Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

road to paris

kitana

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bayramda ilk defa el öpmelere gitmiyorum :D parise gidiyorum orada göreceğim çok şey olduğu kesin o kadar heycanlı olmasamda sonuçta yurt dışına ilk defa çıkıyorum inşallah güzel zaman geçirirm ne mutlu bana vizem herşeyim hazır bu gece uçağa binicem bi süre foruma katılmayabilirim kendinize iyi bakın[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
- E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
Sosyal ağlarda paylaş

Yeter zaten gidip görmek, arkadaş sanırsam tatil amaçlı gidiyor. Gidip yerleşicek değil onun yeri vatanı :) Güzel yerler var gerçekten Paris'te görmüşlüğüm var, paranın yettiği kadar bütün cafelerine takılmaya bak çok güzel yerler gerçekten şarapta iç bol bol bayram gerçide kaç kere parise gidiceksin dimi :)[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh parıs ve fransızlar

adama bısey soruyorsun ıngılzıce tepkı vermıyor sonra do you understand mı dıosun yes dıo so how can I go to bılmemne dıosun adam
le projıx do atamsyon hebele hubele dıe baslıyor

Ingılzıce konusmaktansa ıntehar etmeyı yeglıyor fransızlar o yuzden kılım

bıde restoranalrında kopek fılan serbest zaten abıdık gubıdık yemeklerı var bıde o kopek sahıbının masasına cıkıp orda yemek yıyor huylanıyorsunuz ıyıce

guzel yanı sıgara ıcırtmıyolar kapalı alanda eheh tek ıyı oldukalrı konu bu[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Tatilinin keyfini çıkarmaya bak =o)
Çok şanslısın bolbol gez Eiffel, Musées de Louvre, Palais de Versaille, Champs Elyssées, Gallerie Lafayette e git mutlaka!
Ben aralık başı fuara gidiyorum fransaya Wendigoyu da goturecem Paris e Görsün Eşinin memleketini diye hehe

Fransızlar bazılarının tabiri "kıl" olsalar da milliyetlerini ve kültürlerini koruma çabasındalar, yargılamaktansa ders almaya bakalım.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Eclipse] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...