Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Schalke 04 - Fenerbahçe [CL]

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

said:
Zegna, 01 Kasım 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
daha 9 kisi kalcaz gorun 2. yari

bana da öle geliyo,onlar bi ani atakta gene fenerden biri yer kırmızı ya da çift sarıdan...[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

Eveet, nerdeydi her GS BJK maç topicinde gelip gelip "x rahat alır bu maçı" "x farka gider" diye abuk subuk mesajlar yazıp karşı takımı destekleyen sivriler? Görsünler şu forumdaki mesajları da utansınlar, belki biraz adamlıktan da nasip alırlar...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Hakikaten ilk defa fener gol yedi diye üzüldüm . Bu kadar spastik amele bir kaleci olur yane helal olsun adamlara . RÜştü warya 74894864894564 katı daha iyi bir oyuncudur bundan[signature][hline][b]cats rulz =)
kimseye etmem şikayet , ağlarım ben halime;
titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime.
perdeyi zulmet çekilmiş , korkarım ikbalime.
titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahce nick'li arkadaş,şuda mutlu olan birileri olsaydı seni ve senin gibileri kışkırtmak için elinden geleni yapardı
nerdeyse herkes adam akıllı yorum yapıyo,sen de kışkırtıcı mesajlar atma,üzüleceksen kendi takımın için yorum yap,shalkea için yorum yap öyle üzül,gelip de burda millete laf atma...[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

Umutsuzluğa kapılmak erken bu maç için ama yenilirsek şampiyonlar ligi maceramız adına umutsuzluğa kapılcam.Hatta bence bu macera biter ; aurelio , luciano yok ve bu en kritik maçlarımızdan psv'ye karşı , en kötü ihtimalle berabere kalmalıyız bugün.
Çok nadir bir iki pozisyon buluyoruz onları da cömertce harcıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 01 Kasım 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
Eveet, nerdeydi her GS BJK maç topicinde gelip gelip "x rahat alır bu maçı" "x farka gider" diye abuk subuk mesajlar yazıp karşı takımı destekleyen sivriler? Görsünler şu forumdaki mesajları da utansınlar, belki biraz adamlıktan da nasip alırlar...

ii de ne alaka.. adamlıkla ne ilgisi var. gs bjk zaten birbirinden kötü iki takım.. tabi ki de karşı takımı sivriltcek. ne bekliosun?[signature][hline]you must believe in spring..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 01 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
yedigi golde cok hatali degildi ki , 2 defansin arasindan yukselip rahatca kafa atiyo adam ne yapsin volkan..

Genel olarak ilk yarı formunu düşünerek söylemiştim ben değişiklik fikrimi.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...