Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN DE ENGELLENDİĞİNİ NASIL ANLARSIN

duygum15

Öne çıkan mesajlar

bu adrese kendimizinkini mi yoksa engellediğinden şüphe duyduğumuz elemanı mı yazıyoruz[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

eleman mı kendi mailimiz mi hangisine evet?

edit:
said:
FreEmoon, 02 Kasım 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
@Eternalus

İyide bunu buraya yazana kadar direk orda denesen daha kısa sürmezmi.

hocam denedim ama bişey anlamadım. eğer adamınkini yazarsak da bizmkini bilirse işin içine spyware girer di mi ama?

edit2: status checker çalışmıyo beyler boşuna kasmayın. Anladığım kadarıyla sende offline olan adamın maili giriyosun o da sana adamın online ya da offline olduğunu söylüyo. özet olarak eğer sende offline görünüp burda online ise adam seni engellemiş oluyo. ama status checkera kendi accimi yazdım offline dedi. ama online ım. sanırım bu site dandik :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage

[Bu mesaj Eternalus tarafından 02 Kasım 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Eternalus tarafından 02 Kasım 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok be güzel kardeşim sadece adamın online olup olmadığını görüyosun ordan, eğer adamı yazdığında altında online yazıyosa ama senin listede offline ise blocklamış demektir seni.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben tüm listem için denedim listede kim online ise , hepsini doğru yazdı. 5-6 tanede offline denedim onlarda doğruydu. Belki belli aralıklarla güncelliyodur listeyi, bide sen kendini offline ayarlamış olmıyasın.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Sitede yazıyor ki,

Does it show 100% correct status?
Yes, but we do not guarantee it. As on January 16, 2004, Microsoft has patched the method which MSN Status Checker was using, Now if the person has "Only people in my allow list can see my status and send me messages" option enabled, then you will see them offline. And we cant do anything with this.
[signature][hline]Ethernass
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer birisi seni engellemişse bir nedeni vardır diyip sorunu kendinde aricaksın. Sorun olmadığından %100 eminsen, karşıda ki insanı embo,şebek,dombili olarak kabullenip irtibatı kesiceksin.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Sosyal ağlarda paylaş

Yava$ yava$
Öyle pat diye anlamak yok...[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların temel haklarına saygılı olsakta, bize söylemek istemediği birşeyi hilen ve cebren öğrenmeye çalışmasak daha güzel olmaz mı bu hayat?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...