kinetica Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 evet, açmadan önce çok düşündüm, bu çocukça, ilkelce, içimde gizli kalmış hayvanı açığa çıkaran huyumu patiye açmalı mıyım diye, nitekim pilli otomatik BB silahıma koyduğum dandik kırtasiye mermisi silahımı bozunca başladım yazmaya. BB mermisi: 6mm çapında, genelde sarı renkli plastik mermiler ve bunları atan oyuncak silahlar. hepiniz küçükken bi kere parkta bunlarla mutlaka vurulmuş, ağlaya ağlaya eve gitmişsinizdir. evet istanbul-avrupa da nerede düzgün mermi silah vs buluruz? mümkünse şöyle bişiler de olsun; metal ve gaz basıncıyla otomatik atan colt ve desert eagle http://www.cybergun.com/cgi-bin/detailsEng2.asp?num=75 http://www.cybergun.com/cgi-bin/detailsEng2.asp?num=136 asıl favorim 2. dünya savaşı thompson. yine otomatik ve metal, tıpkı gerçeği gibi. sadece öldürücü bişey atmıyor. http://www.cybergun.com/cgi-bin/detailsEng2.asp?num=283 patide bireysel silahlanmam sizi korkutmasın, asla düğünlerde havaya ateş açan, yada belinde silahla gezme özentisi biri değilim, sadece yastıklara ateş edip yerlerde yuvarlanmayı seven yetişkin bir çocuğum <:) ee var mı bildiğiniz yer, internetten başka, istanbul avrupada?
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 http://www.amazing1.com/Soft_Air_Guns.htm yaa bende bunlardan istiyorum:( amazing1 getiriyor trye.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 cıs onlar. şiddet yok. hadi barbie oynayalım.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever...
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Dynun, 02 Kasım 2005 18:25 tarihinde demiş ki: cıs onlar. şiddet yok. hadi barbie oynayalım. ahahaha hastir yarıldım zjahahahaa :DD:D:D sevgi pötürcüğü Dynun :lol:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Dynun, 02 Kasım 2005 18:25 tarihinde demiş ki: cıs onlar. şiddet yok. hadi barbie oynayalım. sen barbie 'yi tut ben ken'i :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 airsoft mermisi olarak alabilirsin www.actionvillage.com orda airsoft bolumunde var bunlar fiyatlarida uygun sayilir Turkiyeyede yolluyorlar ama almaya karar verdigin zaman haber verirsen bende birkac parca Paintball ile ilgili birsey almak istiyorum bu sayede kargo parasinida bolusmus oluruz.. edit:airsoft bolumu yokmus airgun bolumune bakman lazim Bu silahlardan getirmeye calismayin cunku sokmaniz im-kan-siz gibi birsey.. Bunlar oyuncak degil resmen silah diye gectigi icin coook ugrasirsiniz sonucsuz kalma ihtimalide var[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid [Bu mesaj gellidus tarafından 02 Kasım 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj gellidus tarafından 02 Kasım 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ha butun bunlara ragmen benim getirtmemde yardimci olucak birileri olursa yani getir benim babam dayim amcam gumrukcu sokariz diyen olursa. Ben yaklasik 5 taneyi favorites kismina ekledim almak istiyorum :) Birtanesini hemen gostereyim. Gerci bu paintball silahinda yapiliyor hatta Paticik Ankara Paintball aktivitesine gelenler icin soyliyim o kullandigimiz alet ile bu alet ayni bunun ustune sadece senaryo oyunlari icin modifiye yapmislar ama ozunde ayni ama iste bebegim bu tum halde alamazsam tek tek alacagim.. Bu markerin ilk hali budur bebegim 1 bebegim 2 En sonda burdakileri alip bebegim1 ile sokaga cikmayi dusunuyorum :D en son boyle olucam GOrdugunuz gibi modeldeki hersey satilik[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid [Bu mesaj gellidus tarafından 02 Kasım 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Dynun, 02 Kasım 2005 18:25 tarihinde demiş ki: cıs onlar. şiddet yok. hadi barbie oynayalım. azmuaemauheaugeaygeayegaywe gaygmaye gaaegay VEDE muahau[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: hepiniz küçükken bi kere parkta bunlarla mutlaka vurulmuş, ağlaya ağlaya eve gitmişsinizdir. Biz küçükken taşla sopa vardı.[signature][hline][b]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven [Bu mesaj Muhallebi tarafından 02 Kasım 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Peacee ! Peacee ! :)[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Muhallebi, 02 Kasım 2005 19:45 tarihinde demiş ki: said: hepiniz küçükken bi kere parkta bunlarla mutlaka vurulmuş, ağlaya ağlaya eve gitmişsinizdir. Biz küçükken taşla sopa vardı. HAHAHAHAHA koptum. cok ayip tuy kalemlerle oynamali bu devirde.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria.
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben internetten değilde, böyle elden alacağım dükkan arıyorum. görecem, seçecem, beğenicem. (katlettim dili) hem 3 kg tüfek alınca kargo 30 $ falan oluyor... nereye bölüşürüz... yok mu böyle dükkan? en azından küçükken azı çocuklarda böyle el bombası şeklinde kutularda mermiler olurdu, o da mı yok? çünkü bende otomatik atan bi mp5 var, o da güzel mermi koymazsam namluda tıkanma yapıyor. internetten arkadaş aldı bana, bozmak istemiyorum.
Revell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Spring Airsoft Guns Electric Airsoft Guns Gas Powered Airsoft Guns Bunların arasındaki fark nedir acaba? Bilen varmı bende alabilirim gaza geldim valla[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya topaneye gelmeden.dukkanlar var böle tufek silah falan filan satıo.oralarda olabilir[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 manuel silahlar da, en dandik kırtasiye olanlardaki gibi, her mermi için elinle silahın (tipine göre) biyerini çekip namluya mermi sürersin, elektrikli olan, elinle geri çekme işini kendisi yapar. bu ikisi de bastırılmış bir yayın mermiye vurmasıyla çalışır. son olarak gazla çalışan, içinde minik bir basınçı gaz tüpü (CO2) bulundurur, gazın basıncıyla silah tam otomatik çalışır, mermiyi de gazın basıncı iter. normal bir silahtan tek farkı kovan atmamasıdır. (eh adam öldürmüyo tabiki-ve neyseki)
Revell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Gas Powered daha mı iyi oluyor yani :)[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 daha pahalı ve normal havalı tüfek, tabancada kullanılan co2 tüplerine uyumsuzsa çok daha pahalı:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 toysrus da olsa gerek böle seyler plastik kılıclar flm var bunlardanda vardır yada getirtirler[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b]
Davion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bende askerden kalma 12 tane keleş mermisi var. 2 tane ucak savar mermisi var lazımsa ayarlarız :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 davion sen onları telekoma sakla, bu adsl olayından sorna genel merkezi basarız artık:) gazlı olanlar en cicisi, ve gazlı olanlar genelde metalden, aslının aynısı şeklinde yapılıyor. bayağı bayağı mp5 tutuyosunuz yani.
onurf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 İrandan 100 dolara keleş almak varken oyuncağa 1000 dolar vermek ne hacettir. Gereksiz bir olay bence bu boncuk atan şeyler, onun yerine havalı silahlar daha eğlenceli ve geliştirici. Havalı bir atış tabancasıyla, 1000-1500 € profesyonel ayarda bir silah ayrıca ruhsat gerektirmiyor, atıcılığınızı çok ucuza geliştirebilirsiniz bir ateşli silaha ve ruhsat isteyen bir silaha göre. www.feinwerkbau.de
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sana irandan gelme 100 dolarlik kelesinle basarilar. Nisanciligina arttirmadada bol bol basarilar..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 YA BUNDAN OLUN===> YA DA BUNDAN====> Seçim sizin :D
kuzu88 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 www.meydanav.com türkiyenin en büyük av mağaza zinciri diyebilirim yok yok adamlarda adresi siteden alabilirsin bide bzim site var www.havalisilah.com meraklısına
Öne çıkan mesajlar