dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tamam tatanos efendi, nerde erkek resim istiyoruz![signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 solist gaymidir değilmidir bilmiyorum ama yaptığı müziğin gay müziği ve "ben metalciyaaağğm" diye bağırınan özenti gothic kız müziği olduğu kesin :D go than![signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 LAN LAN 1 DAKKA UZAKLAŞTIK, HEMEN İÇİNE ETMİŞİNİZ KONUNUN!!! Kardeşim önce erkek denince maço resimleri koyarsınız,sonra kadın-erkek eşitliği diye bağırıp çağırırsınız. Bu mudur yani erkek? Berdan MArdini veya Polat abimizi oynayan arkadaş mıdır bize göre? Hayır! Yani tabii onlar da erkektir de, bizim kendimize model olarak aldığımız kişiler değiller. Amma ve lakin, erkek dediğin kıllı ve kısa bacaklı olmak zorunda değilse de, tüysüz göğsünü millete teşhir edip orta parmaklı resimlerle erkek olduğunu kanıtlamaya çalışan bi eleman da olmamalıdır. Saygılarımla efenim... WE HATE GAY METAL!!![signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ayrıyetten google'a "erkek insan" yazdım, sonuçlardan biri bu[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: thelegbra, 02 Kasım 2005 22:38 tarihinde demiş ki: solist gaymidir değilmidir bilmiyorum ama yaptığı müziğin gay müziği ve "ben metalciyaaağğm" diye bağırınan özenti gothic kız müziği olduğu kesin :D go than! bence yaptıgın yorumlara dikkat et dimi hayatım *!oklavasını kontrol eder, caliştigindan emindir*[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 simdi iki hatun cikip him , evanescence dinleyip havalara giriyor diye biz mi suclu olduk... ben kalkip bütün ibrahim tatlises dinleyenlere kro diyomuyum? [spo1=wuhuu]diyorum tabiiki : KRO![/spo] erkeklik görecelidir, herkes erkekligini sizin gibi yasamak zorunda degil, ville'cigimde istedigi gibi yasiyor iste, hic kasilmadan vs.vs. =P sizin asil kil oldugunuz , kizlarin cogunun ville'ye hasta olmalari , begenmeleri. anlayamiyosunuz di mi o yüzden gay may diye pok atiyorsunuz.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide..
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Valla Nil hanım, o adama aşık olacak kızlar, benden uzak olsunlar zati, istemem öylelerini... Kız dediğin aklı başında olacak, allahın özentisine özentilik yaparsa dediğim gibi, gitsin ona aşık olsun bana değil :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
sir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hah, kroyum ama para bende![signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 konuyu nerden nereye getirdiniz, şarkıları tartısırken adamın cinsel tercihi geldi gundeme(her him topikinin kaderi) çekemiyorsunuz o bakıslar sizde yok, asın bunları:P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tamam cok sexy bakiyo size gore, cok yakisikli cok tatli bilmem ne. hic aklinizdan gecirmiyo musunuz bu adam kizlara karsi hicbisi hissetmiyo, niye ben bundan hoslaniyorum diye ARKADASSIM?![signature][hline]oyle iste.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Şimdi Ville Valo'nun da bir albenisi var yani yok değil :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: thanatos, 02 Kasım 2005 22:56 tarihinde demiş ki: tamam cok sexy bakiyo size gore, cok yakisikli cok tatli bilmem ne. hic aklinizdan gecirmiyo musunuz bu adam kizlara karsi hicbisi hissetmiyo, niye ben bundan hoslaniyorum diye ARKADASSIM?! ben senin amacını anlıyorum, bizi nefret ettirip kendine kapatacaksın cillop gibi oglanı, yemezler cicim.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Allahım yarabbim, benim de olsa 200 bin yüz milyon dolarım, ben de tutarım fotoşopçunun kralını, bende de olur o bakışın kralı... Gel gör ki ben dfoğal ama heteroseksüel kalmayı tercih ediyorum yapay bir homoseksüelliğe... Bakışlar yokmuş... Bah, gece görseler korkacakları adamı bana övmüyolarmı, kafayı yiyorum ya... Beyyybiii coyin mii in deeet... Hayır metal dediğin insanı çoşturur kudurtur, yerinde duramazsın, bu herif bi klip çekiyo, mayışmış bi kenarda, hayat şöyle zordu da, böyle yorgunuz da, çok genç yaşta yaşama sevincimi kaybettim de, ben ölürsem benimle gelir misin diye, ingilizce arabesk yapıyo, bizim zavallı hatun vatandaşlarımız da "ayyyy ne küsel adaaaamm... Ne küsel metaaall" diye bunu dinleyip, sonra bize övüyolar... Katılmıyorum kardeşim sana ölümde mölümde, git geber tek başına...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Asteroth, 02 Kasım 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Allahım yarabbim, benim de olsa 200 bin yüz milyon dolarım, ben de tutarım fotoşopçunun kralını, bende de olur o bakışın kralı... Gel gör ki ben dfoğal ama heteroseksüel kalmayı tercih ediyorum yapay bir homoseksüelliğe... Bakışlar yokmuş... Bah, gece görseler korkacakları adamı bana övmüyolarmı, kafayı yiyorum ya... Beyyybiii coyin mii in deeet... Hayır metal dediğin insanı çoşturur kudurtur, yerinde duramazsın, bu herif bi klip çekiyo, mayışmış bi kenarda, hayat şöyle zordu da, böyle yorgunuz da, çok genç yaşta yaşama sevincimi kaybettim de, ben ölürsem benimle gelir misin diye, ingilizce arabesk yapıyo, bizim zavallı hatun vatandaşlarımız da "ayyyy ne küsel adaaaamm... Ne küsel metaaall" diye bunu dinleyip, sonra bize övüyolar... Katılmıyorum kardeşim sana ölümde mölümde, git geber tek başına... Doom'da bir metal türüdür ve insanı yerine çivileyip ağlatır..İlla kudurmak gerekmiyor metal akımında..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Benim metal anlayışım odur valla, doom metali metal olarak kabul etmiyorum ben... Haa "Doom metal" diye bilinen müzik iyi midir? İyidir ama metal deyince ismi gibi sert bir müzik türü bekliyorum ben...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Asteroth, 02 Kasım 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Benim metal anlayışım odur valla, doom metali metal olarak kabul etmiyorum ben... Haa "Doom metal" diye bilinen müzik iyi midir? İyidir ama metal deyince ismi gibi sert bir müzik türü bekliyorum ben... Tamam da sert rifflerle de doom yapılır..Bknz. Anathema Silent Enigma ve öncesi,Paradise Lost,My Dying Bride..Gayet sert ve dokunaklı coşmuyorsun ama sersemliyorsun :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Abi müzik sert, kafa sallatıcı olmalı metal denildiğinde, sözlerine (lyrics) o kadar da takılınmamalı... Kafa sersemletici de yeri geldiğinde güzeldir tabii, Anathema'ya ailecek tapınıyoruz biz, ama o müziği "Lan biraz metal dinleyeyim de, kafamı dağıtayım" diye değil, "Ulan efkar bastı yine iyi mi" mantığıyla dinliyoruz... Sert kısımları olabilir, ama sözleri ve anlatmak istedikleri , müziğin önüne geçecek derecede güzel olduğu zaman metal olarak bakamıyorum ben o tarz müziğe...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Asteroth, 02 Kasım 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Abi müzik sert, kafa sallatıcı olmalı metal denildiğinde, sözlerine (lyrics) o kadar da takılınmamalı... edit: tamamını okuyup edikliyorum düşüncemi [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... [Bu mesaj dory tarafından 02 Kasım 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Anlamadın dory, devamını oku bak. Sadece "metal" denildiğinde ilk aklıma gelenin heavy metal olduğunu, onda da sözlerin metalin bazı diğer kollarındaki kadar önemli olmadığını vurgulamak için söyledim ben onu... Ailecek Anathema'ya ve Opeth'e hayran kişiler olarak, sözlere önem vermememiz, saçma olurdu zati...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Asteroth, 02 Kasım 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Abi müzik sert, kafa sallatıcı olmalı metal denildiğinde, sözlerine (lyrics) o kadar da takılınmamalı... Kafa sersemletici de yeri geldiğinde güzeldir tabii, Anathema'ya ailecek tapınıyoruz biz, ama o müziği "Lan biraz metal dinleyeyim de, kafamı dağıtayım" diye değil, "Ulan efkar bastı yine iyi mi" mantığıyla dinliyoruz... Sert kısımları olabilir, ama sözleri ve anlatmak istedikleri , müziğin önüne geçecek derecede güzel olduğu zaman metal olarak bakamıyorum ben o tarz müziğe... Mesela metalin dikalası olan Swedish Death'in öncüsü In Flames'i düşün..;sözler dikkat edersen ön planda..Anders çok fazla şey anlatmak istiyor,bunu sert bir müzik eşliğinde de yapabiliyor..Aynı Doom metal'de öyle sözler çok iyi sert rifflerle desteklenebiliyor.. Anathema-Silent Enigma albümünden Restless Oblivion,A Dying Wish gibi şarkılar artık metal değilse ne?Ya da My Dying Bride-Angel and the dark river albümü...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Asteroth, 02 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Anlamadın dory, devamını oku bak. Sadece "metal" denildiğinde ilk aklıma gelenin heavy metal olduğunu, onda da sözlerin metalin bazı diğer kollarındaki kadar önemli olmadığını vurgulamak için söyledim ben onu... Ailecek Anathema'ya ve Opeth'e hayran kişiler olarak, sözlere önem vermememiz, saçma olurdu zati... O zaman metal'de de oldschool olayını yaşayanlardansın :) Judas,Iron Maiden,Nosferatu falam[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ehue anlatamadım yahu bi türlü :) En kısa ve basit haliyle şunu demeye çalışıyorum, metal denince önce tabları sonra sözleri yazılan şarkılardan bahsediyorum. Önce sözlerini yazıp (duygularını kağıda döküp) sonra ona uygun müzik yazdıklarında, daha duygusal, daha derinden etkiliyo adamı. Ha çok da güzel oluyo ama ben heavy metal'deki yüzeyselliği ararken o derinden etkileyen şarkıyı neyleyeyim? Ayrıyetten In Flames olayı sözkonusu olunca, Anders'in derdi var, bişeyler anlatmak istiyor, ama müziğinden de taviz veremiyor, sonuçta önemli bir konuyu brutal bir şekilde, sert bir müzikle verdiği için, ben onu da kafa sallamak için dinliyorum :P[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Asteroth, 02 Kasım 2005 23:52 tarihinde demiş ki: Ehue anlatamadım yahu bi türlü :) En kısa ve basit haliyle şunu demeye çalışıyorum, metal denince önce tabları sonra sözleri yazılan şarkılardan bahsediyorum. Önce sözlerini yazıp (duygularını kağıda döküp) sonra ona uygun müzik yazdıklarında, daha duygusal, daha derinden etkiliyo adamı. Ha çok da güzel oluyo ama ben heavy metal'deki yüzeyselliği ararken o derinden etkileyen şarkıyı neyleyeyim? Ayrıyetten In Flames olayı sözkonusu olunca, Anders'in derdi var, bişeyler anlatmak istiyor, ama müziğinden de taviz veremiyor, sonuçta önemli bir konuyu brutal bir şekilde, sert bir müzikle verdiği için, ben onu da kafa sallamak için dinliyorum :P Kafa sallarken düşünmek..Önemli olanda bu zaten..In Flames olayı yaratır ve yönetir.. :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Grup tartışmasına çevirmeyelim lafı şimdi istersen ;)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Asteroth, 02 Kasım 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Benim metal anlayışım odur valla, doom metali metal olarak kabul etmiyorum ben... Haa "Doom metal" diye bilinen müzik iyi midir? İyidir ama metal deyince ismi gibi sert bir müzik türü bekliyorum ben... o zaman özentisin bilader iki sert müzik dinneyip metali burda sınırlama...neymiş efendim arabeskmiş bi sie yahu çıkart at gözlüklerini....... daha neyin ne olduğunu bilmio gelmiş hime laf atıo... tabi kızlar sana aşık diil ona aşık o yüzden...[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Öne çıkan mesajlar