theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Evet.Galatasaray ve Besıktas sızce neler yapar neler yapamaz ?[hline]Cio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 İnşallah başarrılı olurlar ama Gs yeterince hazır degil şu an. oyle goruyorum ben.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Evet Bjk ve Gs yı bende hazır gormuyorum ama daha sure var onlerınde bu sereyı ıyı degerlendırırlerse Iyı basarılara ımza atarlar dusunsenıze ---2003 Sampiyonlar Lıgı Fınalı--- Galatasaray-Besıktas :P cokmu abartttım[hline]Cio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Bjk biraz daha hazır gibi ama bjk 3. veya 4. (büyük ihtimalle 4. torbaydı) torbada olduğu için 1 ve 2 den gelen takımlara bağlı en kötü uefa diyorum. gs ise 1. torbadakini geçemez (eğer gene monaco çıkarsa 1.den geçebiliriz:D) 3. torbadakiyle 2.lik için yarışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Bu yıl TR takımlarının yılı olucak. Bekleyin görün.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 besiktas ilk turu gecer cok sanssiz bi gruba dusmezse , galatasaray bjk gibi 4. torbada olsa 1. turu gecemez derdim ama onlarda gecebilir gibi gorunuyor.daha fatih terim gs ile ilk turu hic gecemedi ama belli olmaz 2. torbada olmasi cok buyuk avantaj,hayirlisi olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Fatih Terim daha birinci turu gecemedi ama onun zamaninda 16 şar takim wardi yani lig cok daha zordu(simdinin 2. turu gibin)ayrica o zamandan getirdigi puanlarla 1. torbalara yukseldi lukesku belese oturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Biz ilk once su elemeyi gecelimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 her iki takımada basarılar..işalla ii bisiler yaparlar..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 tahmin değil isteğim beşiktaş 3.olsun grupta uefaya gidip kupayı alsın gs şampiyonlar ligini kazansın süper kupa maçı da gs-bjk arası oynansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 nıye ya bjk sampıyon lıgı alsın gs uefa alsın :p fener de baska bısey alsın dasdad[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 beşiktaş ilk gruptan çıkar, ikincide elenir galatasaray ya uefa'ya gider, yada çeyrek finale kalır uefa'ya giderse final oynar mantığım bunu söylüyor ama gönlüm 2'side bir kupa kazansın istiyor[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Lucescu saolsun bu sene şampiyonlar ligindeki en sıkıcı maçlar beşiktaşın maçları oalcak Deplasman maçları beraberlik üzerine kendi sahamızdaki maçlar ise 1-0 kazanma üzerine kurulu olacak. Ama bu taktik bizi 1. gruptan çıkartır (kurraya bağlı) GS ise geçen sezonki gibi bi düşüş yaşamazsa tecrübeli oyucuları sayesinde 1. gruptan çıkar. 2. grup içinse konuşmak için çok erken.[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar