Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takımlarımız Sampıyonlar Lıgınde ne Yapar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet Bjk ve Gs yı bende hazır gormuyorum ama daha sure var onlerınde bu sereyı ıyı degerlendırırlerse Iyı basarılara ımza atarlar dusunsenıze

---2003 Sampiyonlar Lıgı Fınalı---
Galatasaray-Besıktas

:P cokmu abartttım[hline]Cio
Mesaj tarihi:
Bjk biraz daha hazır gibi ama bjk 3. veya 4. (büyük ihtimalle 4. torbaydı) torbada olduğu için 1 ve 2 den gelen takımlara bağlı
en kötü uefa diyorum.
gs ise 1. torbadakini geçemez (eğer gene monaco çıkarsa 1.den geçebiliriz:D) 3. torbadakiyle 2.lik için yarışır.
Mesaj tarihi:
besiktas ilk turu gecer cok sanssiz bi gruba dusmezse , galatasaray bjk gibi 4. torbada olsa 1. turu gecemez derdim ama onlarda gecebilir gibi gorunuyor.daha fatih terim gs ile ilk turu hic gecemedi ama belli olmaz 2. torbada olmasi cok buyuk avantaj,hayirlisi olsun .
Mesaj tarihi:
Fatih Terim daha birinci turu gecemedi ama onun zamaninda 16 şar takim wardi yani lig cok daha zordu(simdinin 2. turu gibin)ayrica o zamandan getirdigi puanlarla 1. torbalara yukseldi lukesku belese oturdu
Mesaj tarihi:
beşiktaş ilk gruptan çıkar, ikincide elenir
galatasaray ya uefa'ya gider, yada çeyrek finale kalır
uefa'ya giderse final oynar

mantığım bunu söylüyor ama gönlüm 2'side bir kupa kazansın istiyor[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Mesaj tarihi:
Lucescu saolsun bu sene şampiyonlar ligindeki en sıkıcı maçlar beşiktaşın maçları oalcak
Deplasman maçları beraberlik üzerine kendi sahamızdaki maçlar ise 1-0 kazanma üzerine kurulu olacak.
Ama bu taktik bizi 1. gruptan çıkartır (kurraya bağlı)

GS ise geçen sezonki gibi bi düşüş yaşamazsa tecrübeli oyucuları sayesinde 1. gruptan çıkar.

2. grup içinse konuşmak için çok erken.[hline]icq:108382340
  • Yeni Oluştur...