Quickayi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 baldur's gate 3 ün tanıtım görüntülerini tv de yabancı bir prog da gördüm..olağanüstü olmuş ama ne zaman çıkacağını bilmiyorum eğer black isle oyunları ile ilgilenen warsa cvplarını kısa sürede bekliyorum..bir de icewind dale 2 de fellwood daym fakat ormandan çıkışı bulamıyorum eğer route u bile varsa yardmcı olsn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 nasil devam ettireceklerki konu bakimindan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Yanlış hatırlamıyorsam ordaki hayalet'e yardım etmen gerekiyordu sonra o sana yolu gösteriyor 3 tane wisp kesip yardım ediorsun[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Bi oynayamadım gitti şü BG oyununu. Bu arada aşağıda Bilgisayar oyunları kısmımız var keşke oraya açsaydın.[hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quickayi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 şimdi farkettim bu günlerde dalgınım zaten yeni üyelerden sayılırım..ama orda da açabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Zannetmiyorum çıkartmazlar bg3 ü.Hikayeyi devam ettirmek çok zor çünkü.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quickayi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 baldur's gate 3 diğer çıkan icewind1-2 ve diğer baldur lardan farklı olarak kamera açısı 360 derece çevirilebiliyormuş büyü efektleri daha da geliştirilmiş zaten bütün oyunlarında olduğu gbi ses efektleri muhteşem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Zaten o bi üçleme kesin çıkacak 3d grafikler falan olcak.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hangi sitede gördüysen link ver bari bizede bizde görelim...[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quickayi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 tv de gördüm muhteşem oyunun motorunda bulanan buglar düzeltilmiş yani adamlar kapılarda sık sık sıkışmıyolar ztn 360 derece kamera açısı herşeyi çözmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ne zaman çıkacakmış bari bir bilgi var mı[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quickayi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 konu bakımından da tamamen ayrı bi olay yaratmış olmalılar ki bu daha iyi baldur's gate 2 ye 7. level başlamak benim için hayal kırıklığı olmuştu karaktere emeğim geçmemiş gibi oldu bg3 te umarım 1. level başlanıyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konu Dışı?!?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quickayi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 sanırım görmüş olduğm baldur's gate dark alliance 2.. daha ayrıntılı bilgi ve screenshotlar için www.blackisle.com ı ziyaret edebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 icewind 2 de ice taple da kaldım heryeri temizledim ring of rem ile ilgili bi sorun war gıcık oldum başka oynicak oyunda yok!bg 3 yakın bi tarihte çıkar umarım![hline][b]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Dark Allience konsollar için çıkan, aksyona daha fazla önem veren bi baldur oyunu, Baldur's Gate 3 değil yani. BG3 le ilgili EB gamesde 2004 diye bi tarih yayınlanmıştı ama sonradan kaldırdılar onu. Homelan dan konuyla ilgili açıklama : Dispite a pre-order listing at EBGames.com for Baldur's Gate 3, HomeLAN has learned that a third game in the popular Interplay RPG series is NOT in the cards. A spokesperson for Vivendi Universal Games (who handles the PR and distribution for Interplay) told HomeLAN today, "For the record, Baldur's Gate 3 is not in development currently. There are no plans to develop Baldur's Gate 3 at this time."[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar