Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 +1 malık once guwendıklerı erkekden hoslanır sonra guldurse de fena olmaz;)))[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ikisinide ayni anda olunca hoslaniolar e buda zor herkez yapamas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yapan biri cıkar inşş beklerız artık cıkana kadarrr[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Famy, 02 Kasım 2005 19:50 tarihinde demiş ki: yapan biri cıkar inşş beklerız artık cıkana kadarrr bi buluşma ayarlayalım?[signature][hline] Beni benden daha çok seven biri aranıyor!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ????? saol ben almıyım sımdılık beklemek gusel[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 genellikle soyle olur : -ay ne komik cocuk bu cok da sirin...ama su cocukta cok cool bikac gun sonra kız coolla cikar niye mi komik erkek sadec guldurur digeri iplemez KUUL takildigi icin kız onu daha cekici bulur[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 komik ve cool olunamazmı acep?[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kadınlar peşlerinden koşabilecekleri erkeklerden hoşlanırlar. "hede hödö höt!" demeyin lütfen, ben böyle gözlemledim, gözlemimi paylaşıyorum sizinle =p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu konuda yapılmış bi araştırma vardı ama sonuçlarını unuttum.. kendini güldüren erkeklerden hoşlananlar da bayagı vardı.. ama en fazla hangisiydi bilmiyorum... :([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ERKEK OLMAK,hayatına kaç kadının girdiği.kaç kadını sevdiğin.kaç kadına aşık olduğun, kaç kadınla seviştiğin DEĞİL... kaç kadının seni özlediği. kaç kadının sevdiği aşık olduğu kaç kadının senden vazgeçemediğidir...! ! Kendin oLmak Daima En iyiSidir..[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! __________________ MSN Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Saeros, 02 Kasım 2005 20:24 tarihinde demiş ki: kadınlar peşlerinden koşabilecekleri erkeklerden hoşlanırlar. "hede hödö höt!" demeyin lütfen, ben böyle gözlemledim, gözlemimi paylaşıyorum sizinle =p said: CusTodeM, 02 Kasım 2005 20:19 tarihinde demiş ki: genellikle soyle olur : -ay ne komik cocuk bu cok da sirin...ama su cocukta cok cool bikac gun sonra kız coolla cikar niye mi komik erkek sadec guldurur digeri iplemez KUUL takildigi icin kız onu daha cekici bulur said: GangstarsLan, 02 Kasım 2005 21:13 tarihinde demiş ki: ERKEK OLMAK,hayatına kaç kadının girdiği.kaç kadını sevdiğin.kaç kadına aşık olduğun, kaç kadınla seviştiğin DEĞİL... kaç kadının seni özlediği. kaç kadının sevdiği aşık olduğu kaç kadının senden vazgeçemediğidir...! ! Kendin oLmak Daima En iyiSidir.. +141551[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 maymunluk derecesıne kacmadıgı muddetce esprılı olmak her ortamda guzeldır.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben kendi kendime guluyorum, kiz gulmesede olur. hoslanan boyle hoslansin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Chris_Metcalf, 02 Kasım 2005 09:58 tarihinde demiş ki: Kadınların erkeklerden hoşlandığını da kim çıkardı? lol, bu iyiydi =][signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Karı milleti ne desen gülüo zaten. Öyle tipler daha ağzından a lafı çıkmadan gülmeye başlıo :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yalan onlar bea kamera sakası[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: aquila, 02 Kasım 2005 22:49 tarihinde demiş ki: ben kendi kendime guluyorum seninki malum[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 nasıl güldürdüğüne bağlı[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ayrica guldururken cinsiyet ayrimi yapmam ben, sen gul sen gulme olmaz. gerektiginde agir abide olurum, agir agir guldururum. gun olur maymunlukta yaparim. evet dengesizim falan filan. cok ustume geleni gulmekten oldurdugumde olmustur...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Genellikle yalakalık yapan soytarıları tercih ederler...[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 güldürmeyi yalaklık olarak görmeyelim bence 2si cok farklı seyler..[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kadinlar kendilerini güldüren erkeklerden hoslanirlar, ama X5 i varsa. Bu örnek cogaltilabilir. Sahsen, bir kizin sadece güldürebildigim icin benle cikmasini bilmek cok kötü birsey olsa gerek, furby gibi hissederdim kendimi. Ondan bu pozitif degil negatif bence[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: [b] cok ustume geleni gulmekten oldurdugumde olmustur... kOptum ßurasIna :) gizLi siLah güLdürüp öLdüren adam :)[signature][hline][b]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 her sey tadinda birakilmali,espri yapmak icin kasana sinir olurum. sirf güldürüyor diye de biriyle birlikte de olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar