Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Juventus - B.Munich [CL]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk maçı Munich kendi evinde kazanmıştı.
Bakalım Della Alpide durum nolucak.
Juve alır diyorum yine herzamanki gibi.Bu sefer hakkaten alıcak. =)

21:45 Star[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Mesaj tarihi:
Bayern'in form durumu çok yüksek Juve ise Milan ve ilk Bayern maçında alınan yenilgilerin hırsıyla saldıracak..Sert bir maç olabilir,Almanlar alır..Bence..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
Juve ve Bayern'in aynı gurupta olmasına şaşırdım hangisi 2.torbadan geldi..2side seri başı takımdı geçen sene..[signature][hline]D'akmor
so 80's
Mesaj tarihi:
bombos bir mac. harcadigim vakte yazik oldu uyurdum[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
juve alır diyodum da şu oyun tam byer munich oyunu..bu maç ya 0-0 biter ya ada bayer alır 2-1 ama gönlüm juventusta[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Mesaj tarihi:
Futbol 22 kişiyle 90 dakika oynanan ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundur..
Bir ingiliz sözü zamanında denmiş :)[signature][hline]D'akmor
so 80's
Mesaj tarihi:
kahretsin yine bildim :-) zengin olcam nıhaha[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Mesaj tarihi:
said:
BulletRide, 02 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
Futbol 22 kişiyle 90 dakika oynanan ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundur..
Bir ingiliz sözü zamanında denmiş :)

Futbol 90 dakka oynanır.Uzatmada C.L kupası kaybedilir.
Bir Alman sölemiş M.Utd - Bayern maçı sonrası.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Mesaj tarihi:
bu juve deki ibo ne işe yarar anlamadım adamın ben bi kollektif futbolunu görmedim ama hala juve gibi bir kulupte her maç ilk 11 çıkıyo bizim tayfur gibi . git sende menajer ol ibooooooo[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Mesaj tarihi:
ne yaptin ya?
adam gayet yetenekli ve yararli uzun boylu ayagi yere basio ikili mucadelede ayakta ikili forvetinin ikiside ayni juve de[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
  • Yeni Oluştur...