Rush Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sorun üstüne sorunum var.. 1-Milli takım seçmelerini kazanamadım.Zaten götürdüler bizi antreman yaptırdılar ve maç.2 dakka oynadım ve topu eline alan göze batmak için pas vermiyip kendi oynuo.Bi tane top geldi hucüm ribandu onuda smaçladım.Ama seçilemedim doğal olarak.moralim bozuk 2-Derslerim çok kötü çok boşluyorum çalışamıyorum sürekli pcdeyim.. 3-Serviste bi kız ondan hoşlanıyorum ama söylüyemiorum.okul çıkışı bazen voleybol anremanına kalıo bende basket ordada görüorum her yerde karşıma çıkıor ama doru anı bulamıorum.. bunları niye yazdım bende bilmiorum.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 3-hep olur mutlaka vardır olmasa bir sorun olur 1-unutma ki burası Türkiye 2-senin suçun değil demek geliyor içimden[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 takimi bosver bi kamyon sorumluluk yüklenicekti sirtina... derslere calisabilen insan sayisi iki elin parmakalrini geçmez heralde bu sitede... kizda artik saa kalmis ne diyim ama sey dene serviste filan bir diyaloguna yorum yap yada konus karis iste bi lafina birdahaki gorusunde selam verirsin konusursun vs.... iyi sanslar...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 1)boswer secmelerı yıne katılırsın belkı dunyanın sonu dııl 2)derslere bı basla gerısı zaten gelir bilgisayarı kapat bıdaha da acma bıyerden başla program falan yap ayarla busayede 3)uygun zaman yoktur bence ıstedığın zaman git söle kıza benım fıkırlerım bunlar ndn yazdığını da dusunme yazacaksın tabbee[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 voleybolcu hatunlar güzel olur,devam[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 3-uygun zaman vardır şahsen ortaokullu bir genç kesin içinde ss diyemez ama ss diyecek yer de bulamaz sevmiyorum 2-yalan yalan 1-futbolculuk en boş meslek ben milli futbolcu olsam utanırdım salla gitsin birirleri 70 yıl önceden bizler için ölüyor memleket elden gidiyor ve o elden çekip alacağımıza geri memleketimizi global futbol vs üstelik o vatan hırsızlarının cebine yüksek para gidiyor futboldan[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iyide ben futbolcu diliimki basketçiyim :D[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 PU[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 rush mewkini soluyorum [spo1=mewkii]center[/spo][signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 değil mevkim 4 benim.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hadı ya yanlış tahmin ozaman[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 rush milli takım dediin ne oluo?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 1. bence o secmeler pek saglıklı olmaz benım kac arkadaşımı harcadılar. takma kafana 2.o olay sana baglı istersen halledersin 3. artık ben bu konulara girmıyorum Allah yardımcın olsun![signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Kreese, 03 Kasım 2005 00:45 tarihinde demiş ki: 1-futbolculuk en boş meslek ben milli futbolcu olsam utanırdım salla gitsin birirleri 70 yıl önceden bizler için ölüyor memleket elden gidiyor ve o elden çekip alacağımıza geri memleketimizi global futbol vs üstelik o vatan hırsızlarının cebine yüksek para gidiyor futboldan Bu kadar bos bir mesaj Paticik tarihinde yoktur heralde..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar