Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Schalke 04 - Fenerbahçe [CL]

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

said:
Baluu, 01 Kasım 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
said:
tony_montana, 01 Kasım 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
ebbe sand ve 2-0 fb li arkadaşlara geçmiş olsun takmayın kafaya

Ebbe sand degil ehbe tuncay demek lazim o noktada.

alex in yokluğunu çok aradı
dizi dizi inciler...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

said:
batuhan, 01 Kasım 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
Maç bitti Shalke 04 2 - Fenerbahçe 0 geçmiş olsun.Yalnız grupta işler karıştı çıkan bence son maçta belli olur psv yenerse 6 puanı oluyo shalke 5 milan 5 fener 4

psv 7 puan olacak yenerse[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi bakalim.. Artik onumuzdeki maclara bakicaz.. : ))

80 - 90 arasi iyi bir ivme yakalamistik ama işte shalke gene atti.

Hepimize gecmis olsun.[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
Msn messengerin tek rakibi deneyin..
Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 01 Kasım 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
milanla schalke berabere kalir biz psv den 3 puan alabilirsek son maclara kaliyor iste. eger psv ye yenilirsek finish

İlk maçımız Kadıköyde Milan la , grupta hala puanlar dengede her şey olur bu grupta.[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

Evet umarim psv macini gene kazaniriz. Bilmiyorum simdi birde eksikler artti malum 2 kirmizi kart felan..

Fenerbahcemiz gene sinifta kaldi. Ahhh Beee..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

Abi valla biraz zor gibi. Simdi iyice stres olucaklar. Gerci Fenerbahce stres'e gelince iyi oynuyor ama. Neyse artik gorecez hep beraber..

Herkese İyi Aksamlar.[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
Sosyal ağlarda paylaş

milan macını kazanırsak biseyler olabilir ama cok zor.
milanın bizi k.koyde yener.
hem onemli eksiklerimiz olacak hemde milan artık herseyini ortaya koyacak.
bugun fenerbahce mucadeleden yoksun oynadı,ikinci yarıda 11 kisi oynasaydık belki daha farklı olabilirdi ama warsayımlarlada hareket etmek yanlıs.
neyse sonucta sampiyonlar liginde bir ust tur bence mucizelere kaldı,milanı yenersek 3.luk iddiamızı surdurebiliriz.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 01 Kasım 2005 23:38 tarihinde demiş ki:
bu şerefsiz hakem milli takımıda yakar , 9 kişiyle bu kadar ne bekliyonuz

Pardon ne gibi serefsizlik? Hakaret etmek de ne zamandir serbest bu forumlarda? Simdi ben de sana serefsiz desem sorun yok mu yani?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sergen, 01 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
said:
Bonjo, 01 Kasım 2005 23:38 tarihinde demiş ki:
bu şerefsiz hakem milli takımıda yakar , 9 kişiyle bu kadar ne bekliyonuz

alıştınız tabi papilaya falan böyle düzgün hakemlere laf atarsınız

ne olursa olsun 9 kişi çıktık aslanlar gibi oynadık , sizin gibi hakem hakem diye ağlamıyoruz..
yemişim giden 3 puan olsun.[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

milan da yenilio psv ye buarada. hiç umduğum gibi olmadı maç
özet :
ilk yarı pek izleyemedim ama babamın küfürlerinden tuncayn kötü oynadığını biliorum :D
salak bi golmüş yediğimiz..
ikinci yarı : selçuk zaten
batırıyordu .son maçlarda da saçmalamıştı.
ümit zaten başarı grafiği düşüyor . hamit i tutamayınca faul yapmaya başladı.

9 kişi kaldıktan sonra,53. dsakikadan itibaren bizim sahada oynanmaya başlandı. FB 9 kişiye göre iyi oynadı , zawallı anelka'm (Sahiplenirim) tek başına naapsın orada??zaten 2 adam tutuyordu (2 adam da çay kahve servisi yapıyordu schalkede.o derece gereksizlerdi yanii)
haa appiah ı bğendim . röweşatayla kurtardı grafiği eheh =)
alex yoktu , aurelio nasıl atıldı bilmiorum ama şaşırdım açıkçası . milan maçında lucianoı da alex de yok kötü oldu.

neyse artık .. son yediğimiz gole de uyuz oldum . hırrr..[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...