kitana Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 arkadaşlar bayramda ilk defa el öpmelere gitmiyorum :D parise gidiyorum orada göreceğim çok şey olduğu kesin o kadar heycanlı olmasamda sonuçta yurt dışına ilk defa çıkıyorum inşallah güzel zaman geçirirm ne mutlu bana vizem herşeyim hazır bu gece uçağa binicem bi süre foruma katılmayabilirim kendinize iyi bakın[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Pek heveslenme valla ben gittim istanbul daha güzel.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hoşçakal, iyi eğlenceler :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sıkıldım artık istanbuldan bi gideyim göreyim disneyland olayınada giricem :)[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Abi banada Fahrenayt alsana lütfeeeeeen......[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 cod2 bulursam oradan ucuza kaparım sadasdas[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 valla ben gitmedim ama giden herkes Türkiye daha iyi ya diyo. En fazla değişik yerler görürsün bence...[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Yeter zaten gidip görmek, arkadaş sanırsam tatil amaçlı gidiyor. Gidip yerleşicek değil onun yeri vatanı :) Güzel yerler var gerçekten Paris'te görmüşlüğüm var, paranın yettiği kadar bütün cafelerine takılmaya bak çok güzel yerler gerçekten şarapta iç bol bol bayram gerçide kaç kere parise gidiceksin dimi :)[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 oh böyle bayrama canim kurban :D heryeri gez,fotograf cek,bana da eiffel kulesi'nin maketini getir :D ehehe kardesim gitmisti geri dönerken cok uzulmus,cok mukemmel bir yer demisti.[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 eheh parıs ve fransızlar adama bısey soruyorsun ıngılzıce tepkı vermıyor sonra do you understand mı dıosun yes dıo so how can I go to bılmemne dıosun adam le projıx do atamsyon hebele hubele dıe baslıyor Ingılzıce konusmaktansa ıntehar etmeyı yeglıyor fransızlar o yuzden kılım bıde restoranalrında kopek fılan serbest zaten abıdık gubıdık yemeklerı var bıde o kopek sahıbının masasına cıkıp orda yemek yıyor huylanıyorsunuz ıyıce guzel yanı sıgara ıcırtmıyolar kapalı alanda eheh tek ıyı oldukalrı konu bu[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 oraya gidince istanbulun ve turk insaninin degerini anlayacaksin en azindan ben anladim[signature][hline]Disaster Orc Shaman LvL 60 Disappear Undead Rogue LvL 3x www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Valla Tatilinin keyfini çıkarmaya bak =o) Çok şanslısın bolbol gez Eiffel, Musées de Louvre, Palais de Versaille, Champs Elyssées, Gallerie Lafayette e git mutlaka! Ben aralık başı fuara gidiyorum fransaya Wendigoyu da goturecem Paris e Görsün Eşinin memleketini diye hehe Fransızlar bazılarının tabiri "kıl" olsalar da milliyetlerini ve kültürlerini koruma çabasındalar, yargılamaktansa ders almaya bakalım.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 pariste bi arkadasim war Julie.aaah ah julie ah benden selamlar gotur op bisuru.bide chapms-elise ye gitmeden gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Valla 6 ay Amsterdam'da bekar hayatı yaşadım, kadıköyün pisliğini kalabalığını özledim. Herkes derdide inanmazdım. Öyleymiş.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 oohh benım yerıme de gezz negusel ben de gıderım bıgun inşş[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 guzel resimler getir bize, iyi eglenceler[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 iyi şanslar..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nemessis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 walla bigün bizede nasip olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar