cemshit Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 pelerin almak için 140k np dışında neler gerekli?? biras bişeyler biliyoruz ama tam bilgimiz yok (internet kafedeki herkes olarak) lütfen bi yardımcı olun[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 140k np değil 144k np lazım ve clan elemanları toplanıp bi yere gönderiliyonuz centaur abiyi bi güsel kesiyonuz pelerin almak için... ama arama yapmanı tercih ederim daha detaylı bilgiye orda ulaşabilirsin[signature][hline]-aga asist oyundamı? -yok şuan -clan için sormuştum -clan full :( -kurucu abim nasıl olsa atar birini :hrr: :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sorunun cevabı burda! TIKLA [Bu mesaj Afrodisiac tarafından 02 Kasım 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: delimakina, 02 Kasım 2005 20:22 tarihinde demiş ki: biz o pelerin canavarını 1.30 saatte kestik öle kolay bişi değil 3 veya 4 parti sağlam adam olması lazım ben kesemezsin demedimki sadece kesmen lazım dedim :hrr:[signature][hline]-aga asist oyundamı? -yok şuan -clan için sormuştum -clan full :( -kurucu abim nasıl olsa atar birini :hrr: :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: delimakina, 02 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki: arxcill ben sana bişi demedim ki ??? +1 kusura bakma ben aceleden msjı yanlış anladım tekrar okuyunca farkettim ama geç oldu srry :([signature][hline]-aga asist oyundamı? -yok şuan -clan için sormuştum -clan full :( -kurucu abim nasıl olsa atar birini :hrr: :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ne 1.5 saati be sen dalgamı gecion benim en fazla 15 dk alıyor tabi senin lvl bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 10-15 dakkada kestik ne 1 buçuk saati ya lol :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bi vurdum öldü[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: delimakina, 02 Kasım 2005 20:22 tarihinde demiş ki: biz o pelerin canavarını 1.30 saatte kestik öle kolay bişi değil 3 veya 4 parti sağlam adam olması lazım 3 dakikada kestik .. hatta bir aralar rapide upload etmistim. FeaR clani icin gittigimizde kestigimiz görüntü. Isi bilen icin sorun degil .. ;)[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben 2 tank 2 drainer 1 massive 3 de healer la gittiydim en fazla 10 dakka sürdü[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Marl heh 3 dk dedim ama 3.30 gibi birsey. sürdü .. Hatta sirf pelerin görevleri icin bir charim var 19 lvl rogue nicki ::Drainer:: drain atar baska bi is yapmaz :D[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: RuneLaFey, 02 Kasım 2005 23:33 tarihinde demiş ki: said: delimakina, 02 Kasım 2005 20:22 tarihinde demiş ki: biz o pelerin canavarını 1.30 saatte kestik öle kolay bişi değil 3 veya 4 parti sağlam adam olması lazım 3 dakikada kestik .. hatta bir aralar rapide upload etmistim. FeaR clani icin gittigimizde kestigimiz görüntü. Isi bilen icin sorun degil .. ;) ko da tehliqe yards için 90 saniede kestiydi ke de baya zorlaşmış ama ii 2 tankerla çok rahat bayılıo[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ya 2 dklık işi var bea kesemiosanız verin 3 gb bi kasap tutun sora da pelerininizi secin.[signature][hline]Nick : Cure_Shot Server: Ares(mus) Level : nOOb'us :D Np :1xxxx Clan : Deişebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar