Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baldur's gate3

Quickayi

Öne çıkan mesajlar

baldur's gate 3 ün tanıtım görüntülerini tv de yabancı bir prog da gördüm..olağanüstü olmuş ama ne zaman çıkacağını bilmiyorum eğer black isle oyunları ile ilgilenen warsa cvplarını kısa sürede bekliyorum..bir de icewind dale 2 de fellwood daym fakat ormandan çıkışı bulamıyorum eğer route u bile varsa yardmcı olsn..
Sosyal ağlarda paylaş

Dark Allience konsollar için çıkan, aksyona daha fazla önem veren bi baldur oyunu, Baldur's Gate 3 değil yani.

BG3 le ilgili EB gamesde 2004 diye bi tarih yayınlanmıştı ama sonradan kaldırdılar onu. Homelan dan konuyla ilgili açıklama :
Dispite a pre-order listing at EBGames.com for Baldur's Gate 3, HomeLAN has learned that a third game in the popular Interplay RPG series is NOT in the cards. A spokesperson for Vivendi Universal Games (who handles the PR and distribution for Interplay) told HomeLAN today, "For the record, Baldur's Gate 3 is not in development currently. There are no plans to develop Baldur's Gate 3 at this time."[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...