SavagE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bu maçı 3-1 yada 2-0 falan alır gibi gliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: thug_life, 31 Ekim 2005 16:42 tarihinde demiş ki: shalke farklı yenecek bundan adım gibi eminim fenerbahce cok zor duruma düşecek bu maç da tahminim 5-0 veya 5-1 olabilir fenerbahce penaltı dan gol atma ihtimali yüksek bu lafını yiyeceksin thug:D schalke son maçında yenildi ondan önceki maçta frankurttan 6 tane yedi üstümüze çok gelecekler eğer fb dengeli oynar ve kontralarla sonuca giderse bu maç bizim olur ama şu ana kadar öyle bi maç aldığımız yokk[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 beraberlik iyi sonuc olur deplasman sonucta.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 eet beraberlik yeterli..[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 fener fark yerse zevk alacaklar o yüzden şimdiden ben demiştim alıştırması yapıyolar[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bakın buraya yazıyorum fener bu maçı alır (keşke buraya yazcağına kupona yazsaydın be abi!)[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: ShuFuccK, 31 Ekim 2005 18:36 tarihinde demiş ki: fenerin fark yemesine imkan yok.maçın taktiği belli.milan maçındaki gibi alan daraltıp rakibi kendi sahamızda boğmak ve pas yapmalarını engellemek.bu taktiğe göre gol yemek bile zorken nasıl 5-1,5-0 gibi sonuçlar yazıosunuz anlamadım..bu maç berabere biter diye düşünüyorum.0-0 veya 1-1 yada schalkenin 2-1 gibi bi üstünlüğü olabilir. peki diyelimki 5. dakikada fenerbahe schalkenin en önemli kozu olan duran topo rganizasyonlarından gol yerse ne olucak?[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 OoOoO Fe-ner-bah-çe lay lay lay De Souzaaa??? Aleexxx[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: tunch, 31 Ekim 2005 19:48 tarihinde demiş ki: peki diyelimki 5. dakikada fenerbahe schalkenin en önemli kozu olan duran topo rganizasyonlarından gol yerse ne olucak? peki diyelim ki 5. dakkada schalke fenerin en önemli kozu olan duran top organizasyonlarından gol yerse ne olacak? peki halamın bıyıkları olsa dayım veyahut amcam olur mu? olur mu olur valla. [Bu mesaj arc tarafından 31 Ekim 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 adamlar kendi evlerinde kazanmak zorundalar haliylen defanslarının arkasında alan bırakarak oyunu biraz daha önde kuracaklar defanslarını ortasahaya yakın kuracaklar , bu noktada anelkanın gununde olup olmamasına bakacak seyler olacak gıbıme gelıyor ... Alex oynamadıgı ıcın cok daha dırı cok daha savascı bır FB beklıyorum ben acıkcası ... eger Lincoln e de extra dikkat edilirse FB galip bile gelebilir ... Schalke nin düşmeye başlayan form grafiğinide hesaba katarsak ... yukarda bir ark. duran toplar hakkında konusmus FB gecen mac attıgı 3 golude Duran toptan attı schalke ye yanlıs hatırlamıyorsam duran toplar cok daha buyuk bır sılah FB ıcın ... butun bunları toplayınca ... 3 ihtimalinde oldukca olası oldugu hıcbır sonucun surprız olmayacagı bır mac umarım seyır zevki yuksek kaliteli ve bizim kazandıgımız bir maç seyrederiz yarın ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Schalke de o kaleci varken düşünmek lazım.. sanırım berabere biter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Elrond_, 31 Ekim 2005 20:53 tarihinde demiş ki: Schalke de o kaleci varken düşünmek lazım.. +1 fenerin maçtaki en büyük kozu schalkenin kalecisi olacak hiç şüphesiz[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Fb-0 Schalke-4 :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Revenge, 31 Ekim 2005 22:42 tarihinde demiş ki: Fb-0 Schalke-4 :) o nasıl oluyor maç şükrü saraçoğludanmı?[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 halanın bıyıkları olsa dayın olamaz.. fenerbahçede duran top kullanacak adam olmadığından schalke 5. dakikada fenerbahçenin TEK tehlikesinden gol yiyemez..[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 cok kritik bi mac olacak.beraberlik isimize cok yarar. alexin oynamayacagına sewiniyorum cunku daha direncli ve kosan bi ortasahayla mucadele edecegiz. diger maca gelince milanı daha sanslı goruyorum cunku son haftalarda toparlandılar bu macı kazanıp grupta rahat bi konuma gelmek isteyeceklerdir. schalke-fb macının berabere bitecegini dusunuyorum. schalkenin ligde ve kupada aldıgı sonuclar bu mac icin olcu olamaz.aynı sey fener icinde gecerli[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Anelka, Man City'deyken frikikleri kullanıyordu.bu maçta sanırım o kullanıcak bu maçta daum nobrenin yerine Zafer'i oynatırsa FB kazanabilir[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bir onceki Schalke maciyla kesinlikle karistirmayin. Nobre-Alex gibi toplamda 1 futbolcu kadar press yapan 2 oyuncu yerine 2 kisilik oynayan Tuncay ve M.Yozgatli olucak.Orta saha Selcuk-Appiah-Aurelio-Tuncay-Yozgatli olucak. Ne kadar kreatif olabilceklerini bilemem ama uzerimizde cok baskı kurabilceklerini zannetmiyorum. Şok gol felan yenip cıkmassa belki -1,5 AH(-1EH) olabilir. Ama az gollu beraberlige yakın bi karsilasma olur diyorum. 7/10 Under 5/10 Dnb Schalke (:D Pick verir gibi oldu) Saka bi yana guzel mac olucak gecen hafta schalkenin ne yaptigina ne yedigine bakmam onlarda gercekten CL yi istiyolar. Umarim Fenerim kazanir.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Fener alır. Iddaa oynayın bence. ps: galatasaraylıyım[signature][hline]ego sum qui sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: thug_life, 31 Ekim 2005 16:42 tarihinde demiş ki: shalke farklı yenecek bundan adım gibi eminim fenerbahce cok zor duruma düşecek bu maç da tahminim 5-0 veya 5-1 olabilir fenerbahce penaltı dan gol atma ihtimali yüksek bende katiliyorum bu mac 9-0 12-2 493-23 gibi sonuclarla bitebilir...[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Schalke:2-Fenerbahçe:4 gol sırası: fb-şalke-fb-fb-şalke-fb Anelka 1 Tuncay 2 Nobre 1[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Sie, 31 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: Şok gol felan yenip cıkmassa belki -1,5 AH(-1EH) olabilir. 7/10 Under 5/10 Dnb Schalke (:D Pick verir gibi oldu) bunların türkçe meali nedir?[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 fb yencek. evet, bildiniz. fb liyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 FB bence kaybedecek ama skor hakkında tahmin yürütemiyorum...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bir gsli olarak gönlümüz fbden yana..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar