Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palantis

Mboma

Öne çıkan mesajlar

http://www.palantis.com/index.php ne siteye giriyor ne oyuna giriyor nooldu buna ya tamda oyundan zevk almaya baslamistik bilen biri varsa sölesin yaw ne zaman acilacak veya buna benzer baska oyunlar varsa onlarinda linklerini verebilirsiniz...[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''>
Sosyal ağlarda paylaş

Heh burda ben devreye giriyorum.

Palantis serveri Host firmalsının (Yada Firmalarının) Azizliğine uğradı.Bu gibi iyi düşünülerek hazırlanmış bir oyunun bu gibi sebeplerden aksaması hepimizi üzüyor.Bu değiştirdiğimiz 3. server.Databaseimiz biraz büyük olduğu için serverda kopmalar yaşanıyor.Zaten şu anda geçek makinemizde değiliz.Gerçek makineye 1-2 gün içinde geçiceğiz.Oyuncularımızdan biraz sabır diliyorum.Herşey çok güzel olacak.

İyi Günler.
Dragon...[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasin dediqi gibi oyundan zevk almaya basladik ama giremiyoruz siteye...cok guzel bi oyun hosuma gitti. ama boyle sorunlar yuzunden sıkılıp birakabilirim. ve bu sorunlar duzelmesse oyunu oynayacak fazla kimse kalmaz diye dusunuyorum..[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...