SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hem item ım hem param hatta magic shield scrol um biLe silindi yada Hacklendim.Merak ettiğim hacklendimmi ? o yüsden açtım topic i kimsenin silinen parası yada item ı varmı ?[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 gm scrollunu naapsın görev yapıp almadın mı onu?[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hayır pazardan aLdıydım[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunhar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 henuz ıseyım gıtmedı benım...ama ke ye gecerken tum param sılınmıstı 1 gun once...[signature][hline]ares lvl 64 prıest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 e güselde herşeyin mi dupe bea bence hack yemişsindir geçmiş ossun :([signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 offf saoL neLer gitti bi biLsen bene beraber agLarsın :([signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 walla o zmn anlatma zati ağlamak istiom rezil rüsvan olmayalım ps:çok ciddiyim ağlayacam şincik :([signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 muhtemelen hacklandin. itemler silinmedi daha. Hepimiz sabırsızlıkla bekliyoz.................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 SlmTurkmusun beramustamı oynamaktasın .. şayet öyleyse bir çok kişinin aynı anda hack yediğini (database den) ve gm, Kol Adm in charları rollback edeceğini açıklamış olduğunu sölersem rahatlarsın umarım ama bunun dışında bir bilgi vermedi godfrey ben yakın da hacklenenler ile temasa geçecem dedi.. Tabi pre aldırtmak için KOL un bir oyunuda olabilr.. Komplo teorileri üretmekte üstüme yoktur :utaniem: * cough * cough * cough * :utaniem:[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 9xxxx / bu np yide güncellemek bayıyı canım 2 günde bi deyiştir...:P Server : B Clan: THEONE ID SOFTWARE 'E KAPAKKK OLSUN!!! http://img323.imageshack.us/img323/5166/kapaaaaaaaak7gg.jpg http://img453.imageshack.us/img453/9536/kapaaaaaaaak25lc.jpg ^^ANLAMAYANA BU^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 server açıldımıki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: wastyrx, 01 Kasım 2005 22:45 tarihinde demiş ki: e güselde herşeyin mi dupe bea bence hack yemişsindir geçmiş ossun :( çok fazla item ı dupe olunca sanırım bütün itemlar silinio np 0 lanıo Lvl 1 e düşürülüo[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yok marlon öle olmadı benımki resmen hacklemişler abi magic shield scrol u çalabilecek kapasitede ezik bi hırsız var ya.şimdi magic shield scrol degersizmi demeyin char daki diğer itemları saymak zorunda kaLırım =) Darkling eğer öLe oLursa bana bu mutLu haberi verdiğin için sana oyunda bi hediye aLıcam =) _furisode_ char iLe oynuom beramusta [signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine [Bu mesaj SlmTurkmusun tarafından 02 Kasım 2005 03:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bişi deyil karşılık beklemem asla. esas benim canımı sıkan bu hack lerin hepsinin aynı saat lere denk gelmesi ve gm in buna özel notice geçmesi.. gerçekten ciddi bir sorun bence. (?) edit: orc? human? [signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 9xxxx / bu np yide güncellemek bayıyı canım 2 günde bi deyiştir...:P Server : B Clan: THEONE ID SOFTWARE 'E KAPAKKK OLSUN!!! http://img323.imageshack.us/img323/5166/kapaaaaaaaak7gg.jpg http://img453.imageshack.us/img453/9536/kapaaaaaaaak25lc.jpg ^^ANLAMAYANA BU^^ [Bu mesaj Thadeus tarafından 02 Kasım 2005 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Daha Ciddi bi Sorun oLamaz bence.. Komik bişi ya.. Merak ettiğim sadece Premium u oLmayan Char Lara mı yaptıLar ??[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine [Bu mesaj SlmTurkmusun tarafından 02 Kasım 2005 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yüksek lvl lı birkaç kişi var kulağıma gelen ama pre sahıbi olup olmadıkları hakkında bilgim yok zaten pre olsalar da çok ciddi bir şekilde ustune gitmedikçede ilgilenmiyorlar. Mage charım vardı serverin ilk lvl 62 lerinden tanırsınız doombringer ama bi hacklendi tum türkiye charla oynuyordu nerdeyse.. sorun şuydu onda şifre ile oyuna logın oluyordu ama web sitesine olmuyordu atılan maiilere char 62 den 30 a delvl olunca cvp verdiler !?!?! (arada 3 ay oynayamadım charla..3 ay beklediler )[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 9xxxx / bu np yide güncellemek bayıyı canım 2 günde bi deyiştir...:P Server : B Clan: THEONE ID SOFTWARE 'E KAPAKKK OLSUN!!! http://img323.imageshack.us/img323/5166/kapaaaaaaaak7gg.jpg http://img453.imageshack.us/img453/9536/kapaaaaaaaak25lc.jpg ^^ANLAMAYANA BU^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPirtLeSS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bnmde anneanneden kalma +3 oklavam vardı umarım silinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 doombringer ı hatırLadım.bende beramus un iLk Lerindendim ya baya eski ilk unexpected idi nickim orc basladım sora sıkıLdım human oLdum.sora bi name change C4ndyShop yaptım nicki =) sora bi name change daha SlmTurkmusun Yaptım DonduyandanVerdi iLe clan kurduk 2 kişi bi süre takıldık sora Char ı sattım[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 geçen kasalım dedik doom ugelen pm ler içler acısı.. ahmet abi naber nasılsın.. husoo gel la kastır açık beni.. murat abi gelsene acık bana para ver.. falan filan ak tek kişiye eses sahıbı olduğumu anlatmak 10 dk mı alınca sınır oldum girmiyom neyse seek de çok komik görünüyordu char ya lvl 30 elemental lord :P o sıralar çok fazla civciv nova atıyodu zombilerde kasarkene ne geyikler olmuştu hehehe adam seek aç diodu lvl 30 elemental lord :P[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 9xxxx / bu np yide güncellemek bayıyı canım 2 günde bi deyiştir...:P Server : B Clan: THEONE ID SOFTWARE 'E KAPAKKK OLSUN!!! http://img323.imageshack.us/img323/5166/kapaaaaaaaak7gg.jpg http://img453.imageshack.us/img453/9536/kapaaaaaaaak25lc.jpg ^^ANLAMAYANA BU^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 auzhduhaudhauhda harbi geyik =)[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine [Bu mesaj SlmTurkmusun tarafından 02 Kasım 2005 04:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 lvl 30 elemental lord ^^ gülelimmi üzellimmi belli değil valla yazık ya:/ aynısı bizim içinde geçerli Fr0mhell die bi charımız vardı areste onu hackeldir şifre değişmiyor. ama daha bi lvl düşürmüşler 62 den 61. =)[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar