Jedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 daha maç bitmedi? ne bu ümitsizlik?[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Aurelioyu derken luciano gitti.. oy oy ..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Daha gol bekliyoruz Schalkeden niye bitsin maç?[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bazı FB li arkadaşlar gibi girip sinir bozmaya niyetim yok. Bir Türk takımının Avrupa' da yenilmesi benim de hoşuma gitmiyor. Yalnız söylemek istediğim tek bişey var, gördüğünü çalan hakem olunca işler renk değiştiriyor.[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 alexin olmayışının bu kadar farkedeceğini ölsem inanmazdım. bıraktım izlemeyi[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Geçmiş olsun arkadaşlar, inşallah fark yemezsiniz :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Zegna, 01 Kasım 2005 22:23 tarihinde demiş ki: daha 9 kisi kalcaz gorun 2. yari bana da öle geliyo,onlar bi ani atakta gene fenerden biri yer kırmızı ya da çift sarıdan...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 istanbulda şalkenin şansı tutmuştu şalkenin. bizim 2. yarıda tutarsa anca belki[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Eveet, nerdeydi her GS BJK maç topicinde gelip gelip "x rahat alır bu maçı" "x farka gider" diye abuk subuk mesajlar yazıp karşı takımı destekleyen sivriler? Görsünler şu forumdaki mesajları da utansınlar, belki biraz adamlıktan da nasip alırlar...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 2. yarı rodriguez atılcak 10 a 10 oynicaz yenecez merak etmeyin[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 şimdi mutlusunuzdur umarım[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ilk yarı bitiyo.. fener hiç ii deil yaa..işaallah ikinci yarı duzelirde bişiler yapar..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 selcuk var ya inanilmaz niye doldurmassin ilk pozisyonda gectin iste adami hayret ya CAMI PENCEREYI INDIRICEM SIMDI[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Volkan'ı çıkartıp Rüştü'yü sokacak kadar cesur bir karar alabilir mi acaba Daum. Bi de tabii bol miktarda şans lazım her halukarda..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 oyuncu degişikligi lazım en az 1 puan için yoksa fark artabilir..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hakikaten ilk defa fener gol yedi diye üzüldüm . Bu kadar spastik amele bir kaleci olur yane helal olsun adamlara . RÜştü warya 74894864894564 katı daha iyi bir oyuncudur bundan[signature][hline][b]cats rulz =) kimseye etmem şikayet , ağlarım ben halime; titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime. perdeyi zulmet çekilmiş , korkarım ikbalime. titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 fenerbahce nick'li arkadaş,şuda mutlu olan birileri olsaydı seni ve senin gibileri kışkırtmak için elinden geleni yapardı nerdeyse herkes adam akıllı yorum yapıyo,sen de kışkırtıcı mesajlar atma,üzüleceksen kendi takımın için yorum yap,shalkea için yorum yap öyle üzül,gelip de burda millete laf atma...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yedigi golde cok hatali degildi ki , 2 defansin arasindan yukselip rahatca kafa atiyo adam ne yapsin volkan..[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 fark olur kesin..hamite zaten insan degil anca bukadar oyar bi topçu mükemmlel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 şu an fb de ayakta kalan tek adam anelka ama ona karşı da sıkı bi markaj uyguluyolar bi de top ne zaman anelkaya gelse sert oynuyolar sıkı basıyolar schalke iyi hazırlanmış fb fark yemezse kendini başarılı sayabilir bu futbolla.[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Selçugu fln çıkarın ya M. Yozgatlı yı alın oyuna[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Umutsuzluğa kapılmak erken bu maç için ama yenilirsek şampiyonlar ligi maceramız adına umutsuzluğa kapılcam.Hatta bence bu macera biter ; aurelio , luciano yok ve bu en kritik maçlarımızdan psv'ye karşı , en kötü ihtimalle berabere kalmalıyız bugün. Çok nadir bir iki pozisyon buluyoruz onları da cömertce harcıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Rewendor, 01 Kasım 2005 22:29 tarihinde demiş ki: Eveet, nerdeydi her GS BJK maç topicinde gelip gelip "x rahat alır bu maçı" "x farka gider" diye abuk subuk mesajlar yazıp karşı takımı destekleyen sivriler? Görsünler şu forumdaki mesajları da utansınlar, belki biraz adamlıktan da nasip alırlar... ii de ne alaka.. adamlıkla ne ilgisi var. gs bjk zaten birbirinden kötü iki takım.. tabi ki de karşı takımı sivriltcek. ne bekliosun?[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 fenerbahçe = alex[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Zegna, 01 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki: yedigi golde cok hatali degildi ki , 2 defansin arasindan yukselip rahatca kafa atiyo adam ne yapsin volkan.. Genel olarak ilk yarı formunu düşünerek söylemiştim ben değişiklik fikrimi.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar