaldığı gerekçesiyle ailesi tarafından taşlanan Şemse Allak yitirdi yaşamını ?. Tamam mı devam mı ?[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 beybin'i emaleth'den uzak tutun(zaten pek görünmüyor sanki ama O_o), terlik atmayı öğrenirse bir de :p şaka bir yana +1 beybin[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk... [Bu mesaj Eshevar tarafından 08 Ekim 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 İstisnalar kaideyi bozmaz. Gerçi bende sevmiyorum çoğu erkeği hatta tiksiniyorum =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 beybin anlatmaya çalıştığımızı türkçe kuralları ile cümleye çevirip yazmışın saol =)[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 dini konuların tartışmaları yasak ya kadın erkek tartışmaları da yasak olsun[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 @Beybin +sonsuz... (Söylemeden geçemicem,aslında hepmiiz bir parça saf aptal değil miyiz?) Ayrıca sen kimseyle dost olmak istemiorsan (kız-erkek farketmez) kimsede senle istemez bunu unutma...Onlar dertlerini senle paylaşıyor die kızıyorsan,bigün sende derdini annatınca sanada kızabilirler...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 iyi ki bir maç yayınlanıyo bütün forum kızlara kalmış.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 fede o zaman kişiselin pek bir önemi kalmaz sanırım =) polly , rica ederim, uzun süredir arşiv yapıyorum , ezilen , dövülen , suistimal edilen kadınlar hakkında,makale tarzında . Şimdi bunu giriş olarak kullanmayı düşünüyorum .[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 @ forgiver :) haklısın kesin maçtan sonra bi sürü cevap gelir. gerçi beybin haklı. ne yapıyoruz. olmuş beybin diyoruz +1 veriyoruz.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 umalım düzelsin bölüm[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kişisel de ben senin için demedim erkekler için de diyorum. iyice soğudum valla kızlardan. biri diyo şu beni böle şutladı, şu şöle kıskandırdı, şu böle yaptı hayatım kaydı. y ya girmicem buraya ya da aseksüel olcam sonunda[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 @fede kızlardan niye soğuyosun abi? bi kaç ergen problemlerini forum gibi 'leziz' bir ortamda çözmeye kalkıyorsa kızların suçu ne?[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 buarada orada yine bir genelleme gördüm , bende maçı bir yandan izliyorum . Danimarka da biz de öndeyiz :) maçın yorumları için futbol bölümüne geçeceğim sonra .[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Davion, 08 Ekim 2005 02:22 tarihinde demiş ki: Nie bütün kızlara biraz dostça yaklaştığınızda sizi psikolog olarak görürler? Nie bütün kızların illa saçma sapan bi derdi vardır. Nie bütün kızlar ilk önce konuştuğunuzda akılı başında olduğunu düşünürsünüz ama sonra tam bir saf ve aptal çıkar? BÜtün kızlar demesene be ;)öle olmayanlar da var sana denk gelmemiş:)[signature][hline][Beyaz Patiler] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar