Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 fransuxa ısın zor gıbı gozukuyo kafam karıstı resmen Allah kolaylık wersın ben yatıyorum ya ...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Saol Famy cim : )[signature][hline][b]oyuncak emir ... oyun bitti dimi cnm ?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hakikaten çok teşekkür ederim resmen aydınlandım desem yerıdır eksık olmayın :) + Hayırlı bayramlar [signature][hline][b]oyuncak emir ... oyun bitti dimi cnm ?!?! [Bu mesaj Fransuxa tarafından 03 Kasım 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya cok üzüldüm okurken gerçekten:( malesef var iste böyle ''dengesizler'',üzme kendini diycem ama lafla olmuyor tabiki:( ama onun gibi biri için deger mi? senin resmen duygularinla oynamis(ustune fazla gelmek istemem ama..) deger verilecek kiz degilmis ama yine de uzulme,benim de benzeri basimdan gecmisti,1 yil agladim bunalima girdim resmen ama su an baskasiylayim ve cok mutluyum,eminim ki sen de senin sevgine lâyik birini mutlaka bulursun,kendini üzmemeye çalis !!! böyle durumlarda zor bile olsa sabir olmak gerekiyor,sonucta üstesinden gelemeyecegin herhangi bir sey oldugu sanmiyorum.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ehmm..ya da sabir olma da direkt sabirli ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kadınlar ne şeytani yaratıklar ya. tiksindim ilk mesajı okuyunca. ama gay olmak da bayaa iğrenç o yüzden kadınlara devam diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar