Quickayi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 baldur's gate 3 ün tanıtım görüntülerini tv de yabancı bir prog da gördüm..olağanüstü olmuş ama ne zaman çıkacağını bilmiyorum eğer black isle oyunları ile ilgilenen warsa cvplarını kısa sürede bekliyorum..bir de icewind dale 2 de fellwood daym fakat ormandan çıkışı bulamıyorum eğer route u bile varsa yardmcı olsn..
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 nasil devam ettireceklerki konu bakimindan[hline]
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Yanlış hatırlamıyorsam ordaki hayalet'e yardım etmen gerekiyordu sonra o sana yolu gösteriyor 3 tane wisp kesip yardım ediorsun[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Bi oynayamadım gitti şü BG oyununu. Bu arada aşağıda Bilgisayar oyunları kısmımız var keşke oraya açsaydın.[hline]Kalplerdeki Kaymak
Quickayi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 şimdi farkettim bu günlerde dalgınım zaten yeni üyelerden sayılırım..ama orda da açabilirim..
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Zannetmiyorum çıkartmazlar bg3 ü.Hikayeyi devam ettirmek çok zor çünkü.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.
Quickayi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 baldur's gate 3 diğer çıkan icewind1-2 ve diğer baldur lardan farklı olarak kamera açısı 360 derece çevirilebiliyormuş büyü efektleri daha da geliştirilmiş zaten bütün oyunlarında olduğu gbi ses efektleri muhteşem..
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Zaten o bi üçleme kesin çıkacak 3d grafikler falan olcak.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo!
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hangi sitede gördüysen link ver bari bizede bizde görelim...[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.
Quickayi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 tv de gördüm muhteşem oyunun motorunda bulanan buglar düzeltilmiş yani adamlar kapılarda sık sık sıkışmıyolar ztn 360 derece kamera açısı herşeyi çözmüş..
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ne zaman çıkacakmış bari bir bilgi var mı[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.
Quickayi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 konu bakımından da tamamen ayrı bi olay yaratmış olmalılar ki bu daha iyi baldur's gate 2 ye 7. level başlamak benim için hayal kırıklığı olmuştu karaktere emeğim geçmemiş gibi oldu bg3 te umarım 1. level başlanıyordur..
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konu Dışı?!?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
Quickayi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 sanırım görmüş olduğm baldur's gate dark alliance 2.. daha ayrıntılı bilgi ve screenshotlar için www.blackisle.com ı ziyaret edebilirsiniz..
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 icewind 2 de ice taple da kaldım heryeri temizledim ring of rem ile ilgili bi sorun war gıcık oldum başka oynicak oyunda yok!bg 3 yakın bi tarihte çıkar umarım![hline][b]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b] icq:163898974
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Dark Allience konsollar için çıkan, aksyona daha fazla önem veren bi baldur oyunu, Baldur's Gate 3 değil yani. BG3 le ilgili EB gamesde 2004 diye bi tarih yayınlanmıştı ama sonradan kaldırdılar onu. Homelan dan konuyla ilgili açıklama : Dispite a pre-order listing at EBGames.com for Baldur's Gate 3, HomeLAN has learned that a third game in the popular Interplay RPG series is NOT in the cards. A spokesperson for Vivendi Universal Games (who handles the PR and distribution for Interplay) told HomeLAN today, "For the record, Baldur's Gate 3 is not in development currently. There are no plans to develop Baldur's Gate 3 at this time."[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Öne çıkan mesajlar