Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lcd monitörler hakkında soru

bengii

Öne çıkan mesajlar

oyunlarda ghosting sorunu oluyomus. yani hızlı bi hareket yapilinca izi kalıyomus bazı görüntülerin. bu dogrumu? dogruysa ne kadar rahatsız ediyo? ve baya 19inc lcd monitör tavsiye edebilirmisiniz?[signature][hline]ben sabahsiz gecelerin kucaginda bir cilekes
sen ümitler ulkesinin karanliginda bir günes

-orhan gencebay
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşta philips19'' var gayet memnun bende baya bi tecrübe ettim o monitörde öle gost most olmuyo sallamışlar renk olarak iyi tabi ama ekran kartının performansını normal monitörden daha iyi alırsın haberin olsun (tabi kaliteli bi monitör olmak şartıyla)[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

LG L1750S'i şiddetle tavsiye ederim. 12ms; ghosting hiç yok diyemem ama alışıyosunuz. CRT monitör gördüünüz zaman da "ne kadaaaaar çirkin" diyosunuz.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarıyla türkiyede 16 ms nin altında nadir lcd var bir iki model 12 ms ye sahip gerisi hep 16 bende çok lcd istiyordum parası neyse verip alıcam dedim gittim herşeyden önce türkiyede lcd den zerre anlayan satış elemanı yok

vatana girdim şaka gibi bunun tepki süresi ne dedim 19 inc dedi tamam ama tepki süresi ne dedim 1280x768 dedi peki dedim çıktım.Yeni modeller geldimi bilmiyorum ama bir 6 ay önce bulabildiğim en iyi 12 ms di nette biraz dolandım oyun oynamak için 6 ms en kötü 8 ms olması gerektiğini gördüm ozaman 6 ms lcd monitör 16 lıkların resmen 2x fiyatındaydı zaten yurdumda yoktu

ben gittim lg f900p aldım işmi görüyor[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

Philips 109P4 bulan zaten LCD almasın boşuna. Ama hem üretimden kalktı, hem de Türkiye'ye getirilmiyo artık.
Ayrıca ben LG 1750S'i Vatan Bostancı şubesinden aldım ve yetkiliye sormama bile gerek kalmadı.
Bilgisayarla ilgili bi şey alırken önce internetten araştırın yoksa bilgisayarcılar tarafından kolpalanabilirsiniz. Adam 16ms'lik şeyi 8ms diye yutturur; bitti. Bana adam "Bu monitör 16ms ama çok iyidir." gibisinden bi şeyler demişti ama eve geldim bi baktım 12ms :P[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...