duygum15 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 BU KONUDA YARDIM BEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Adam hep offlinesa engellemiştir.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 http://www.blockstatus.com/msn/stchecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu adrese kendimizinkini mi yoksa engellediğinden şüphe duyduğumuz elemanı mı yazıyoruz[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 @Eternalus İyide bunu buraya yazana kadar direk orda denesen daha kısa sürmezmi.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eleman mı kendi mailimiz mi hangisine evet? edit: said: FreEmoon, 02 Kasım 2005 17:30 tarihinde demiş ki: @Eternalus İyide bunu buraya yazana kadar direk orda denesen daha kısa sürmezmi. hocam denedim ama bişey anlamadım. eğer adamınkini yazarsak da bizmkini bilirse işin içine spyware girer di mi ama? edit2: status checker çalışmıyo beyler boşuna kasmayın. Anladığım kadarıyla sende offline olan adamın maili giriyosun o da sana adamın online ya da offline olduğunu söylüyo. özet olarak eğer sende offline görünüp burda online ise adam seni engellemiş oluyo. ama status checkera kendi accimi yazdım offline dedi. ama online ım. sanırım bu site dandik :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage [Bu mesaj Eternalus tarafından 02 Kasım 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Eternalus tarafından 02 Kasım 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yok be güzel kardeşim sadece adamın online olup olmadığını görüyosun ordan, eğer adamı yazdığında altında online yazıyosa ama senin listede offline ise blocklamış demektir seni.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Valla ben tüm listem için denedim listede kim online ise , hepsini doğru yazdı. 5-6 tanede offline denedim onlarda doğruydu. Belki belli aralıklarla güncelliyodur listeyi, bide sen kendini offline ayarlamış olmıyasın.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sitede yazıyor ki, Does it show 100% correct status? Yes, but we do not guarantee it. As on January 16, 2004, Microsoft has patched the method which MSN Status Checker was using, Now if the person has "Only people in my allow list can see my status and send me messages" option enabled, then you will see them offline. And we cant do anything with this.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Eğer birisi seni engellemişse bir nedeni vardır diyip sorunu kendinde aricaksın. Sorun olmadığından %100 eminsen, karşıda ki insanı embo,şebek,dombili olarak kabullenip irtibatı kesiceksin.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yava$ yava$ Öyle pat diye anlamak yok...[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duygum15 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya burda hepsi offline bu nasıl iş anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 privacy'e gir, kişi ye sağ tuşla tıkla. eğer delete contact seçilebiliyorsa, blocklamış veya listesinde diilsin. hiç online olmuyorsa silmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 engellemisse anliyamazsiniz, zaten sildiyse ozaman delete aktif oluyor[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 vimpir +1[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 cok mutluyum birisi beni destekledi:D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 DMSN diye bi program var. Gösteriyor büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 gostermıyor DMSN sizi blocklayanı[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bizim bi kuralımız var. başlığın tamamı büyük harfle yazılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 amsn gosteriyor sileni veya blocklayani.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 İnsanların temel haklarına saygılı olsakta, bize söylemek istemediği birşeyi hilen ve cebren öğrenmeye çalışmasak daha güzel olmaz mı bu hayat?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bu şekilde topic açmaya devam edersen patide engellendiğinide anlaman gerekebilir.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar