Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Schalke 04 - Fenerbahçe [CL]

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

2 maçta da rafinha tüketti feneri. helal olsun adama. birde bizim kanatlara bak. hakem de çok güzel yönetti, schalke nin 1 sarı kart pozisyonu vardı onu vermedi. Oyunun genelinde zaten kendini yere atanlara faul vermedi. Fenerli futbolcular alışamadı bu ortama ve yardım da gelmeyınce bayrağı çekti :) daha 20. dakka da belliydi kesin kırmızı kart olacağı.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Zor artık bu mağlubiyetten sonra.Milan ve PSV ile baş edemez.Bir FB'li olarak bu seneyide unutmaya razıyım.Ama önümüzdeki sezon mutlaka Nobre,Luciano ve Aurelio takımdan ayrılmalı ve yerlerine Avrupa tecrübesi olan kaliteli oyuncular getirilmeli.6 yabancı az diye yakınıyorlar yöneticiler.Adam gibi yabancılar olsaydı Fener bu gruptan lider olarak bile çıkabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Maç öncesi Nihat Özdemir'in açıklamaları ilginç geldi bana..Adam "Biz ne yapıyorsak Türk futbolu için yapıyoruz Türk futbolunu temsil ediyoruz ve Federasyondan bu yabancı hakkının artırılmasını istiyoruz"diyor akabinde sunucunun Deniz Barış ile ilgili sorusuna cevap olarak "Çözülecek,Uefa'ya şikayet ettik Federasyonu" diyor..Madem Türk Futbolu için bu kadar uğraş veriyorsun Sayın Özdemir,niye ülkenin en büyük futbol kurumu olan Federasyon'u Avrupa'ya şikayet ediyorsun..Kendi ülke sınırlarında bu konuyu çözebilirsin uğraşsan oysa ki,FB için babanı satarsın Nihat Özdemir..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü ortada yanlış bir uygulama var ve bu bugün bize yapılıyorsa yarın da size yapılabilir, öbür gün de başkalarına. gerçi pek ihtimal vermiyorum da.

ama tabi işte her şeye kötüniyet filtresinden bakanlar için bunları görmek zor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bır noktaya dıkkat cekmek ıstıyorum.dun spiker 10 bın gurbetcımız var dedı bugunse fotomacta 15bın gurbetcı dıyordu.
Halbukı macı ızleyen herkes gurbetcılerın bır koseye sıkıstıgını gorduk.
Schalke arena 60 bın kısılık bır stad boyle olunca 15 bın gurbetcının veya 10 bın gurbetcının o stadda olması pek mumkun deyıl kanımca.(kameranın cekmedıgı trıbunun yarısı bızımse o ayrı.)Buda turk basının ne kadar bos haber yaptıgının bır delılı olsun.[signature][hline]Nietsche is dead...
God!!!

[Bu mesaj Passanger tarafından 02 Kasım 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mac hakkında uzuldugum tek olay su oldu..schalke cok kotu oynadı onda taraftarının onunde ama Fb onlardan daha kotu oynadı..zaten bi Fb li olarak Fb nin gruptan cıkmasını istemiyodum cunku rakipler daha guclenecek vs..tek istedigim su gruptan 3. olarak cıkıp uefa da en az bi ceyrek final oynamasıydı o da zor gibi..

sukru saracoglunda oynayacaz milan a karsı da aurellio yok fabio yok? en iyi halimizle bile adamların ataklarını durduramadık defansımız cok kotu defanstan 2 adam gidince durum daha kotu oldu..

schalke kotu bi takımdı daum da takımını elinde olanları biliyo bol keseden sallayan bi adam degil..adam schalke maclarından 4 puan toplarız diyince evet olabilir demistim..olmaması icin hic bi neden yoktu FB schalke den kotu bi takım degil..sadece bizim bilgisayar dilinde noob diye nitelendirdigimiz takımlardan :)

simdi ne oldu isimiz mucizelere kaldı..milan puan icin varını yogunu ortaya koyacak..psv i yendik onlarda o hırsla deli gibi saldıracak..anca milan i yenip psv ile berabere kalırsak gruptan 3.olarak cıkabilecegimizi dusunuyorum bu da hayal gibi bisi..

neyse ama tek tesellim su..gecen seneyeki FB e bakıyorum bi de bugun ku FB e cok buyuk degisiklikler ve gelismeler oldu..bi dahaki sene icin daha basarılı olmamamız icin hic bi neden yok..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arc, 02 Kasım 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
şimdi bişi diicem de hakaret olacak, orda DENİZ BARIŞ ile ilgili mevzu yazıyor arkadaş, yabancı oyuncu mevzusu ile ALAKASI YOK.

önce okuyalım, sonra konuşalım.

Öncelikle fikrimi beyan ettim,okumadım izledim öyle konuşuoyurm..Nihat Özdemir gibi bir adamı Türk Futbol Dünya'sında ne sıfatla olursa olsun görmek istemiyorum bunu da artı olarak söyliim..Fikrim budur..

Deniz Barış olayına gelince..Sayın Özdemir yabancı yaptırımı için Federasyon'a sığınıyor ,Deniz Barış olayı için de Federasyon'u şikayet ediyorsa,burada bir terslik var...2 mevzuyu da ya UEFA'ya taşısın yada ülke sınırları içinde halletsin..Nabza göre şerbet olmaz ve sadece Fenerbahçeliler'in bayramı kutlanmaz sayın Özdemir sanırım bu bayram bütün müslüman aleminin..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 02 Kasım 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
neyse ama tek tesellim su..gecen seneyeki FB e bakıyorum bi de bugun ku FB e cok buyuk degisiklikler ve gelismeler oldu..bi dahaki sene icin daha basarılı olmamamız icin hic bi neden yok..

bende ona dikkat ettim. geçen sene 4 maçta 13 gol yemişsiniz ve 3 puandasınız. bu sene 8 gol yemişsiniz ve 4 puandasınız. tartışma amacıyla söylemiyorum yani gelişme var işte.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 02 Kasım 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
said:
arc, 02 Kasım 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
şimdi bişi diicem de hakaret olacak, orda DENİZ BARIŞ ile ilgili mevzu yazıyor arkadaş, yabancı oyuncu mevzusu ile ALAKASI YOK.

önce okuyalım, sonra konuşalım.

Nabza göre şerbet olmaz ve sadece Fenerbahçeliler'in bayramı kutlanmaz sayın Özdemir sanırım bu bayram bütün müslüman aleminin..

o adam bunu bilmeyecek görmeyecek akıl edemeyecek derecede kör bi fanatik maalesef[signature][hline]GALATASARAY

said:
Spastik_Serce, 02 Kasım 2005 15:19 tarihinde demiş ki:
said:
Way, 02 Kasım 2005 14:49 tarihinde demiş ki:

bende ona dikkat ettim. geçen sene 4 maçta 13 gol yemişsiniz ve 3 puandasınız. bu sene 8 gol yemişsiniz ve 4 puandasınız. tartışma amacıyla söylemiyorum yani gelişme var işte.

b@b hic gidemiyip hic gol yememek daha mı iyi plz?bide super lig 1. si gidiyo ve orda o kadar gol yiyo yani butun turk takımları arasından gelip 1. olmus bu sana bisi ifade ediyo mu ? :)

illa laf atacaksanız yazık gercekten..[signature][hline]Yağdı yağmur
Çaktı şimşek
Sende mi şair oldun be! eşoleşşek
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerli taraftarlar zannediyorlar ki birsene ŞL ye gitmekle kupanın favorisi olucak.

Hep söylüyorum ;

Türkiye Ligi kalitesiz fenerbahçe yıldıza dayalı oyun oynuyor.
Avrupa'da hiç güzel oynayamıyor.
Olan oldu Alex olmayınca ortasaha çöktü.
Tamam hakkını vermek lazım 9 kişi olmasına rağmen güzel ataklar yaptı.

ama hep diyorum.Fenerbahçe nin en az 3 sene daha ŞL tecrübesine ihtiyacı var.
Burda kayseriye malatyayı yenerek gelişemez.Gönül isterdiki ligimiz kaliteli olsunda başabaş mücadeleler olsun.Avrupaya giden takımımız direk diğer takımlardan üstün olarak başlasın.
Ama malesef değil.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...